Previzualizare foto – fotografie originală aici

Collini Musicescu
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Musicescu Gavril, Timişoara

Collini Musicescu pe hartă Timișoara

str. Musicescu Gavril, Timişoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joaca pentru copii
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente46
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeP+2
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduridin beton și cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe47–52 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Collini Residence Musicescu” se află localizat pe strada Musicescu Gavril, la colț cu strada Claude Debussy, în cartierul Braytim, din orașul Timișoara (ca punct de reper Biserica din vecinătate). Zona de amplasare a imobilelor noi este foarte liniștită și are o infrastructură dezvoltată. La o distanță de doar 400 de metri față de complexul locativ se află organizația preșcolară „Mini Kids” și sunt circa 800 de metri până la Grădinița lui Goghiță. Pe o rază de până la 500 de metri funcționează un centru medical, se află supermarketul Carrefour și la un kilometru se află Policlinica Boia, este Parcul Triade, sala de fitness Extreme Fitness, supermarketul LIDL, pizzerii și cafenele.

De la apartamentele blocului locativ „Collini Residence Musicescu” sunt de parcurs 5,1 km până în centrul orașului Timișoara și sunt circa 6,5 km până la Gara de Nord din oraș, iar Aeroportul Internațional „Traian Vuia” din Timișoara se află localizat la o distanță de aproximativ 13-14 km față de locuințele noi.

Descrierea complexului rezidențial cu detalii tehnice

Complexul locativ „Collini Residence Musicescu” reprezintă o comunitate locativă modernă și elegantă, care disune de o clădire rezidențială, proiectată cu un mic regim de înălțime, având un Parter plus 2 Etaje și un aspect atractiv și plăcut. Clădirea locativă este realizată la cele mai înalte standarde cu folosirea materialelor de construcții calitative și are o structură constructivă compusă din cadre din beton armat, unde toate închiderile sunt zidite din cărămidă Porotherm cu grosimea de 25 cm pentru pereții exteriori și la fel toate compartimentările sunt construite din cărămidă. Sistemul de izolare termică exterioară este realizat din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și instalate la blocul locativ sunt ferestre calitative cu profil PVC REHAU cu 5 camere termice și geam tripan termopan de un grad înalt de izolare termică și fonică.

Terenul adiacent blocului locativ este amenajat și îngrijit. Locurile de parcare pentru transportul personal al rezidenților sunt gândite supraterane deschise și supraterane acoperite, unde sunt instalate stații pentru încărcarea mașinilor electrice. Căile de acces către complexul locativ sunt asfaltate și amenajate.

Despre apartamente

În incinta complexului locativ „Collini Residence Musicescu” sunt proiectate și oferite în vânzare 10 apartamente cu 2 și 3 camere inteligent compartimentate. Locuințele au scheme confortabile și suprafața de la 42 mp până la 53 mp. Apartamentele situate la parterul blocului rezidențial beneficiază de grădini personale și au intabulate terase, iar locuințele de la parter și etaje dispun de balcoane drăguțe complet finisate (cu balustrade instalate) și de terase spațioase facilită apartamentele de la etajul superior. Se predau în folosință locuințele finisate cu finisaje moderne și atractive, au placări cu ceramică (gresie și faianță de la Tempini și Ceramiche Mariner), parchet, uși și instalațiile inginerești realizate complet (sanitare, electrice, de gaz și termice). Toate unitățile locative sunt prevăzute cu sistem de încălzire individual și fiecare are instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare – în condensații. La blocul locativ este racordare completă la toate utilitățile generale orășenești și toate locuințele au electricitate, sunt branșate la rețeaua de apă – canal, sunt asigurate cu gaze naturale și au acces la internet prin fibră optică.În apartamente accesul este securizat și se face prin sistem cu interfon.

Ansamblul rezidențial „Collini Residence Musicescu” este dezvoltat de către compania „Collini Imobiliare” și locuințele noi pot fi achiziționate prin metode flexibile de plată așa ca: Prima Casă, plata cash sau apartamentele sunt disponibile prin creditare ipotecară. Pentru rezervări, pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare a apartamentului Dumneavoastră de vis, vă invităm să treceți direct pe pagina web a Dezvoltatorului, unge sunt afișate toate contactele managerilor de vânzări.

Acest proiect mai este numit și Bloc Collini Residence, Collini Residence.

Unde se află Collini Musicescu?

str. Musicescu Gavril, Timişoara.

Termen de finalizare Collini Musicescu?

Collini Musicescu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Collini Musicescu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Collini Musicescu din Timișoara?

Dezvoltătorul Collini Musicescu este – Collini Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC