Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex London Residence Suceava
în Suceava

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Apeductului, 4, Suceava

London Residence Suceava pe hartă Suceava

str. Apeductului, 4, Suceava

Etape dezvoltare

Tronson 1
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2019
Tronson 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţicafenea, sala de fitnes, farmacie, loc de joacă
Încălzirecentrală termică individuală
Liftda
Mijloace de transportautobuz, tren
Număr apartamente300
Parcaresubterană și terestră, loc de parcare inclus în preț
Regim inalțime10
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente52–83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Adresa imobilelor și informații despre locație

Într-o zonă centrală a orașului Suceava, în apropiere de intersecția străzii Traian Vuia cu Calea Unirii, pe strada Apeductului la numerele 1C – 4 se găsește localizat ansamblul locativ „London Residence Suceava”.

Complexul de locuințe se află localizat pe drum către sere și de la blocurile rezidențiale sunt doar 1 200 de metri de parcurs până la centrul comercial „Iulius Mall”, unde este și hipermarket-ul Auchan și sunt doar 900 de metri până la restaurantul McDonald’s, de asemenea nu departe de case funcționează diverse cafenele și pizzerii. Precum și, de la complexul locativ pe o rază de până la 2 km se află centrul comercial „Shopping City” și sunt următoarele puncte de interes din Suceava: hipermarket-ul Carrefour și magazinele Decathlon și Leroy Merlin, până la magazinul Denis Shoes sunt 650 de metri, iar supermarket-ul Lidl este la 999 metri, Piața Agroalimentară Centrală „Piața Mare” se află la 1,6 km și sunt 1,7 km până la supermarket-ul Prof. În proximitate se află benzinării printre care este benzinăria MOL, se află Parcul Șipote și se găsesc grădinițe și școli. Este Școala Nr. 5 „Jean Bart”, Liceul Teoretic „Moldova”, Colegiul Național „Ștefan cel Mare” și se află Inspectoratul Școlar Județean.

Datorită amplasării apropiate de centrul orașului, locatarii complexului beneficiază de acces rapid către Casa de Cultură – 1,5 km, Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului Bucovinean, Muzeul de Științe ale Naturii și multe alte puncte culturale din oraș.

În zona de amplasare a ansamblului de locuințe sunt multe sucursale bancare, sunt farmacii, este centrul medical „Fiziomed” și centrul de pediatrie „Aramis”. Și aici se află Biserica Adormirea Maicii Domnului.

Până în centrul orașului Suceava se ajunge pe jos de la casele complexului locativ „London Residence Suceava” în cel mult 24 de minute și se parcurge o distanță de 1,6 km, iar cu mașina se ajunge în numărate minute. Până la Gară sunt 2,9 km și la Aeroportul Internațional din Suceava „Ștefan cel Mare” sunt de parcurs aproximativ 11,8 km.

Structură, compoziție și caracteristica tehnică a complexului

Proiectul ansamblului imobiliar „London Residence Suceava” este format din șase clădiri, acestea dispun de un regim diferit de înălțime dintre care trei clădiri sunt mai înalte (Subsol + Parter + 10 Etaje) și sunt legate una de alta prin trei alte imobile cu regimuri de înălțime mult mai mici (Demisol + Parter + 4 Etaje locative).

Imobilele sunt construite în baza unei fundații de tip - radier general cu toate închiderile perimetrale din cărămidă roșie și cădirile sunt înălțate pe carcase din cadre din beton armat cu stâlpi, grinzi și planșee din beton armat. Imobilele sunt foarte calde, deoarece dispun de sistem de izolație termică exterioară cu grosimea de 15 cm.

Fațada imobilelor este foarte atractiv finisată cu plăci și blocurile locative sunt proiectate cu balcoane de tip – închis, acestea sunt vitrate cu sticle termopane. Iar clădirile mai înalte dispun de terase circulabile cu spații plantate cu verdeață, plimbările pe care se deosebesc prin plăcerea și romantismul oferit.

Nivelul înalt de eficiență termică a imobilelor este aprovizionat și de către ferestrele instalate la case, acestea au tâmplărie cu profil PVC de la Rehau și dispun de geam termopan instalat în 3 foi de sticlă.

Iar pentru un nivel înalt de confort la circulația pe interior în clădirile locative sunt instalate ascensoare moderne, care sunt structurate pe cadre, funcționează fără de zgomot și sunt rapide.

La proiectarea complexului de locuințe au fost luate în vedere și cerințele viitorilor locatari și în complex au fost gândite diverse spații comerciale și spații de oferire a serviciilor. Astfel că rezidenții complexului locativ facilită de următoarele puncte din incintă: sucursale bancare, o farmacie, o cafenea, un magazin alimentar, un salon de înfrumusețare și o sală de fitness.

Pentru transportul personal al rezidenților, locurile de parcate se află organizate subterane, dar pentru parcarea transportului oaspeților și pentru parcarea de scurt timp există amenajate și locuri de parcare supraterane.

Pentru activitățile micuților locatari în curtea complexului există organizate modern locuri de joacă pentru copii, acestea sunt de un nivel înalt de siguranță, sunt foarte luminoase, au diverse echipamente contemporane de dezvoltare fizică a micilor și sunt amplasate pe spațiile verzi plantate din incinta ansamblului de locuințe „London Residence Suceava”.

Apartamente, tipuri, detalii și echipajele acestora

În clădirile ansamblului locativ „London Residence Suceava” este proiectat un total de 300 de unități locative, dintre care se menționează apartamente cu 2 sau cu 3 camere. Locuințele sunt foarte spațioase, sunt perfect compartimentate, sunt luminoase și sunt proiectate cu balcoane generoase și foarte simpatice, datorită faptului că acestea sunt închise, aici este cald și confortabil și chiar poate fi amenajată o cameră suplimentară, iar pentru apartamentele amplasate la etajele superioare (la etajul 10) sunt proiectate și terase extrem de spațioase și luxoase.

La dispoziția cumpărătorilor există oferite în vânzare apartamente cu 2 camere cu suprafața de 52 mp sau 56 mp, și apartamente cu 3 camere cu suprafețele de 79 mp sau 83 mp.

Toate unitățile locative sunt complet finisate și se predau cumpărătorilor – la cheie excelent îmbrăcate cu finisaje de calitate Premium. În apartamente este sapă turnată ideal pe pardoseli peste care sunt placate finisajele de calitate superioară, pereții și tavanele sunt ideal nivelați și vopsiți cu lavabil de culoare albă. Instalate sunt toate ușile de acces cu sisteme de antiefracție, ce sunt efectuate din metal și sunt îmbrăcate pe exterior cu plăci de lemn de culoare „wenghe”. Ușile interioare la fel sunt instalate și sunt de culoare albă. Locuințele beneficiază de instalații electrice, sanitare și termice trase până la poziții și conectate la utilități. Utilitățile la rândul său sunt branșate și apartamentele sunt amenajate cu apă, gaze naturale, curent electric și sistem de canalizare. În fiecare locuință, pentru fiecare utilitate separat sunt instalate contoare și apometre.

Din ferestrele panoramice ale apartamentelor de la etajele superioare ale complexului rezidențial „London Residence Suceava” se deschid vederi fascinante asupra Sucevei, nu ratați șansa de a vedea personal acest complex imobiliar.

Pentru a profita de o promoție avantajoasă la cumpărarea unui apartament nou în centrul Sucevei, vă rugăm cât mai repede să luați legătura cu Dezvoltatorul complexului locativ „London Residence Suceava”.

Dezvoltatorul complexului imobiliar „London Residence Suceava” este compania „New Town Construct”.

Pe site-ul web al Dezvoltatorului sunteți așteptați cu o vizită pentru a afla alte materiale utile despre construcția apartamentelor noi ale complexului de imobile „London Residence Suceava” și despre posibilitățile și metodele de plată.

Alte surse despre acest Complex

De asemenea Complexul Locativ numesc MInaro Residence Suceava.

Unde se afla London Residence Suceava?

str. Apeductului, 4, Suceava.

Termen de finalizare London Residence Suceava?

Tronson 1, Tronson 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul London Residence Suceava.

Cine este dezvoltatorul London Residence Suceava în Suceava?

Dezvoltator London Residence Suceava – Adama, New Town Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC