Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Greeno Boutique
în București

Prețul / m2
de la ‍964 €
pe ‍4 €
Dezvoltator
Adresa
str. Viilor, 9, Chiajna, Ilfov

Schițe și prețuri în Greeno Boutique

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 9 februarie
Studiouride la 36.92 m2de la ‍1 043 € / m2de la ‍38 500 €
2 camere44.05–52.41 m2de la ‍964 € / m2de la ‍42 500 €

Greeno Boutique pe hartă București

str. Viilor, 9, Chiajna, Ilfov

Etape dezvoltare

Greeno
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Greeno Boutique

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrala termică
Mijloace de transportautibuz
Număr clădiri1
Parcaresupraterană
Regim inalțimeP+2+M
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilbloc boutique
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camerestudio-uri, 2‑camere
Suprafața apartamente30–60 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre amplasare

Ansamblul de locuințe „Greeno Boutique Residence” este construit pe strada Viilor la numărul 9, în comuna Chiajna din județul Ilfov. Pe o rază de până la 800 de metri de la complexul locativ se află Grădinița „Planeta Copiilor”, este Școala Gimnazială „Alexandru Odobescu”, funcționează sala de fitness „StyleSport Gym”, este un magazin alimentar și se găsește supermarketul Mega Image Shop & Go. Blocul de apartamente se află amplasat la o distanță de doar 600 de metri față de stația de autobuze STB și până în Piața Unirii din București sunt de parcurs nu mai mult de 12 km, distanța până la Gara de Nord din capitală este de 9,6 km, sunt 20,5 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” și 18,5 km până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu”.

Descrierea proiectului imobiliar cu informații tehnice

Complexul locativ „Greeno Boutique Residence” este prezentat cu un bloc rezidențial de tip – Boutique, conceput să ofere intimitate, liniște și confort la cele mai înalte standarde. Blocul de apartamente dispune de un grad înalt de rezistență seismică și este proiectate cu un regim mic de înălțime, imobilul este construit cu un Parter plus 2 Etaje și are o Mansardă înaltă. Blocul rezidențial este proiectat într-un stil arhitectural modern, are un aspect elegant și este foarte atractiv. Structura constructivă a clădirii locative este realizată pe cadre din beton armat și casa de apartamente dispune de toate închiderile exterioare și are toate compartimentările interioare zidite din cărămidă Wienerberger Porotherm. Pe partea exterioară toți pereții perimetrali sunt izolați termic cu plăci din polistiren de 100 mm grosime și toate terasele sunt hidroizolate fiabil. Fațadele imobilului sunt finisate în culoarea albă pe fonul căreia excelent se privește țigla de pe mansardă/acoperiș și sunt efidențiale pofilele metalice de la balcoane. Tâmplăria exterioară instalată la blocul de apartamente este de un grad înalt termic, are geamuri termopane alese de la firma Gealan plus toate glafurile exterioare sunt instalate și sunt din aluminiu.

Ansamblul locativ „Greeno Boutique Residence” oferă în folosință locuri de parcare organizate supraterane.

Predarea apartamentelor cu detalii și finisaje

Ansamblul rezidențial „Greeno Boutique Residence” cuprinde un total de 12 proprietăți locative și în vânzare sunt prezentate locuințe cu o cameră de tip – Studio și apartamente cu 2 camere decomandat compartimentate. Unitățile locative au scheme ergonomice și spații logic și funcțional proiectate cu suprafețele ce încep de la 30 mp și ajung până la 60 mp. În complexul locativ sunt oferite apartamente cu grădini personale și sunt disponibile și locuințe cu terase și balcoane de tip – deschis, placate cu plăci ceramice. Proprietățile locative sunt finisate la maxim și se predau cumpărătorilor în versiune – „la cheie” cu pardoselile și pereții camerelor de baie și a bucătăriilor finisați și placați cu plăci de gresie și faianță de import, tavanele și pereții din dormitoare și livinguri sunt tencuiți și vopsiți, iar pardoselile sunt placate cu parchet calitativ de trafic intens. În apartamente sunt dotate și instalate ușile interioare și la intrare este ușă din metal. Sistemul electric este instalat în fiecare apartament și fiecare dispune de câte o centrală termică proprie dotată plus toate caloriferele și instalațiile sistemului termic sunt complet realizate. Sistemul sanitar la are toate țevile conduse și obiectele sanitare sunt dotate în camerele de baie. Blocul rezidențial are racordare totală la toate utilitățile generale și toate apartamentele sunt alimentate cu apă curentă, au gaze naturale, curent electric și racordare la canalizare, plus sunt contoare individuale instalate.

Pentru informații despre achiziționarea rapidă a apartamentelor noi direct de la Dezvoltator, pentru contacte și pentru alte momente tehnice, detalii constructive și informații de amenajare, vă rugăm să treceți direct de pe pagina noastră pe site-ul web al complexului locativ „Greeno Boutique Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Greeno Boutique?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Greeno Boutique în București?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere.

Cât costă metru pătrat în Greeno Boutique?

Metru pătrat în acest complex costă de la 964 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Greeno Boutique în București?

Modalități de plata în Greeno Boutique: Noua Casă (Prima casă), Plata integrală, Credit ipotecar.

Termen de finalizare Greeno Boutique?

Greeno – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC