Apartamente noi în București — 359 obiecte

Apartamente noi, blocuri noi, case, vile de vanzare direct de la dezvoltator

Ansambluri rezidențiale București 2020 - lista completă

Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari construiesc ansambluri rezidențiale noi București. Oferta este una variată, iar bucureștenii pot opta pentru ansambluri rezidențiale de sector sau pentru cele construite în imediata vecinătate a capitalei. În București sunt peste 340 de ansambluri rezidențiale ce conțin blocuri noi. Oferta completă poate fi studiată pe site-ul de imobiliare Korter. Prețurile la apartamente noi variază în funcție de dezvoltatorii imobiliari și de sector. Astfel, clienții pot opta pentru complexe rezidențiale în aproape toate cartiere rezidențiale din București, dar și în Fundeni.

Fie că sunteți în căutarea unei garsoniere sau a unei case, Korter.ro veți putea analiza ofertele din toate cartierele rezidențiale ce conțin apartamente noi de vânzare. Majoritatea dezvoltatori imobiliari București construiesc ansambluri plasate strategic. Indiferent de cartierul și de sectorul în care se află, clienții caută ca acestea să aibă acces facil la transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz), dar și la diferite instituții: creșe, grădinițe, școli etc. Un alt aspect de luat în seamă este și apropierea față de un centru comercial sau de supermarketuri.

Complexuri rezidențiale București, avantaje

Ansambluri rezidențiale sunt compuse din locuințe de tip 

  • studio,
  • garsoniere,
  • apartamente rezidentiale cu 1, 2 și 3 camere,
  • penthouse,
  • vile.

Dezvoltatorii imobiliari realizează ansambluri de locuințe care oferă un confort sporit față de blocurile vechi, dar și o serie de atuuri. De exemplu, un lucru important este faptul că rețelele electrice și de conducte sunt noi, astfel nu va trebui să efectuezi lucrări în următorii ani. Ansambluri rezidentiale finalizate conțin apartamente noi în București, spațioase și bine iluminate, astfel încât nu trebuie să spargi pereți pentru a renova. Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari asigură un perimetru verde și locuri de parcare. 

Unele ansambluri imobiliare sunt în cadrul unui perimetru închis și sub supraveghere, formând astfel un cartiere rezidențiale mult mai sigure. Accesul persoanelor străine va fi interzis în incinta complexului rezidențial. Mai mult, o parte dintre dezvoltatori au implementat și un sistem de supraveghere video, asigurând astfel o siguranță sporită.Tot la capitolul facilități sunt încadrate și locurile de joacă pentru copii și, în unele cazuri, săli de fitness sau terenuri de sport. Majoritatea dezvoltatorilor aleg să monteze în fiecare locuință nouă câte o centrală termică individuală, astfel că proprietarii vor fi direct răspunzători de temperatura înregistrată în interiorul apartamentului.Unii dezvoltatori imobiliari oferă chiar și posibilitatea de a personaliza interiorul locuinței și de a realiza finisajele interioare după preferințele clienților. Astfel vei scăpa de grija căutării unor echipe de meseriași care să-ți efectueze lucrările interioare.

Tot la acest capitol precizăm și că aceste apartamente noi sunt izolate termic, astfel că temperatura interioară va fi păstrată mult mai ușor, neînregistrându-se pierderi. Pe pagina de prezentare a fiecărui ansamblu rezidențial vei putea găsi detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale București, dezvoltatorii imobiliari din București oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator.

Apartamente noi București

Apartamente noi București, aceasta este una dintre cele mai căutate fraze de clienții care vor să își achiziționeze o locuință în capitală. Tot mai multe persoane sunt atrași de ofertele de apartamente noi construite în București. 

La ce să fiți atent în ansamblurile rezidențiale noi? 

Atunci când doriți să cumpărați un apartament nou într-un ansamblu rezidențial trebuie să țineți cont de câteva aspecte foarte importante. Atunci când studiați cele mai bune ansambluri rezidențiale București trebuie să luați în calcul și locația acestora. Este foarte important să aveți mijloace de transport în comun în apropiere, dar și magazine, școli, grădinițe și creșe. 

De ce sunt locuințele noi mai bune? 

Noul val de blocuri noi din București îi determină pe clienți să achiziționeze tot mai multe apartamente noi. Pe lângă faptul că acestea vin cu marele avantaj că au toate instalațiile noi, apartamentele sunt compartimentate modern și sunt mai spațioase. 

Cum poți testa calitatea noilor ansambluri rezidențiale din București? 

Înainte de a achiziționa locuințe într-unul din noile ansambluri rezidențiale din București poți solicita de la dezvoltatorul imobiliar detalii despre construcție. În cazul în care nu ai cunoștințele necesare pentru a le analiza, apelează la un specialist. Nu ezita să vizitezi apartamente  (în cazul în care au fost finalizate) înainte de a semna contractul. 

Unde sunt construite cele mai noi ansambluri rezidențiale? 

Dezvoltatorii imobiliari construiesc ansambluri rezidențiale în diferite zone din București. Fie că vorbim de ansambluri rezidențiale în București centru, Sud, Vest sau lângă București, constructorii caută amplasamente cât mai bune, în apropierea unor puncte de interes majore. 

Cum poți investi în noile ansambluri rezidențiale? 

Tot mai multe persoane aleg să în investească în ansambluri rezidențiale din București. Metoda este foarte simplă, se achiziționează un apartamente nou, care se utiliează și mobilează modern, iar apoi se dă în chirie. În funcție de zona în care se află și de amenajare, prețurile depășesc 300 de euro. 

Cum găsesc ansambluri rezidențiale ieftine în București? 

Prețul la locuințele din noile ansambluri rezidențiale din București sunt date și de locația acestora. Apartamentele din zonele centrale vor fi mult mai scumpe față de cele din alte sectoare. Cele mai mici prețuri sunt, în general, la apartamentele din ansambluri rezidențiale construite lângă București. Pe lângă prețurile mai mici, acestea au atuul de a se afla în apropierea capitalei, însă fără agitația și aglomerația cotidiană specifică. 

Când sunt promoții la apartamente noi din București? 

Fiecare dezvoltator începe procesul de vânzare al locuințelor imediat după ce a primit autorizațiile de construcție și a început construcția. De obicei, cele mai bune prețuri sunt în primele luni de la startul vânzărilor, însă acestea pot fi influențate și de piața imobiliară. Pe Korter.ro este prezentat un grafic de prețuri pentru fiecare dintre ansamblurile rezidențiale din București. Astfel, pentru a beneficia de cel mai bun preț, poți achiziționa un apartament nou din timp sau poți urmări evoluția prețurilor pentru a decide momentul oportun pentru a face achiziția. 

Top ansambluri rezidențiale București

Într-un top efectuat de Korter.ro, cele mai scumpe ansambluri rezidențiale din București se situează în Sector 1. Aici sunt, cu precădere, și o afluență mai mare de ansambluri rezidențiale de lux. La polul opus, ansambluri rezidențiale ieftine se găsesc în Sectoarele 5 și 6. În general, ansambluri rezidențiale formate din case nu se regăsesc în cele mai aglomerate cartiere, acestea fiind construite în zone mai aerisite și mai liniștite. 

Ansambluri rezidențiale lângă metrou

Atunci când suntem în căutarea unei locuințe noi trebuie să ținem cont și de accesul de la aceasta la mijloacele de transport în comun. Cumpărătorii sunt în căutarea unor ansambluri rezidențiale lângă metrou și/sau stații de autobuz sau tramvai. Prin amplasarea în preajma acestora valoarea locuinței va crește. Astfel, atunci când analizați apartamente noi din ansambluri rezidențiale, faceți o cercetarea pentru a vedea dacă sunt construite lângă metrou.

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Ilfov (tot județul)

LOCALITATEAPREȚ LUNAR MEDIU
Bragadiru752 /m2
Chiajna810 /m2
Corbeanca807 /m2
Otopeni951 /m2

Sectoare București

SECTORPREȚ LUNAR MEDIU
Sector 11 203 /m2
Sector 21 391 /m2
Sector 31 403 /m2
Sector 41 074 /m2

Preț de la min până max apartamente

Ilfov (tot județul)

LOCALITATEAPREȚURI APARTAMENTE
Bragadiru27 000130 058
Chiajna21 915106 216
Corbeanca85 500174 150
Otopeni48 900294 900

Sectoare București

SECTORPREȚURI APARTAMENTE
Sector 131 9201 200 000
Sector 234 143880 000
Sector 336 000950 000
Sector 428 500403 400