Previzualizare foto – fotografie originală aici

Albiei Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Albiei, 1, zona Bulgaria, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Albiei, 1, zona Bulgaria, Cluj-Napoca (Albiei Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Albiei Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Albiei, 1, zona Bulgaria, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatiu comercial
🟧 Încălzirecentrala termica proprie, incalzire prin pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz, tramvai, tren
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțimeP+5
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere,3‑camere
🟧 Suprafața locuințe38–78 m²

Despre ansamblu rezidențial

Facilitățile zonei de amplasare

În partea de Nord a orașului Cluj – Napoca, în cartierul Bulgaria, pe strada Albiei, la numărul 1, se află amplasat ansamblul imobiliar „Albiei Residence”.

În vecinătatea imediată a complexului rezidențial se află Ștrandul „Clujana”, este terenul ce tenis „Clujana” și un teren mare pentru fotbal. În această zonă funcționează cafenele și pizzerii, este un magazin cu materiale de construcții, un magazin cu obiecte sanitare, este un salon de înfrumusețare și se află centrul medical „Healthy Life”.

În apropiere de blocul rezidențial sunt stații ale mijloacelor de transport în comun și accesul către punctele cheie din oraș se face cu autobuz și tramvai. Distanța de la complexul locativ „Albiei Residence” până în centrul orașului Cluj –Napoca este de 4,4 km, până la Gara Centrală sunt de parcurs 3,9 km și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se află localizat la o distanță de 6,7 km.

Detalii constructive și prezentare generală a proiectului

Ansamblul de locuințe „Albiei Residence” apare mândru prezentat pe piața imobiliarelor noi din Cluj – Napoca cu un bloc rezidențial deosebit, construit într-un stil arhitectural modern și unic. Clădirea de apartamente are un aspect atractiv și oferă intimitate și liniște la maxim, datorită numărului mic de apartamente. Regimul de înălțime al imobilului este de Subsol plus Parter și plus 5 Etaje locative. La construcția corpului imobiliar au fost utilizate cele mai calitative și durabile materiale de construcții și sunt aplicate idei arhitecturale performante și tehnologiile inovative. Clădirea de apartamente este realizată cu o structură de rezistență bazată pe cadre, stâlpi și planșee din beton armat, plus toate închiderile exterioare, pereții interiori și compartimentările sunt din cărămidă de un grad înalt de eficiență termică și fonică. Pe partea exterioară toți pereții sunt izolați cu un sistem termic fiabil. Pentru formarea și menținerea unui ambient termic și fonic confortabil în interiorul apartamentelor, la bloc este instalată tâmplărie exterioară din profil PVC de un grad superior termic (cu 7 termocamere) și plus geamul termopan în trei rânduri, ce asigură locuințele cu lumină naturală, liniște și protecție de praf. Pentru confortul circulației pe vertical în interiorul clădirii este instalat un ascensor modern, care circulă silențios, este sigur și confortabil, iar la parterul imobilului este prevăzut un spațiu de menire comercială.

Locurile de parcare din complexul rezidențial „Albiei Residence” sunt prevăzute subterane și procesul de parcare se face cu ajutorul unui ascensor de autovehicule special proiectat ultramodern și sigur. Accesul în incinta complexului este controlat prin sistemul cu interfon video și accesul către ansamblul locativ se face prin străzi amenajate, curate, asfaltate și iluminate nocturn.

Informații despre finisarea și utilarea apartamentelor

În blocul rezidențial „Albiei Residence” există prevăzute 16 unități locative semidecomandate, cu scheme logic gândite cu trei camere, cu spații funcționale, cu bucătării de tip – „Open Space” și cu două camere de baie. Proprietățile locative sunt proiectate cu suprafețele utile de 77 mp – 78 mp plus suprafața balcoanelor.

Apartamentele sunt prezentate în vânzare în versiune – semifinisate, unde toate pardoselile sunt turnate cu sape, tavanele și toți pereții interiori sunt finisați cu un strat de glet. La intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă din metal. Este prevăzută câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament și sistemul termic este condus prin pardoseală, ce garantează un grad înalt de eficiență termică și posibilitatea de economisirea costurilor la facturi și eliberează spațiul din apartamentul Dvs pentru a oferi posibilitatea de a implementa cele mai curajoase idei de design.

Blocul rezidențial se predă în folosință locatarilor cu racordate totală la toate utilitățile generale și în locuințe este apă, curent electric, gaz și branșament la sistemul de canalizare. Fiecare din utilități se contorizează separat și locuințele au instalate apometre și contoare pentru gaz și curent electric.

Alte informații le găsiți afișate pe site-ul complexului locativ „Albiei Residence”.

Acest proiect mai este numit și Albiei Residence Cluj-Napoca.

Unde se află Albiei Residence?

str. Albiei, 1, zona Bulgaria, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Albiei Residence?

Albiei Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Albiei Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Albiei Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Albiei Residence este – Albiei Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC