Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Edificia Rafael Little London
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov

Schițe și prețuri în Edificia Rafael Little London

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Vile
de la 330 m2totul e vândut

Edificia Rafael Little London pe hartă București

str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov

Etape dezvoltare

Edificia Rafael Little London
tronson 1, tronson 2
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzireîncalzire în pardoseală, cu centrală pe gaze, aer condiționat inclus
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri14 vile înșiruite
Parcarecate 2 locuri de parcare proprii supraterane pentru fiecare casă
Regim inalțimeP+2E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile inșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere6‑camere
Suprafața apartamente285 mp utili

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizate

Ansamblul rezidențial „Edificia Rafael Little London” se află localizat în zona Pipera, pe strada Erou Iancu Nicolae, la numărul 71D în orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de complexul locativ funcționează organizații educaționale și instituții de învățământ private, sunt supermarketurile Mega Image, Profi Market și LILD, până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” sunt 7,9 km și nu departe de imobile este Grădina Zoologică și Parcul Casa Albă. În proximitate circulă mijloace de transport în comun RATB și sunt de parcurs doar 9,9 km de la casele locative din complexul „Edificia Rafael Little London” până în centrul Bucureștiului și este o distanță de 8,5 km până la Gara de Nord din capitală, o distanță de 13,5 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 5,6 km de la case până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea și amenajarea complexului locativ

Imobilele ansamblului locativ „Edificia Rafael Little London” sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 4000 mp și complexul rezidențial reprezintă un cartier modern de vile luxoase proiectate în stil britanic. Casele au aspecte egal de atractive și sunt construite cu câte un Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă. Fiecare unitate locativă este construită pe fundație separate și casele au o structură constructivă solidă realizate pe cadre din beton armat cu grinzi, stâlpi, planșee și plăci din beton armat și zidărie portantă cu toate închiderile exterioare (individual realizate) și compartimentările sunt zidite din cărămidă Porotherm. Acoperișul caselor este din țiglă Gerald Belgia și tâmplăria exterioară este cu profil din PVC de 82 mm grosime de marca Salamander cu șapte camere termice și geam termopan tripan. Ferestrele instalate au sistem de deschidere oscilobatant Pinum by Nusco Grup. Toate casele au treptele exterioare și soclu realizate din granit. Toate burlanele caselor sunt instalate în așa mod ca apele pluviale să fie evacuate direct în conducta de canalizare.

În curtea complexului locativ este amenajat un drum interior, care este pavat cu dale și pavele de marca Semmerlock, la fel ca și toate aleile pietonale, ce sunt prelucrate cu un strat de uzură. Fiecare casă dispune de câte două locuri de parcare organizate supraterane în curtea proprie. Ansamblul rezidențial este complet îngrădit și are instalate la intrare porți din fier, ce continuă stilul rezidențial. Accesul către locuințele noi se face prin străzi asfaltate și drumul de acces are lățimea de 6 metri.

Detalii de finisare și echipare a caselor

Cartierul de locuințe „Edificia Rafael Little London” dispune de 14 vile înșiruite excepțional proiectate cu scheme funcționale cu 6 camere, ce au o suprafața total construită de 330 mp și 285 mp utili. Toate imobilele sunt luminoase și beneficiază de spații generos vitrate, plus fiecare casă este proiectată cu câte un balcon cochet, unde sunt instalate balustrade din fier forjat. Casele au câte o curte închisă cu suprafața cuprinsă între 220 mp și 250 mp, unde este plantat gazon și toate grădinile au instalat sistem de irigare individual.

Imobilele se predau beneficiarilor „la cheie” finisate cu materiale de calitate înaltă și dispun de pardoseli placate cu parchet triplu stratificat, marmură și gresie, pereții sunt zugrăviți cu zugrăveli lavabile de la Caparol și în băi și bucătării sunt placați cu faianță italiană de la Marazzi. Camerele de baie au instalate toate obiectele sanitare și baterii Grohe. Ușile interioare instalate sunt de la Pinum by Nusco Group și treptele scărilor interioare sunt îmbrăcate cu gresie și au instalate balustrade din fier forjat. Toate instalațiile inginerești sunt realizate și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu centrale termice pe gaze, plus casele au instalat și sistem de aer condiționat Daikin Inverter. Toate imobilele au racordare la utilități (gaze, fibră optică, electricitate, apă și canalizare).

Pentru mai multe detalii și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Edificia Rafael Little London”.

Unde se afla Edificia Rafael Little London?

str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Edificia Rafael Little London?

Edificia Rafael Little London – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Edificia Rafael Little London.

Cine este dezvoltatorul Edificia Rafael Little London în București?

Dezvoltator Edificia Rafael Little London – Edificia Rafael Invest Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC