Previzualizare foto – fotografie originală aici

Henry Ford 3
în Craiova

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Henry Ford, 3, zona Valea Fetii, Craiova

Mai detaliat despre blocul

str. Henry Ford, 3, zona Valea Fetii, Craiova (Henry Ford 3)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil

Henry Ford 3 pe hartă Craiova

str. Henry Ford, 3, zona Valea Fetii, Craiova

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon, rezervor de apă, adăpost ALA
🟧 Încălzirecentrală proprie, încălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente192
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcare200 locuri parcare subterană
🟧 Regim inalțime3
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din gips-carton

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe37–95.52 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare a complexului locativ

Ansamblul imobiliar „Henry Ford 3” se află poziționat în orașul Craiova, pe strada Henry Ford, la numărul 3.

Lângă casele complexului rezidențial se află: Magazinul cu materiale de construcții „Arabesque”, Centrul Comercial „Bănie”, nu departe se află supermarket-ul LIDL, sunt magazinele Dedeman și Selgros, Kaufland, sunt bănci, farmacii, se află Spitalul Clinic de Urgență Militar „Dr. Ștefan Odobleja” și este sala sportivă „Play Sports Club Popeci”.

Copiii locatarilor din acest complex rezidențial pot frecventa următoarele organizații preșcolare și instituții de învățământ din apropiere de casă: Grădinița „Elene Farago”, Școala Gimnazială „Theodor Aman”, Școala Gimnazială „Nicolae Romanescu”, Școala „Kautex Textron”, Liceul Teoretic „Henri Coandă”, Liceul Tehnologic Auto din Craiova și Colegiul „Ștefan Odobleja”. În apropiere de complex sunt stații ale mijloacelor de transport public și funcționează stații de alimentare cu combustibil. Distanța de la complexul rezidențial „Henry Ford 3” până în centrul orașului Craiova este de 5,1 km. Și sunt 5,9 km până la Aeroportul Internațional din Craiova.

Calitatea, siguranța și confortul complexului

Pe o suprafață de tern de 8500 mp se desfășoară proiectul ansamblului rezidențial „Henry Ford 3”. Complexul de locuințe este unicul ansamblul rezidențial din Craiova de acest tip, care este gândit foarte modern, în stil minimalist cu utilizarea a celor mai inovative tehnologii și materiale de construcții și finisaje.

Complexul rezidențial este format din șase clădiri rezidențiale, care sunt realizate cu un grad ridicat de rezistență la cutremure, deoarege regimul de înălțime este mic cu Parter și două nivele locative.

Detalii tehnice: pentru zidirea pereților exteriori și a pereților despărțitori dintre apartamente este folosit betonul și cărămida, pereții interiori sunt realizați din plăci din gips - carton cu grosimea de 100 mm și cu umplutură din vată minerală. La construcție sunt folosite plafoanele din beton armat, care sunt fiabil termoizolate. Fațada clădirilor este aplicată cu un strat de termoizolație de 10 cm din polistiren expandat, peste care este căptușită tencuiala decorativă de culoare gri închis. Toate aceste beneficii încadrează clădirile în clasa energetică la nivelul „A”, acest fapt destul de semnificativ minimizează costurile facturilor.

Casa scării și holurile blocurilor rezidențiale sunt bine amenajate și finisate cu materiale de lux, cu marmură și ceramică. Blocurile din ansamblul rezidențial beneficiază de lifturi de ultimă generație. Clădirile au instalate ferestre eficiente energetic, ce dispun de profil PVC și au geam termopan. Balcoanele clădirilor sunt proiectate deschise și dispun de balustrade din sticlă securizată. În complex este prevăzut un rezervor de apă și un rezervor de apă pentru drenaj. Pentru curățenie și păstrarea mediului în complex sunt organizate în locuri speciale spații amenajate pentru gunoi. În subsolul imobilelor se află hidranți instalați. Și la fel în subsol sunt sisteme de ventilare pentru adăpostul ALA.

Pentru mai mult confort și un nivel înalt securitate locuin'ele au instalate interfoane. În total un număr de 200 de locuri de parcare sunt proiectate pentru parcarea transportului rezidenților complexului „Henry Ford 3”, accesul la locurile de parcare este prevăzut cu rampă la nivelul -1 de parcare subterană. În curte există amenajate spații verzi și sunt organizate diverse zone de agrement.

Cele mai moderne apartamente din Craiova

Proiectul imobiliar „Henry Ford 3” este compus dintr-un total de 192 de proprietăți locative cu scheme logice și foarte bine gândite.

Schemele apartamentelor sunt structurate în 10 tipuri, dar toate acestea sunt extrem de funcționale și confortabile.

  • Pentru apartamentele cu o cameră suprafața este de 37,1 mp;
  • Apartamentele cu două camere au suprafața ce variază între 61,71 mp și 73,15 mp, acestea sunt prezentate cu planimetrii proiectate de 7 tipuri;
  • Apartamentele cu trei camere sunt oferite cu spațiul de la 78,61 mp până la 95,52 mp și sunt cu scheme proiectate în 2 variante.

Toate apartamentele sunt perfect finisate și au placaje cu gresie, parchet și faianță. Blocurile sanitare sunt echipate cu baterii și obiecte sanitare de clasă Premium. Ușile interioare instalate la camerele apartamentelor sunt vopsite și sunt din gama Premium, alese. Sistemul de încălzire este prevăzut cu câte o centrală termică proprie pentru fiecare apartament aparte și sistemul este proiectat prin pardoseală, acest fapt minimizează pierderile de căldură și adaugă spațiu în încăperi. Apartamentele beneficiază de sistem de ventilare specială a gazelor și toaletelor printr-o conductă principală, care are ieșire direct pe acoperiș. Ușa de acces, care este instalată la intrare în fiecare locuință este aleasă la fel de clasă Premium și se deosebește printr-un sistem fiabil de antiefracție. Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Henry Ford 3” este compania „Eco Group România”, care este o companie ce dezvoltă obiecte imobiliare de diferite tipuri și de diferite dimensiuni, începând de la imobile de tip „boutique” și până la proiecte rezidențiale cu multiple clădiri. Și în toate investițiile sale este pus accentul principal pe calitatea lucrărilor și materialelor moderne și cu utilizarea ultimelor tendințe de design.

Pentru alte detalii și mai multe informații amănunțite despre locuințele noi ale ansamblului locativ „Henry Ford 3”, despre finisajele, dotările, instalațiile și echipajele acestora, vă propunem să citiți de pe site-ul web al Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Henry Ford 3 Residence.

Unde se află Henry Ford 3?

str. Henry Ford, 3, zona Valea Fetii, Craiova.

Termen de finalizare Henry Ford 3?

Henry Ford 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Henry Ford 3 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Henry Ford 3 din Craiova?

Dezvoltătorul Henry Ford 3 este – KOZ Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC