Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Casa del Mar
în Mamaia

Prețul / m2
de la ‍1 133 € +TVA
Adresa
str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța

Schițe și prețuri în Casa del Mar

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 9 mai
Studiouri47–53 m2de la ‍1 287 € +TVA / m2de la ‍68 200 € +TVA
2 camere83–90.14 m2de la ‍1 208 € +TVA / m2de la ‍100 300 € +TVA
3 camerede la 140.42 m2de la ‍1 133 € +TVA / m2de la ‍159 100 € +TVA

Casa del Mar pe hartă Mamaia

str. Brizei, zona Mamaia Nord, Mamaia, Constanța

Etape dezvoltare

Casa del Mar
bloc 1, bloc 2, bloc 3, bloc 4
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2021

Modalități de achiziție a unui apartament în Casa del Mar

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţi sistem smart house, piscine, spațiu de joacă, sală fitness
Încălzirecentrală termică proprie, încălzire prin pardoseală
Liftda
Număr clădiri4
Parcaresubterană și supraterană
Regim inalțimeS+P+9E
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilblocuri locuințe

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camerestudiouri, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente47–140 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Excelent localizat cu o mulțime de facilități înconjurat

Ansamblul rezidențial „Casa del Mar” se află localizat pe strada Brizei, în zona Mamaia Nord, localitatea Mamaia Sat, județul Constanța.

Complexul de locuințe se găsește imediat lângă plaja Casa del Mar și în ferestrele apartamentelor bat valurile Mării Negre, jaluzelele sunt deschise de către cele mai romantice și fascinante răsărituri și apusuri, iar briza vă ademenește să rămâneți aici pe o viață lungă și fericită. Apartamentele sunt optim amplasate într-o zonă liniștită și ferită de agitație, dar de unde este acces rapid și ușor către cele mai întrebate puncte de interes de pe litoral. Astfel de la complexul locativ până la cluburile Fratelli Beach & Club, Loft, Breeze, Nuba Beach Club, Crazy Beach și Bamboo sunt de parcurs nu mai mult de 2 – 2,2 km. În vecinătatea complexului rezidențial sunt diverse hotele, vile, pensiuni și se află camping-ul GPM. La circa 350 de metri față de complex funcționează hipermarket-ul Kaufland Mamaia și la aceleași mici distanțe sunt cafenele, terase, berării, restaurante și taverne.

Distanța de la complexul rezidențial „Casa del Mar” până în centrul orașului Constanța este de 11,8 km, Gara se află la 12,6 km, iar până la Aeroportul Internațional din Constanța „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs 24,2 km.

Mai mult decât un complex locativ – o oază confortabilă de confort

Complexul imobiliar „Casa del Mar” este compus din 6 clădiri rezidențiale cu regimuri egale de înălțime, fiecare cu un Subsol plus Parte și plus 9 Etaje Locative.

Blocurile rezidențiale sunt construite din materiale durabile și calitative cu execuții înalt realizate și cu structuri constructive formate din cadre din beton armat. Clădirile locative au aspecte moderne și sunt deosebit proiectate cu design marin și fațade deschide, care sunt asemănător unor corăbii cu pânze albe ce se plimbă pe valurile Mării Negre. În interiorul caselor de apartamente toate spațiile comune, holurile, lobby-urile, coridoare și casa scării sunt bine finisate și în blocuri sunt instalate ascensoare confortabile de ultimă generație cu funcționare rapidă și silențioasă.

Ansamblul rezidențial beneficiază de o sală de fitness, are prevăzute piscine și dispune de multiple spații verzi plantate printre care se află organizate în siguranță diverse locuri de joacă pentru copii.

Parcarea ansamblului locativ are organizate locuri atât supraterane cât și subterane.

Accesul în incinta complexului locativ este securizat și teritoriul este video supravegheat, precum și intrarea în locuințe este controlată prin interfoanele instalate.

Apartamente primitoare și romantice cu vederi excepționale

Proiectul rezidențial „Casa del Mar” este compus din diverse unități locative pentru toate gusturile și pentru toate preferințele. Există oferite în vânzare locuințe cu o cameră de tip Studio și apartamente cu 2 camere și 2 băi și proprietăți locative cu 3 camere, toate ingenios compartimentate și oferite în vânzare în variate modele și cu diverse scheme. Unitățile locative sunt prevăzute cu suprafețe ce variază între 47,12 mp și 140,42 mp și beneficiază de terase confortabile cu spații generoase sub formă ondulată, de unde se deschid vederi uluitoare asupra Mării Negre sau asupra Lacului Siutghiol.

Toate apartamentele sunt prezentate pentru vânzare în versiune de finisare - la cheie cu cele mai calitative și moderne materiale de finisare și în plus beneficiază de sistem inteligent de tip Smart House cu instalații de automatizare a locuințelor de la firma Legrand, inclusiv doze de iluminat și jaluzele electrice.

Sistemul de încălzire instalat în apartamente este condus prin pardoseală și fiecare locuință are dotată câte o centrală termică în condensații cu funcționare pe gaz. Imobilele se predau în folosință cu racordare la utilitățile generale și cu contorizare separată la apă, electricitate și gaze.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Casa del Mar” este compania „DeSilva Residence”, care are o experiență vastă în domeniul dezvoltării și construcțiilor de imobiliare, de peste 25 de ani și dispune de o mulțime de proiecte de o calitate de lux perfect realizate și ideal localizate.

Sunteți invitați și cu mult drag așteptați la show room-ul complexului rezidențial din Mamaia, pentru a vă informa cu mai multe detalii și cu toate facilitățile imobilelor noi ale ansamblului rezidențial „Casa del Mar”. Vă puteți programa la o vizionare de pe site-ul web al complexului locativ „Casa del Mar”, unde sunt afișate mai multe poze, mai multe scheme și toate contactele directe către Dezvoltator.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Casa del Mar?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Casa del Mar în Mamaia?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Casa del Mar?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1133 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Casa del Mar în Mamaia?

Modalități de plata în Casa del Mar: Noua Casă (Prima casă), Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Casa del Mar?

Casa del Mar – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC