Previzualizare foto – fotografie originală aici

EAS Residence Ciorogariu
în Oradea

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
Roman Ciorogariu, Oradea

Mai detaliat despre blocul

Roman Ciorogariu, Oradea (EAS Residence Ciorogariu)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 4
Indisponibil

EAS Residence Ciorogariu pe hartă Oradea

Roman Ciorogariu, Oradea

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţivideo interfon
🟧 Încălzirecentrală termică, încalzire in pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente9
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+2E+M
🟧 Securitatesupraveghere video 24/7
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe74–99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Ultracentral localizat

Ansamblul imobiliar „EAS Residence” este poziționat în centrul orașului Oradea și locuințele noi sunt localizate la intersecția străzilor Episcop Roman Ciorogariu cu B. P. Hasdeu și Ady Endre. Lângă complexul locativ sunt o mulțime de puncte de interes, funcționează saloane de înfrumusețare, sucursale bancare, săli de fitness, clinici medicale, sunt cafenele, pizzerii și restaurante. Sunt de parcurs 700 de metri până la Piața Decebal și 1,6 km până la supermarketurile LIDL și Penny, iar până la Kaufland și centrul comercial „Prima Shops” se ajunge parcurgând 1,7 km. În apropierea blocului rezidențial se află organizații de învățământ și la doar 300 de metri este Colegiul Național „Mihai Eminescu”, sunt 350 de metri față de Școala „Szacsvay Imre” și 550 de metri până la Liceul De Arte, o distanță de 800 de metri trebuie de parcurs până la Liceul Teoretic „Edy Endre” și 1,2 -1,3 km până la Colegiul Tehnologic „Mihai Viteazul” și Colegiul Tehnic ”Traian Vuia”. În proximitatea locuințelor noi circulă autobuze, dar toate punctele de interes sunt ușor accesibile pietonal, deoarece se află la mici distanțe. Este de parcurs doar un kilometru până în Piața Uniri din Oradea, până unde pietonal se ajunge în maxim 14 minute, Gara din Oradea se află la 1,1 km și sunt de parcurs aproximativ 6 km până la Aeroportul Internațional din Oradea.

Caracteristica complexului locativ

Ansamblul locativ „EAS Residence” prezintă un bloc de apartamente cu un regim de înălțime cu Subsol + Parter + 2 Etaje și o Mansardă. Imobilul este construit pe cadre din beton armat (stâlpi, grinzi și plăci), dispune de pereți izolați termic pe partea exterioară cu polistiren și are fațade moderne finisate cu bun gust. Tâmplăria exterioară instalată la locuințe este cu profil PVC și dispune de trei foi de sticle termopan, plus la fiecare fereastră sunt instalate rolete exterioare din aluminiu, ce funcționează automat. În clădirea locativă este instalat un ascensor de ultimă generație și spațiile comune sunt finisate, iluminate, au instalați senzorii de mișcare și la intrare este instalat video interfon și acces electronic în bloc.

Complexul locativ este prevăzut cu grădini verticale și cu terase circulabile înverzite cu suprafața totală de 340 mp, iar la parterul imobilului se află spații comerciale. Ansamblul locativ este construit cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare și dispune de Adăpost de Apărare Civilă. În bloc sunt instalați senzori de incendiu și inundații. Există locuri de parcare subterane (garaje la subsol cu ascensor special Klaus Multi Parking) cu acces electronic controlat și sunt parcări supraterane, ce sunt oferite în vânzare separat de apartamentul achiziționat.

Locuințe

Cu un grad înalt de confort și intimitate sunt prezentate 9 unități locative în blocul „EAS Residence”. În vânzare sunt oferite apartamente cu spații generoase cu 2 și 3 camere ingenios proiectate, ce au suprafețele de la 74 mp și până la 99 mp. În interiorul locuințelor toți pereții sunt nivelați și prelucrați și au aplicat un start de glet, sunt gata pregătiți pentru finisarea cu zugrăveli. Sistemele inginerești sunt realizate și au toate instalațiile montate. Sistemul de încălzire este complet realizat cu câte o centrală termică individuală și instalațiile termice sunt conduse prin pardoseală (cu termostat de ambient digital), precum și toate apartamentele dispun de aparate de aer condiționat (sistem Daikin) și sistemul electric este complet realizat cu conducte de calitate înaltă. În locuințe este dotat cablu pentru TV (digital) și internet. Toate instalațiile sistemului sanitar sunt conduse până la poziții, rămâne doar ca locatarii să instaleze obiectele sanitare. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă calitativă cu sistem antiefracție. Imobilul are branșament la rețeaua de alimentare cu gaze naturale, curent, apă și canal.

Mai multe informații și contactele Dezvoltatorului sunt afișate pe pagina web a complexului „EAS Residence”.

Acest proiect mai este numit și Residence Ciorogariu, EAS Residence.

Unde se află EAS Residence Ciorogariu?

Roman Ciorogariu, Oradea.

Termen de finalizare EAS Residence Ciorogariu?

EAS Residence Ciorogariu – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în EAS Residence Ciorogariu în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul EAS Residence Ciorogariu din Oradea?

Dezvoltătorul EAS Residence Ciorogariu este – Flavoia Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC