Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Feel Home Residence
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Ciprian Porumbescu, zona Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Feel Home Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Case
de la 125 m2totul e vândut

Feel Home Residence pe hartă București

str. Ciprian Porumbescu, zona Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Feel Home
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat3 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncalzire in pardoseala, centrală termică
Liftnu
Număr clădiri10 case duplex
Parcare2 locuri de parcare proprie terestră
Regim inalțimeP+1E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilcase duplex
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisate complet
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente120 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detaliile zonei de amplasare

Complexul imobiliar „Feel Home Residence” se află amplasat pe strada Ciprian Porumbescu, la numărul 11B, în zona orașului Otopeni din județul Ilfov.

Imobilele noi sunt construite într-o zonă foarte plăcută și apropiată de centrul orașului Otopeni, unde sunt multe diverse magazine, supermarketuri, centre medicale, bănci, școli și grădinițe. La 200 de metri față de complexul locativ se află stația cu mijloace de transport în comun, până la centrul comercial „Băneasa Shopping Center” sunt de parcurs aproximativ 7 km și sunt de parcurs 15,8 km până în Piața Unirii din București, până la Gara de Nord sunt circa 14 km, distanța până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este de doar 6,7 km și până la Aeroportul Internațional București - Băneasa „Aurel Vlaicu” sunt de parcurs 15,3 km.

Caracteristica complexului rezidențial de lux

Pe un teren cu suprafața totală de 3480 mp se găsește dezvoltat ansamblul imobiliar „Feel Home Residence”. Complexul locativ este conceput cu un total de 12 case de tip duplex de un regim mic de înălțime, fiecare cu Parter și plus un Etaj. Imobilele sunt construite cu pereți individuali și cu rost de dilatare între imobile. Toate imobilele au o structură constructivă independentă, formată din stâlpi de rezistență și din cadre din beton armat pe fundații fiabile și cu toți pereții exteriori și compartimentările interioare formate din cărămidă eficientă din punct de vedere termic și fonic, unde pereți exteriori sunt dubli construiți. O astfel de construcție oferă locatarilor posibilitatea de replanificare a tuturor încăperilor (în dependență de stadiul de construcție). Pe partea exterioară a pereților imobilele dispun de un sistem termic calitativ aplicat cu grosimea de 100 mm și format din polistiren expandat ignifugat de tip EPS 80. Casele au instalată tâmplărie exterioară cu profil din PVC de la firma Salamander, culoarea profilului gri-antracit perfect se încadrează în stilul arhitectural și designul caselor. Ferestrele instalate au geam termopan și dispun de feronerie ROTO. Casele sunt acoperite cu tablă de culoare neagră (mat) de marca BILKA, care ideal se combină cu culoarea profilului ferestrelor.

Pentru fiecare casă sunt prevăzute supraterane câte două locuri de parcare. Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este complet îngrădit cu gard și accesul în incinta complexului de locuințe „Feel Home Residence” este strict controlat și teritoriul este securizat. Iar accesul către complexul de locuințe se face printr-un drum privat, asfaltat, cu lățimea de 8 metri.

Prezentarea vilelor

Proiectul locativ „Feel Home Residence” este compus din case perfect compartimentate, cu scheme funcționale cu 4 camere generoase și cu suprafața construită de 143,58 mp. Fiecare proprietate locativă se află construită pe un lot de 290 mp și dispune de câte o curte privată cu mărimea de 130 metri pătrați. Din incinta vilelor, chiar din living este acces direct către terasa exterioară, care este acoperită. Parterul caselor este compartimentat cu o bucătărie de tip închis, are proiectat un living spațios, o cameră de baie cu cabină de duș și este prevăzută o cameră tehnică. La Etajul caselor se află poziționate trei dormitoare, sunt două blocuri sanitare și este o încăpere pentru dressing.

Locuințele sunt prezentate în vânzare în două variante: „la alb” sau complet finisate „la cheie”. Indiferent de versiunea de finisare fiecare case se predă în folosință cu instalații sanitare montate și cu instalații electrice cu prize și întrerupătoare puse la poziții. Sistemul de încălzire ale caselor este condus prin pardoseală cu instalații Purmo și în fiecare proprietate locativă este instalată câte o centrală termică proprie și temperatura poate fi controlată și individual reglată pe fiecare etaj. Imobilele dispun de racordare la sistemele de asigurare cu apă, curent electric, gaz și sistem de canalizare.

Pentru rezervări, vizionări, informații suplimentare și contactele directe către Dezvoltator, vă invităm să treceți pe web site-ul complexului de locuințe „Feel Home Residence”.

Unde se afla Feel Home Residence?

str. Ciprian Porumbescu, zona Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Feel Home Residence?

Feel Home Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Feel Home Residence.

Cine este dezvoltatorul Feel Home Residence în București?

Dezvoltator Feel Home Residence – Feel Home Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC