Previzualizare foto – fotografie originală aici

Ansamblu Bielz
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu

Ansamblu Bielz pe hartă Sibiu

str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente117
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+2E
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–133 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Exclusive Living” se localizează pe strada Eduard Albert Bielz, la numărul 89, în zona Turnișor din municipiul Sibiu. În apropiere de locuințele noi sunt puncte de interes comercial, funcționează bănci, magazine, sunt supermarketurile Lidl, Kaufland, Penny Market, Metro Cash & Carry, Profi și Pepco. De asemenea nu departe de case sunt farmacii, stomatologii, cabinete medicale și este centrul medical „Aria”. Copiii pot frecventa Școala Gimnazială Nr. 10 și grădinița nr. 20, nu departe este after school și funcționează câteva grădinițe private.

În proximitatea apartamentelor noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul rezidențial „Exclusive Living” până în centrul orașului Sibiu sunt de parcurs 3,9 km, distanța până la Gara din Sibiu este de 4,9 km și sunt de parcurs circa 4 - 5 km până la Aeroportul Internațional din Sibiu.

Despre complexul locativ elegant stilat cu amenajări moderne echipat

Proiectul rezidențial „Exclusive Living” este format din 4 blocuri de apartamente prevăzute de un regim egal de înălțime, fiecare cu câte un Subsol plus Parter plus 1 Etal și al 2-lea Etaj este construit retras. Structura constructivă a imobilelor constă din fundații de tip radier general și cadre din beton armat cu închiderile exterioare realizate din cărămidă termică și compartimentări interioare la fel din cărămidă eficientă din punct de vedere fonic de tip Porotherm. Foarte calitative sunt ferestrele instalate, acestea au profil PVC de la Salamander de culoare albă, dispun de 5 camere termice și au geam termopan de 24 mm, pervazurile din PVC sunt instalate și feroneria este de la Roto. Toate fațadele imobilelor sunt placate cu polistiren și sunt finisate cu tencuială decorativă, iar în interiorul blocurilor toate spațiile comune sunt placate cu gresie și au instalate balustrade din inox.

Terenul ansamblului locativ este complet îngrădit și este înverzit cu spații plantate cu gazon și cu arbuști ornamentali plus în curtea interioară există amenajate spații de relaxare, ce sunt dotate cu mobilier urban și este amenajat cu echipamente moderne un spațiu de joacă pentru copii, unde micii locatari pot petrece vesel și în siguranță tot timpul liber. În incinta complexului „Exclusive Living” sunt organizate suficiente locuri de parcare subterane și există amenajate și parcări supraterane, încă în subsolurile clădirilor locative sunt prevăzute și boxe de depozitare cu pivnițe.

Apartamente unice luxos finisate

În incinta complexului rezidențial „Exclusive Living” sunt concepute 177 de unități locative cu 2, 3 și 4 camere, ce sunt eficient proiectate cu suprafețele cuprinse între 62 mp și 133 mp. Apartamentele sunt confortabile și primitoare și facilită de balcoane deschise, unde sunt instalate balustrade din sticlă securizată și mâna curentă este din inox. În interiorul locuințelor toți pereții interiori sunt tencuiți și zugrăviți cu vopsea lavabilă de culoarea albă. Toate obiectele sanitare sunt instalate în camerele de baie și în plus există dotate și chiuvetele cu baterii în bucătării. Tâmplăria interioară instalată la locuințe dispune de uși melaminate din MDF de culoare albă, iar la intrare în fiecare unitate locativă este instalată ușă din metal cu ramă din aluminiu, ce este placată cu MDF și are 2 yale. Locuințele au complet realizate toate instalațiile inginerești și fiecare unitate locativă dispune de calorifere instalate și are proprie câte o centrală termică în condensații. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice și sunt montate prize și întrerupătoare de la firma Schneider.

Dezvoltatorul complexului rezidențial „Exclusive Living” este o companie de încredere, ce are o experiență de peste 14 ani pe piața construcțiilor de obiecte imobiliare calitative și atractive.

Pentru mai multe detalii despre imobile, despre metodele de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului și a biroului de vânzări, vă invităm să treceți de pe pagina noastră direct pe pagina web a complexului rezidențial „Exclusive Living”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Bielz Sibiu.

Unde se află Ansamblu Bielz?

str. Eduard Albert Bielz, 89, zona Turnișor, Sibiu.

Termen de finalizare Ansamblu Bielz?

Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3, Bloc 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ansamblu Bielz în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ansamblu Bielz din Sibiu?

Dezvoltătorul Ansamblu Bielz este – Exclusive Living.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC