Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Idrata
în Voluntari

Prețul / m2
de la ‍979 € +TVA
Adresa
str. valisle Alecsandri, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Idrata

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 31 octombrie 2022
Case
de la 123.55 m2de la ‍979 € +TVA / m2de la ‍121 000 € +TVA

Idrata pe hartă Voluntari

str. valisle Alecsandri, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Idrata Development
Casa 6, Casa 7, Casa 8, Casa 10
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020
Idrata Development
Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4, Casa 5, Casa 9, Casa 11
construit
totul e vândut
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Idrata

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcaresupraterană proprie
🟧 Regim inalțimeP+1+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilcase înșiruite

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața apartamente123 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Facilitățile amplasării

Ansamblul locativ „Idrata Residence” este localizat în partea de Nord a capitalei și se amplasează pe strada Vasile Alecsandri în orașului Voluntari din județul Ilfov. Casele noi sunt localizate la doar 5 minute față de strada Eroi Iancu Nicolae și au în apropiere o mulțime de puncte de interes, nu departe de la imobile funcționează supermarketurile Mega Image și Auchan, sunt bănci și saloane de înfrumusețare, este sala de fitness „World Class Atlantis” și nu departe se află Pădurea Băneasa și Grădina Zoologică. Pentru copiii rezidenților din acest complex sunt oferite la alegere un număr mare de instituții educaționale: Școala Americană, Questfield School, Grădinița Universul Copiilor, Școala Internațională „Mark Twain”, Școala Particulară „Happy Children Academy”, Școala Internațională „Olga Gudynn”, Grădinița „Maria Montessori Home” ș. a.

De la casele noi sunt circa 10 km până la Piața Victoriei din București și 11,2 km până la Gara de Nord, este o distanță de 12,2 km până la Aeroportul din Otopeni „Henri Coandă” și 6,6 km până la Aeroportul din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentare complex

Ansamblul de locuințe „Idrata Residence” este format din 11 vile înșiruite. Casele sunt calitativ construite, la moment sunt complet finalizate și sunt prezentate cu un egal regim de înălțime, fiecare având câte un Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Structura constructivă a imobilelor este formată din beton armat și casele sunt construite doar din materiale durabile și eficiente termic și fonic, iar învelitoarea acoperișului este din țiglă. Vilele ai instalate geamuri termopane cu profil din PVC cu pervazuri interioare și exterioare. Fațadele caselor sunt placate cu un strat de tencuială decorativă de culoarea gri și maro deschis și sunt instalate toate obloanele și jgheaburile. Împrejurul caselor spațiul adiacent este îngrijit, sunt pavate trotuarele și drumul din complex.

Ansamblul de locuințe are o curte de tip închis și este complet îngrădit. Pentru proprietarii fiecărei case sunt alocate câte două telecomenzi de la barieră de acces instalată la intrare în complexul locativ „Idrata Residence” și sunt organizate supraterane câte două locuri de parcare proprii pentru fiecare locuință.

Case dulci ca turtele

Ansamblul imobiliar „Idrata Residence” prezintă vile drăguțe cu aspecte moderne și atractive. Prevăzute sunt și grădini proprii pentru fiecare unitate locativă cu suprafața de la 18 mp până la 32 mp. Iar suprafața vilelor este de 123,55 mp și fiecare casă dispune de câte 113,58 mp utili. Locuințele au scheme excepționale și sunt inteligent compartimentate, la parterul casei se află un living spațios cu sufragerie și bucătăria este de tip deschis, de asemenea la parter se află un hol spațios, este un bloc sanitar și un spațiu de depozitare/spațiu tehnic. Două dormitoare și două camere de baie se află poziționate la etaj, acestea sunt legate de un hol spațios, iar spațiul de la mansardă este de tip Open Space cu suprafața de 28,35 mp și poate fi folosit pentru amenajarea unei camere pentru copii, hobby, poate fi un cabinet sau dormitor cu baie. Casele sunt complet finisate și dispun de scări interioare realizate, ce au trepte placate cu lemn. Ușile interioare sunt instalate în case și la intrare ușile sunt din metal. În camerele de baie sunt instalate toate obiectele sanitare (lavoar, vas wc și cabină de duș), iar în unul dintre dormitoarele de la etajul 2 este instalată o cadă. Tavanele și toți pereții sunt nivelați, tencuiți și vopsiți în culoarea albă cu vopsea lavabilă, pereții blocurilor sanitare sunt placați cu faianță, iar pentru pardoselile caselor sunt alese plăci de gresie și parchet. Sunt centrale termice proprii dotate și caloriferele sunt montate, toate prizele și întrerupătoarele sunt instalate. Complexul de vile are racordare la utilități și casele au instalate apometre și contoare.

Pentru contactele directe către Dezvoltator și pentru alte detalii, vă invităm să treceți din site-ul nostru direct pe pagina web a complexului rezidențial „Idrata Residence”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Idrata?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Idrata?

str. valisle Alecsandri, Voluntari, Ilfov.

Cât costă metru pătrat în Idrata?

Metru pătrat în acest complex costă de la 979 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Idrata în Voluntari?

Modalități de plata în Idrata: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Idrata?

Idrata Development – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC