Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Exclusive Living
în Sibiu

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu

Schițe și prețuri în Exclusive Living

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
3 camere
de la 62.5 m2totul e vândut

Exclusive Living pe hartă Sibiu

str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu

Etape dezvoltare

Exclusive Living
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc de joacă
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr apartamente117
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilblocuri apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

Număr camere 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente62–133 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Exclusive Living” se localizează pe strada Eduard Albert Bielz, la numărul 89, în zona Turnișor din municipiul Sibiu. În apropiere de locuințele noi sunt puncte de interes comercial, funcționează bănci, magazine, sunt supermarketurile Lidl, Kaufland, Penny Market, Metro Cash & Carry, Profi și Pepco. De asemenea nu departe de case sunt farmacii, stomatologii, cabinete medicale și este centrul medical „Aria”. Copiii pot frecventa Școala Gimnazială Nr. 10 și grădinița nr. 20, nu departe este after school și funcționează câteva grădinițe private.

În proximitatea apartamentelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul rezidențial „Exclusive Living” până în centrul orașului Sibiu sunt de parcurs 3,9 km, distanța până la Gara din Sibiu este de 4,9 km și sunt de parcurs circa 4 - 5 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Despre complexul locativ elegant stilat cu amenajări moderne echipat

Proiectul rezidențial „Exclusive Living” este format din 4 blocuri de apartamente prevăzute de un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter plus 1 Etal și al 2-lea Etaj este construit retras. Structura constructivă a imobilelor constă din fundații de tip radier general și cadre din beton armat cu închiderile exterioare realizate din cărămidă termică și compartimentări interioare la fel din cărămidă eficientă din punct de vedere fonic de tip Porotherm. Foarte calitative sunt ferestrele instalate, acestea au profil PVC de la Salamander de culoare albă, dispun de 5 camere termice și au geam termopan de 24 mm, pervazurile din PVC sunt instalate și feroneria este de la Roto. Toate fațadele imobilelor sunt placate cu polistiren și sunt finisate cu tencuială decorativă, iar în interiorul blocurilor toate spațiile comune sunt placate cu gresie și au instalate balustrade din inox.

Terenul ansamblului locativ este complet îngrădit și este înverzit cu spații plantate cu gazon și cu arbuști ornamentali plus în curtea interioară există amenajate spații de relaxare, ce sunt dotate cu mobilier urban și este amenajat cu echipamente moderne un spațiu de joacă pentru copii, unde micii locatari pot petrece vesel și în siguranță tot timpul liber. În incinta complexului „Exclusive Living” sunt organizate suficiente locuri de parcare subterane și există amenajate și parcări supraterane, încă în subsolurile clădirilor locative sunt prevăzute și boxe de depozitare cu pivnițe.

Apartamente unice luxos finisate

În incinta complexului rezidențial „Exclusive Living” sunt concepute 177 de unități locative cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt eficient proiectate cu suprafețele cuprinse între 62 mp și 133 mp. Apartamentele sunt confortabile și primitoare și facilită de balcoane deschise, unde sunt instalate balustrade din sticlă securizată și mâna curentă este din inox. În interiorul locuințelor toți pereții interiori sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Toate obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie și în plus există dotate și chiuvetele cu baterii în bucătării. Tâmplăria interioară instalată la locuințe dispune de uși melaminate din MDF de culoare albă, iar la intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă din metal cu ramă din aluminiu, ce este placată cu MDF și are 2 yale. Locuințele au complet realizate toate instalațiile inginerești și fiecare unitate locativă dispune de calorifere instalate și are proprie câte o centrală termică în condensații. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice și sunt montate prize și întrerupătoare de la firma Schneider.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Exclusive Living” este o companie de încredere, ce are o experiență de peste 14 ani pe piața construcțiilor de obiecte imobiliare calitative și atractive.

Pentru mai multe detalii despre imobile, despre metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului și a biroului de vânzări, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului rezidențial „Exclusive Living”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Exclusive Living?

str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu.

Termen de finalizare Exclusive Living?

Exclusive Living – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Exclusive Living.

Cine este dezvoltatorul Exclusive Living în Sibiu?

Dezvoltator Exclusive Living – Exclusive Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC