Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Toscana Residential Park
în Otopeni

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. 23 August, 200-202, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Toscana Residential Park

2 camere
de la 55.45 m2totul e vândut
3 camere
de la 86.8 m2totul e vândut

Toscana Residential Park pe hartă Otopeni

str. 23 August, 200-202, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Faza 1
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4, Bloc 5, Bloc 6, Bloc 7
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2019
Faza 2
Bloc 8, Bloc 9, Bloc 10, Bloc 11, Bloc 12, Bloc 13, Bloc 14
construit
totul e vândut
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţi3 locuri de joacă indoor și outdoor, cameră de bricolaj, club socializare, sală fitness, sistem de securitate video
🟧 Încălzirecentrală termică marca Buderus
🟧 Liftlift marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente210
🟧 Număr clădiri14
🟧 Parcaresubterană, terestră, supraetajată (tip Klaus)
🟧 Regim inalțime4
🟧 Securitateacces securizat prin agenți de pază și bariere
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața apartamente55,45–105,09 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea imobilului

Ansamblul rezidențial „Toscana Residențial Park” se află localizat pe strada 23 august la nr. 200-202, în orașul Otopeni, județul Ilfov, la doar 5 minute până la parcul Otopeni și până la piața Otopeni. De asemenea nu departe se află Băneasa Shopping City și în apropiere de blocuri sunt licee, școli, funcționează spitale, farmacii, restaurante și cafenele. Chiar în fața complexului circulă mijloace de transport în comun și din acest loc este acces facil către zona de birouri din nordul Bucureștiului.

Descrierea ansamblului rezidențial

Ansamblul rezidențial „Toscana Residențial Park” este format din 14 blocuri locative, fiecare din acestea este construit cu un subsol plus parter plus 3 etaje locative și plus o mansardă. Ferestrele instalate la blocuri sunt de marcă Salamander cu profil PVC de culoare albă în interior și gri la exterior, cu geam termopan, termoizolant și securizat. Balustradele de la terase sunt finisate cu sticlă securizată. Ascensoarele instalate la blocuri sunt de marcă Schindler. În curtea complexului locativ pentru copii sunt organizate locuri de joacă și sunt spații verzi amenajate. De asemenea marketul Mega Image este localizat în incinta Complexului. Locurile de parcare sunt oferite la alege în trei tipuri, sunt locuri de parcare terestre, subterane sau parcări supraetajate de tipul sistemului Klaus. Sunt instalate camere pentru supraveghere video și în complex este pază 24/24 și accesul în incintă se efectuează prin bară de acces și cu cartelă. Precum și funcționează sistemul de interfon. În incintă este iluminat stradal.

Despre apartamente și finisaje

Proiectul rezidențial „Toscana Residențial Park” oferă cumpărătorilor apartamente cu 2 și 3 camere, complet finisate. La intrare în fiecare apartament este montată ușă blindată de marca Dolmen cu grosimea de 70 mm și cu sistem de antiefracție, ușile interioare sunt de firmă Exea și au închideri magnetice. Parchetul, gresia și faianța placată în locuințe este de producere de la Argent Ceramica Spania. Pereții sunt finisați cu vopsea lavabilă. În camerele de baie sunt dotate obiecte sanitare de la Ideal Standard. Locuințele sunt echipate cu senzor de fum. Contoarele individuale de gaz și pentru curent electric sunt instalate, precum și apometrele la fel sunt conectate.

Dezvoltatorul cartierului rezidențial „Toscana Residențial Park” este Compania „LR Group”, care are o vastă experiență în domeniul construcțiilor rezidențiale.

Pentru cumpărătorii interesați de locuințele noi, mai multe informații detaliate și materiale utile sunt afișate pe pagina oficială a ansamblului rezidențial „Toscana Residențial Park”.

Unde se afla Toscana Residential Park?

str. 23 August, 200-202, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Toscana Residential Park?

Faza 1, Faza 2 – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Toscana Residential Park.

Cine este dezvoltatorul Toscana Residential Park în Otopeni?

Dezvoltator Toscana Residential Park – LR Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC