Previzualizare foto – fotografie originală aici

Klapka Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Josef Klapka, 14-16, zona Giroc, Timisoara

Mai detaliat despre blocul

str. Josef Klapka, 14-16, zona Giroc, Timisoara (Klapka Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Klapka Residence pe hartă Timișoara

str. Josef Klapka, 14-16, zona Giroc, Timisoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzireînclăzire în pardoseală
🟧 Mijloace de transporttramvai, autobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente18
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare21 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie cu baia utilată
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe68–84 m²

Despre ansamblu rezidențial

Informații utile despre localizare

Complexul imobiliar „Klapka Residence” se află amplasat pe strada Josef Klapka, la numerele 14-16, în zona Giroc din orașul Timișoara. Și se învecinează cu Galeria de arte Triade, Parcul Triade, Parcul Lidia, cu Poșta Română, nu departe este farmacie și stomatologie, sunt câteva cabinete medicale și se află Policlinica și Spitalul de Copii „Boia”, este o sala sportivă „Extreme Fitness”, sunt saloane de înfrumusețare, cafenele și restaurante. Sunt 600 de metri până la Kaufland și până la supermarket-ul LIDL 700 de metri pe jos și centrul comercial Shopping City Timișoara se găsește localizat la 3,3 km. Pentru educația copiilor în apropiere de blocul rezidențial, la circa 800 de metri se află Grădinița lui Goghiță și Creșa „La Prichindei”, este 1,1 km până la grădinița „Tom & Jerry”, Grădinița cu program prelungit Nr. 1 și organizația preșcolară „Mini Kids”. Și de la casa de apartamente sunt 2,6 km până la Liceul Teoretic „Grigore Moisil”, Liceul cu Program Sportiv „Banatul” și 2,9 km până la Universitatea Politehnică.

În vecinătatea blocului rezidențial se află stații pentru mijloace de transport în comun, pe unde circulă tramvaie și autobuze. De la complexul de locuințe „Klapka Residence” este de parcurs o distanță de 4,4 km până în centrul orașului Timișoara, distanța până la Gară este de 4,7 km și Aeroportul Internațional din Timișoara „Traian Vuia” se află la 14,6 km.

Prezentarea proiectului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Klapka Residence” apare pe piața imobiliarelor noi din Timișoare cu un bloc de apartamente atractiv și modern. Imobilul este realizat din materiale contemporane, cu folosirea la construcție a materialelor de ultimă generație și a tehnologiilor inovative. Blocul de locuințe are un grad seismic sporit și este construit cu un regim de înălțime mic, cu un Parter și plus 2 etaje. Structura constructivă a blocului rezidențial este durabilă și constă din cadre din beton armat. Peste toți pereții exteriori ai clădirii este aplicat fiabil un sistem de izolare termică din materiale eficiente termic și fonic, ce este aplicat la nivelul standardelor contemporane. Casa de apartamente este proiectată cu o arhitectură contemporană și cu un stil de design elegant și atractiv. Fațada blocului are placaje din cărămidă maro în combinație cu tencuiala decorativă de culoarea albă și venghe, care perfect se combină cu tâmplăria exterioară instalată. Ferestrele sunt cu profil din PVC și au geam termopan în sistem de triple – glazing. Accesul în incinta blocului este controlat prin sistem cu interfon.

Teritoriul adiacent clădirii este amenajat și pe întreg perimetrul blocului rezidențial sunt cu bun gust plantate diverse spații verzi și în curte este amenajat modern un spațiu de joacă pentru copii cu echipamente moderne și sigure.

Complexul locativ include și 21 de locuri de parcare supraterane și delimitate.

Despre apartamente

Proiectul locativ „Klapka Residence” dispune de 18 unități locative cu două și trei camere, ce sunt funcțional și ergonomic compartimentate, dintre care 15 apartamente sunt proiectate cu 3 camere și trei apartamente cu 2 camere. Suprafața apartamentelor cu 2 camere este de 68 mp, iar locuințele cu 3 camere sunt proiectate cu spațiul de la 73 mp și până la 84 mp. Toate apartamentele au spații amplu vitrate și beneficiază de terase generoase (deschise) la care sunt instalate balustrade din fier.

Apartamentele se predau în folosință cumpărătorilor în versiune de finisare – la cheie și materialele folosite la finisarea interioară a locuințelor sunt alese de calitate superioară. Camerele de baie sunt utilate și dispun de toate obiectele sanitare instalate. Sistemul termic este prevăzut cu instalații conduse prin pardoseală și toate instalațiile electrice, sanitare, de gaze sunt conduse până la poziții.

Ansamblul de locuințe „Klapka Residence” este dezvoltat de către compania „Steffany Serv Invest” și pentru a afla mai multe informații despre locuințele noi și contactele Dezvoltatorului, vă invităm să treceți pe site-ul complexului locativ „Klapka Residence”.

Acest proiect mai este numit și Klapka Residence Giroc.

Unde se află Klapka Residence?

str. Josef Klapka, 14-16, zona Giroc, Timisoara.

Termen de finalizare Klapka Residence?

Klapka Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Klapka Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Klapka Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Klapka Residence este – Steffany Serv Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC