Previzualizare foto – fotografie originală aici

Hidden Residence
în Cluj-Napoca

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Ghimesului, Traian Vuia, 2, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocul

str. Ghimesului, Traian Vuia, 2, Cluj-Napoca (Hodden Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

Hidden Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Ghimesului, Traian Vuia, 2, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeD1+P+3E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela stadiul de semifinisat
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Hidden Residence” se află amplasat pe strada Ghimeșului/Traian Vuia, la numărul 2 în zona cartierului Mărăști din orașul Cluj – Napoca. În proximitatea complexului rezidențial este Piața Agroalimentară IRA și supermarketul LIDL, sunt magazinele Selgros, Pepco și Leroy Merlin. Pietonal se parcurg circa 2,5 km până la centrul comercial „Iulius Mall”, unde se află hipermarketul Auchan, Kaufland, magazinul JYSK și este o mulțime de cafenele, sunt fast food-urie KFC și McDonald’s. În apropiere de locuințele noi la o distanță de 750 de metri se află Parcul Aurel Vlaicu, sunt lacuri și sunt 1,9 km până la Complexul sportiv din Parcul Între Lacuri. La distanțe mici și ușor disponibile pietonal de la blocul rezidențial se află o mulțime de instituții de învățământ și este de parcurs o distanță de 1,1 km până la Școala Gimnazială „Traian Darjan”, sunt 1,3 km până la Școala Generală „Alexandru Vaida - Voievod”, 1,6 km până la Universitatea de Artă și Design și pe o rază de până la 3 km față de complexul locativ se află Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, este Colegiul Tehnic de Industrie Alimentară Raluca Ripan, Școala cu clasele I-VIII „Nicolae Titulescu”, Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Liceul Tehnologic „Alexandru Borza” și Liceul Tehnologic UCECOM „Spiru Haret”.

Ansamblul locativ „Hidden Residence” are în apropiere stații de autobuze și de la apartamentele noi se ajunge în centrul orașului Cluj – Napoca parcurgând circa 5 km și 6 km până la Gara Centrală, iar Aeroportul Internațional „Avram Iancu” se află la 4,2 km.

Caracteristica și detalii de amenajare a ansamblului rezidențial

Complexul imobiliar „Hidden Residence” este prezentat cu un blocul locativ, ce are un aspect modern și foarte atractiv. Imobilul este realizat cu un regim de înălțime mic, este rezistent din punct de vedere seismic și are un Demisol, un Parter plus 2 Etaje și al 3-lea etaj este retras realizat. Casa de apartamente este construită la cele mai înalte standarde de confort, cu folosirea materialelor calitative, tehnologiilor de ultimă generație și a ideilor performante de design cu implicarea celor mai buni specialiști. Structura de rezistență a blocului este bazată pe fundație de tip radier general cu cadre din beton armat, iar umplutura pereților și a compartimentărilor din cărămidă. Planșeele, acoperișul, terasele și logiile sunt hidroizolate și pereții sunt pe exterior termo izolați, iar tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil din PVC cu geam termopan tripan. Fațadele imobilului sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă și gri plus elemente maro. La parterul imobilului sunt prevăzute diverse spații comerciale și în clădire este instalat un ascensor de ultimă generație cu pornire din nivelul parcărilor subterane.

Complexul rezidențial dispune de alei pietonale pavate, are insule verzi plantate și este mobilier urban dotat. Pentru copii există amenajate locuri de joacă și sunt zone de relaxare pentru rezidenți. Câte un loc de parcare subteran îi este prevăzut fiecărui apartament achiziționat și sunt organizate și parcări supraterane.

Apartamente cu raport ideal calitate preț

În complexul locativ „Hidden Residence” sunt construite 30 de apartamente cu 1, 2 și 3 camere, ce au suprafețele cuprinse între 37 mp și 99 mp și beneficiază de terase și logii primitoare. Se vând apartamentele semifinisate, cu pereții tencuiți, cu toate instalațiile inginerești (sanitare, electrice, de gaz) trase până la poziții și cu sistem de încălzire prin pardoseală instalat, însă la cererea beneficiarului acestea pot fi predate în folosință finisate – la cheie.

Ansamblul de locuințe „Hidden Residence” este dezvoltat de către compania „Cluj rezidențial”, care are o experiență vastă în domeniul construcțiilor de obiecte rezidențiale și activează mai mult de 12 ani. Vă oferim posibilitatea să treceți din site-ul nostru direct pe site-ul Dezvoltatorului doar cu un click.

Acest proiect mai este numit și 2020 Hidden Residence.

Unde se află Hidden Residence?

str. Ghimesului, Traian Vuia, 2, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Hidden Residence?

Hodden Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Hidden Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Hidden Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltător Hidden Residence – Cluj Rezidential.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC