Previzualizare foto – fotografie originală aici

Bavaria Residential Park
în Sibiu

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
DJ106, Sibiu

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
Încă 3 blocuri în această etapă
Încă 3 blocuri
DJ106, Sibiu (Casa 1)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Bavaria Residential Park pe hartă Sibiu

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăcărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrala termica si calorifere
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+M
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilduplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camereduplex
🟧 Suprafața locuințe119.56–164.82 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare in inima naturii

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” are o amplasare la liniște, la aer curat, la natură si în apropiere de orașul Sibiu, în partea de Est. O astfel de amplasare extraordinară oferă rezidenților priveliști irepetabile asupra munților Făgăraș. De la complex este asigurată conexiune cu mijloace de transport în comun spre orașul Sibiu de către compania Transmixt, direct de la stația de autobuz din complex. Pentru locatarii cu transport personal distanța până la auto strada A1 poate fi parcursă în 3 minute și doar 5 minute până la centura ocolitoare a orașului Sibiu.

Amenajarea cartierului rezidențial

Cartierul locativ „Bavaria Residential Park” este absolut amenajat cu toate comoditățile și dispune de următoarele facilități, care oferă locatarilor o viață confortabilă la maxim.

Pe aproximativ 100 de parcele sunt proiectate case individuale cu parter și un etaj, case de tip duplex și case de tip townhouse, toate cu o construcție cu un regim de înălțime redus. Proiectantul a lăsat suficient loc între locuințe, pentru a oferi locatarilor intimitate și confort. Imobilele sunt ridicate cu folosirea a celor mai calitative materiale de construcții și a celor mai inovative tehnologii. Costurile pentru încălzirea locuințelor sunt foarte mici datorită materialelor eficiente energetic (pereți din cărămidă) și datorită faptului că imobilele sunt foarte bine izolate termic.

Complexul rezidențial dispune de iluminat public perfect și alei pietonale pavate cu lățimea de 9 metri și în incintă este construit un drum carosabil de 6 metri lățime. De asemenea în complex sunt prevăzute spații pentru joaca copiilor, parcuri, locuri verzi plantate cu zone pentru odină, locuri de a face sport și un market. Locurile de parcare pentru fiecare casă sunt prevăzute supraterane.

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” este păzit 24 din 24 ore și accesul în incinta complexului este securizat și controlat, acest fapt oferă rezidenților și copiilor o viață liniștită și fericită. Cartierul profită de serviciu de administrare, care este sub conducerea asociației de proprietari. Complexul rezidențial dispune de o stație personală de epurare a apei reziduale. Accesul către casele cartierului „Bavaria Residential Park”, până în pragul caselor se efectuează 100 % prin drum asfaltat.

Informații generale despre casele locative

Ansamblul rezidențial „Bavaria Residential Park” este compus din case modern compartimentate și foarte simpatic finisate. Locuințele sunt construite cu suprafața care începe de la 119 mp și atinge până la 630 mp. Căsuțele drăguțe dispun de grădini simpatic amenajate. Toate locuințele din complex sunt racordate la rețeaua de amenajare cu apă menajeră (conductă proprie), la rețeaua de energie electrică la fel cu conductă proprie, au conectare la canal și dispun de internet prin fibră optică.

Ansamblul locativ este dezvoltat de către compania – filială a grupului de investiții din Germania - „Rsb Inmo Investment” S. R. L., desigur că această companie construiește imobilele sale conform criteriilor germane. Pentru cumpărători sunt acceptate astfel de metode de plată: plata cash, cumpărarea prin creditare ipotecară sau prin programul Prima Casă.

Mai multe poze cu case și parcele, mai multe detalii constructive, alte detalii despre locuințele ansamblului rezidențial „Bavaria Residential Park” se găsesc afișate pe site-ul web al companiei de construcții „Rsb Inmo Investment” S. R. L.

Acest proiect mai este numit și Bavaria Residential Sibiu.

Unde se află Bavaria Residential Park?

DJ106, Sibiu.

Termen de finalizare Bavaria Residential Park?

Casa 1, Casa 2, Casa 3, Casa 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Bavaria Residential Park în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Bavaria Residential Park din Sibiu?

Dezvoltătorul Bavaria Residential Park este – Rsb Inmo Investment.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC