Previzualizare foto – fotografie originală aici

Noua Casă
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Mureș, 184, zona Soarelui, Timișoara

Mai detaliat despre blocuri

str. Mureș, 184, zona Soarelui, Timișoara (Corp 1 și 2)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Mureș, 184, zona Soarelui, Timișoara (Corp 3)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Noua Casă pe hartă Timișoara

str. Mureș, 184, zona Soarelui, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeD+P+2E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–76 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Ansamblul de locuințe „Complex Apollo Debussy” se află localizat în Județul Timiș, orașul Timișoara, în zona Braytim, pe strada Mureș, la numărul 184 – 186 și pe strada Claude Debussy, nr. 2. Este o zonă localizată între Calea Martirilor și Calea Urseni, Muzicescu și Lidia. În această zonă sunt construite rezidențe de lux și aici se află Galeria Triade și Parcul Triade, este un parc pentru copii cu locuri pentru joacă și Grădinița lui Goghiță.

De asemenea funcționează magazine cu mărfuri pentru casă, magazine de mobilă, este supermarket-ul Lidl și Penny Market, precum și în această zonă sunt pizzerii, este salonul de înfrumusețare „Impuls”, sala de sport „Extreme Fitness” și centru medical. Nu departe de case se află stația de transport în comun și este Poșta Română.

Structura tehnică și amenajarea complexului

Complexul de locuințe „Apollo Debussy” este un ansamblu locativ foarte elegant cu locuințe amplasate foarte comod. Acesta este dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 703 mp și este compus din trei corpuri de imobile, fiecare cu un regim de înălțime mic de Demisol + Parter + Două Etaje locative.

Structura imobilelor are o rezistență aprovizionată de către cadrele de beton armat, iar la construcția pereților este folosită cărămida de tip Porotherm și fierul folosit în construcție este de la Autohton Alpic. Exteriorul imobilelor este izolat termic cu polistiren și fațada este finisată cu tencuială Baumit de culoarea sincerității – clădirile sunt construite într-un stil arhitectural modern și sunt finisate cu tencuială albă și au un aspect foarte atrăgător.

Tâmplăria de la Fink Fenster instalată la imobile foarte bine se combină cu sistemul constructiv al caselor și dispune de 6 camere și are profil PVC de culoarea nucului. Primul și al doilea blocuri rezidențiale găzduiesc fiecare câte 11 locuri de parcare amplasate la demisolul clădirilor. Al treilea bloc locativ cuprinde la demisol de 7 locuri de parcare și 7 boxe. Spațiile comune din interiorul blocurilor locative sunt complet finisate, iar scările dispun de balustrade din fier instalate. Toate clădirile din complex sunt echipate cu sisteme de supraveghere video.

Confortabile, fiabile și inteligente - apartamente

Ansamblul locativ „Complex Apollo Debussy” prezintă un număr de 24 de apartamente confortabile, cu spații generoase și încăperi largi. În primul bloc locativ și în al doilea bloc sunt construite doar locuințe cu două și cu trei odăi, în fiecare bloc sunt numai câte 9 apartamente și acestea sunt amplasate doar câte trei apartamente pe fiecare nivel. Apartamentele din blocul trei sunt localizate doar câte două proprietăți locative pe fiecare etaj, în total aici sunt proiectate doar 6 locuințe și toate sunt cu trei camere. Suprafața utilă a tuturor apartamentelor din complex este cuprinsă între 52,00 mp și 76,15 mp. Și aceste sunt finisate - la cheie, cu toate utilitățile, echipamentele și finisajele de calitate superioară. În locuințe sunt folosite tencuieli și sape mecanizate de la Tassullo. Sunt dotate obiecte sanitare: vas wc suspendat cu rezervoare îngropate în perete, cadă și lavoar.

Securitatea accesului în interiorul apartamentelor este asigurată de către ușile din metal instalate și sunt instalate uși Porta Doors pentru interior. Pentru finisarea pardoselilor este utilizat parchet-ul și gresia, pereții sunt prelucrați. Instalațiile electrice sunt de marcă Gewiss, iar instalațiile sanitare și instalațiile termice sunt de marcă Romstal. Este climatizare și toate locuințele sunt echipate cu centrale termice proprii de tip Viessmann, care aprovizionează apartamentele cu apă caldă și le încălzește autonom. Dezvoltatorul „Noua Casă” este o companie de încredere, care activează pe piața imobiliară din Timișoara din anul 2000 cu o experiență mare în domeniul construcțiilor complexelor comerciale, finisărilor interioare și a construcției ansamblurilor rezidențiale.

Nu ezitați să vizitați site-ul companiei de construcții „Noua Casă, de unde puteți afla mai multe detalii, mai multe facilități și altă informație amănunțită despre schemele și finisajele apartamentelor din complexul locativ „Apollo Debussy”, precum și datele pentru contact direct cu Dezvoltatorul imobiliar.

Acest proiect mai este numit și Debussy Noua Casă.

Unde se află Noua Casă?

str. Mureș, 184, zona Soarelui, Timișoara.

Termen de finalizare Noua Casă?

Corp 1 și 2, Corp 3 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Noua Casă în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Noua Casă din Timișoara?

Dezvoltătorul Noua Casă este – Noua Casa.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC