Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Endora Residence 1
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Galata, 62, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocul

str. Galata, 62, Voluntari, Ilfov (Endora Residence 1)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 3
Indisponibil

Endora Residence 1 pe hartă Voluntari

str. Galata, 62, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente20
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana si supraterana
🟧 Regim inalțimeS+P+2E+3E retras+4E retras
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54–128 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecinătăți și distanțe

Ansamblul locativ „Endora Residence I” se află situat în partea de Nord a orașului București în apropiere de Șoseaua Andronache și se găsește localizat pe strada Galata, la numărul 62, în orașul Voluntari, din județul Ilfov. Locuințele noi se află amplasate într-o zonă cu trafic redus și se găsesc poziționate între Pădurea Andronache și Pădurea Boldu Crețuleasca. Lângă casa de apartamente se află supermarketurile Lidl și Mega Image Shop & Go, sunt cofetării și cafenele, este centrul pentru copii „Luli Kids Club”, Școala Gimnazială Nr. 2 din Voluntari și Liceul Tehnologic Nicolae Bălcescu, nu departe este Spitalul Orășenesc din Voluntari și sunt cluburi sportive.

De la blocul locativ „Endora Residence I” este acces facil către mijloacele de transport în comun cu rute directe de autobuz către toate punctele importante din capitală. Distanța de la locuințele noi până la Piața Unirii din București este de 10,5 km, până la Gara de Nord sunt de parcurs 13,2 km, Aeroportul Internațional „Henri Coandă” se află la 17,3 km și până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu sunt de parcurs 11,6 km.

Caracteristici tehnice și informații generale de amenajare

Ansamblul imobiliar „Endora Residence I” este prezentat cu o clădire locativă de un aspect elegant și modern. Imobilul este construit la cele mai înalte standarde de conform cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și cu utilizarea tehnicilor, materialelor noi și ideilor arhitecturale moderne. Blocul de locuințe are un regim de înălțime cu Subsol plus Parter plus 2 Etaje și plus Etajul 3 și 4 sunt construite Retrase. Casa de apartamente are o structură constructivă formată pe cadre din beton armat cu închideri din cărămidă. La imobil sunt instalate ferestre calitative cu profil PVC (de culoare gri antracit) și geam termopan. Pe exterior blocul de apartamente este calitativ izolat termic și dispune de fațade finisate cu tencuială decorativă într-o combinație excelentă a nuanțelor deschise și închise a culorii gri.

Pentru fiecare apartament din complexul rezidențial „Endora Residence I” este prevăzut câte un loc de parcare și parcările sunt organizate atât subterane cât și supraterane.

Accesul în incinta complexului de locuințe „Endora Residence I” este securizat.

Apartamente, suprafețe și finisaje

Complexul imobiliar „Endora Residence I” dispune de 20 proprietăți locative cu suprafețe generoase și funcțional proiectate. Locuințe dispun de 12 modele de scheme decomandate și semidecomandate și toate unitățile locative sunt perfect compartimentate, au 2 sau 3 camere spațioase și dispun de suprafețele cuprinse între 55,70 mp și 204 mp plus balcoane și terase finisate.

Toate locuințele sunt prezentate cumpărătorilor complet finisate și sunt dotate cu echipamente de ultimă generație. La dispoziția viitorilor locatari sunt oferite la alegere modele de parchet și gresie pentru placarea pardoselilor. Tavanele și pereții sunt nivelați și vopsiți cu vopsea lavabilă. Toate ușile interioare sunt din lemn, iar ușa instalată la intrare în apartamente este din metal. În apartamente sunt conduse toate instalațiile electrice, sanitare și termice și sunt instalate centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. În apartamente sunt racordate toate utilitățile generale și este apă menajeră cu apometre instalate, curent electric (cu contor), gaze naturale (cu contor) și este branșament la sistemul de canalizare.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „Endora Residence I” este compania „Endora Construct”, care construiește cu succes obiecte imobiliare timp de 8 ani și Dezvoltatorul acceptă toate tipurile de creditare bancară și programul guvernamental Prima Casă.

Pentru prezentarea complexului rezidențial, sunteți invitați cu o vizită în ospeție, să vă convingeți de toate facilitățile amplasării, calității construcțiilor și materialelor folosite. La o vizionare vă puteți programa direct de pe site-ul web al ansamblului locativ „Endora Residence I”, unde sunt afișate și toate contactele Dezvoltatorului.

Acest proiect mai este numit și Endora Residence.

Unde se află Endora Residence 1?

str. Galata, 62, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Endora Residence 1?

Endora Residence 1 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Endora Residence 1 în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Endora Residence 1 din Voluntari?

Dezvoltătorul Endora Residence 1 este – Endora Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC