Complexe rezidențiale în București — 390 obiecte

Complexe rezidenţiale, apartamente, case, vile de vanzare de la dezvoltator
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Ansambluri rezidențiale București 2019 - lista completă

Tot mai mulți dezvoltători imobiliari construiesc ansambluri rezidențiale noi București. Oferta este una variată, iar bucureștenii pot opta pentru ansambluri rezidențiale de sector sau pentru cele construite în imediata vecinătate a capitalei. În București sunt peste 200 de ansambluri rezidențiale ce conțin blocuri noi. Oferta completă poate fi studiată pe site-ul de imobiliare Korter. Prețurile la ansambluri rezidențiale variază în funcție de dezvoltatorii imobiliari și de sector. Astfel, clienții pot opta pentru complexe rezidentiale în aproape toate cartiere rezidentiale din București, dar și în Fundeni.

Fie că sunteți în căutarea unei garsoniere sau a unei case, Korter.ro veți putea analiza ofertele din toate cartierele rezidențiale ce conțin locuințe noi de vânzare. Majoritatea dezvoltatori imobiliari București construiesc ansambluri plasate strategic. Indiferent de cartierul și de sectorul în care se află, clienții caută ca acestea să aibă acces facil la transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz), dar și la diferite instituții: creșe, grădinițe, școli etc. Un alt aspect de luat în seamnă este și aproprierea față de un centru comercial sau de supermaketuri.

Complexe rezidențiale București, avantaje

Ansambluri rezidentiale este compusă din locuințe de tip 

  • studio,
  • garsoniere,
  • apartamente rezidentiale cu 1, 2 și 3 camere,
  • penthouse,
  • vile.

Dezvoltătorii imobiliari realizează ansambluri de locuințe care oferă un confort sporit față de blocurile vechi, dar și o serie de atuuri. De exemplu, un lucru important este faptul că rețelele electrice și de conducte sunt noi, astfel nu va trebui să efectuezi lucrări în următorii ani. Ansambluri rezidentiale finalizate conțin apartamente spațioase și bine iluminate, astfel încât nu trebuie să spargi pereți pentru a renova. Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari asigură un perimetru verde și locuri de parcare. 

Unele ansambluri imobiliare sunt în cadrul unui perimetru închis și sub supraveghere, formând astfel un cartiere rezindețiale mult mai sigure. Accesul persoanelor străine va fi interzis în incinta complexului rezidențial. Mai mult, o parte dintre dezvoltatori au implementat și un sistem de supraveghere video, asigurând astfel o siguranță sporită.Tot la capitolul facilități sunt încadrate și locurile de joacă pentru copii și, în unele cazuri, săli de fitness sau terenuri de sport. Majoritatea dezvoltatorilor aleg să monteze în fiecare locuință nouă câte o centrală termică individuală, astfel că proprietarii vor fi direct răspunzători de temperatura înregistrată în interiorul apartamentului.Umii dezvoltatori imobiliari oferă chiar și posibilitatea de a personaliza interiorul locuinței și de a realiza finisajele interioare după preferințele clienților. Astfel vei scăpa de grija căutării unor echipe de meseriași care să îți efectueze lucrările interioare.

Tot la acest capitol precizăm și că aceste blocuri noi sunt izolate termic, astfel că temperatura interioară va fi păstrată mult mai ușor, neînregistrându-se pierderi. Pe pagina de prezentare a fiecărui ansamblu rezidențial vei putea găsi detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.Pentru a facilita plata unei locuințe din cadru noilor ansambluri rezidențiale București, dezvoltatorii imobiliari din București oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator.

Ilfov (tot județul)

LocalitateaPreț lunar mediu
Bragadiru753 /m2
Chiajna759 /m2
Corbeanca786 /m2

Sectoare București

SectorPreț lunar mediu
Sector 11 507 /m2
Sector 21 334 /m2
Sector 31 196 /m2