Apartamente noi în București

Apartamente noi, blocuri noi de vanzare direct de la dezvoltator
Zone
Judeţul Ilfov
Balotești
7 ansambluri
Bragadiru
6 ansambluri
Chiajna
13 ansambluri
Chitila
2 ansambluri
Corbeanca
9 ansambluri
Mogoșoaia
3 ansambluri
Măgurele
1 ansamblu
Otopeni
14 ansambluri
Pantelimon
4 ansambluri
Snagov
1 ansamblu
Tunari
9 ansambluri
Voluntari
18 ansambluri
Sector
12 zone
15 zone
10 zone
7 zone
8 zone
12 zone
Prețul / m2
Prețul / m2
652 €
5 000 €
652 € 5 000 €
Camere
Camere
Finisarea construcției
Finisarea construcției
Mai multe filtre
Parcare
Tip imobil
Încălzire
Mijloace de transport
Structură rezistență
200 ansambluri

Ansambluri rezidențiale București - lista completă

Tot mai mulți dezvoltatori imobiliari construiesc ansambluri rezidențiale noi București. Oferta este una variată, iar bucureștenii pot opta pentru ansambluri rezidențiale de sector sau pentru cele construite în imediata vecinătate a capitalei. În București sunt peste 420 de ansambluri rezidențiale ce conțin blocuri noi. Oferta completă poate fi studiată pe site-ul de imobiliare Korter. Prețurile la apartamente noi variază în funcție de dezvoltatorii imobiliari și de sector. Astfel, clienții pot opta pentru complexe rezidențiale în aproape toate cartiere rezidențiale din București, dar și în Fundeni.

Fie că sunteți în căutarea unei garsoniere sau a unei case, Korter.ro veți putea analiza ofertele din toate cartierele rezidențiale ce conțin apartamente noi de vânzare. Majoritatea dezvoltatori imobiliari București construiesc ansambluri plasate strategic. Indiferent de cartierul și de sectorul în care se află, clienții caută ca acestea să aibă acces facil la transportul în comun (metrou, tramvai, autobuz), dar și la diferite instituții: creșe, grădinițe, școli etc. Un alt aspect de luat în seamă este și apropierea față de un centru comercial sau de supermarketuri.

Complexuri rezidențiale București, avantaje

Ansambluri rezidențiale sunt compuse din locuințe de tip 

  • studio,
  • garsoniere,
  • apartamente rezidentiale cu 1, 2 și 3 camere,
  • penthouse,
  • vile.

Dezvoltatorii imobiliari realizează ansambluri de locuințe care oferă un confort sporit față de blocurile vechi, dar și o serie de atuuri. De exemplu, un lucru important este faptul că rețelele electrice și de conducte sunt noi, astfel nu va trebui să efectuezi lucrări în următorii ani. Ansambluri rezidentiale finalizate conțin apartamente noi în București, spațioase și bine iluminate, astfel încât nu trebuie să spargi pereți pentru a renova. Majoritatea dezvoltatorilor imobiliari asigură un perimetru verde și locuri de parcare. 

Unele ansambluri imobiliare sunt în cadrul unui perimetru închis și sub supraveghere, formând astfel un cartiere rezidențiale mult mai sigure. Accesul persoanelor străine va fi interzis în incinta complexului rezidențial. Mai mult, o parte dintre dezvoltatori au implementat și un sistem de supraveghere video, asigurând astfel o siguranță sporită.Tot la capitolul facilități sunt încadrate și locurile de joacă pentru copii și, în unele cazuri, săli de fitness sau terenuri de sport. Majoritatea dezvoltatorilor aleg să monteze în fiecare locuință nouă câte o centrală termică individuală, astfel că proprietarii vor fi direct răspunzători de temperatura înregistrată în interiorul apartamentului.Unii dezvoltatori imobiliari oferă chiar și posibilitatea de a personaliza interiorul locuinței și de a realiza finisajele interioare după preferințele clienților. Astfel vei scăpa de grija căutării unor echipe de meseriași care să-ți efectueze lucrările interioare.

Tot la acest capitol precizăm și că aceste apartamente noi sunt izolate termic, astfel că temperatura interioară va fi păstrată mult mai ușor, neînregistrându-se pierderi. Pe pagina de prezentare a fiecărui ansamblu rezidențial vei putea găsi detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.Pentru a facilita plata unei locuințe din cadrul noilor ansambluri rezidențiale București, dezvoltatorii imobiliari din București oferă posibilitatea de a efectua plata în diverse moduri: plata integrală, credit imobiliar, credit ipotecar, credit Prima Casă sau chiar și rate la dezvoltator.

Apartamente noi București

 Apartamente noi București, aceasta este una dintre cele mai căutate fraze de către clienții care vor să își achiziționeze o locuință în capitală. Tot mai multe persoane sunt atrașe de ofertele de apartamente noi construite în București.

La ce să fiți atent în căutarea unei locuințe într-un ansamblu rezidențial nou? 

Atunci când studiați cele mai bune ansambluri rezidențiale din București trebuie să luați în calcul și locația acestora. Este foarte important să aveți mijloace de transport în comun în apropiere, dar și magazine, școli, grădinițe și creșe.

De ce sunt locuințele noi mai bune? 

Noul val de construcții de blocuri noi din București oferă o gamă diversă de opțiuni menite să îi ajute pe clienți să achiziționeze mai ușor un apartament nou. Pe lângă faptul că acestea vin cu marele avantaj că au toate instalațiile noi, apartamentele sunt compartimentate modern și sunt mai spațioase.

Cum poți testa calitatea noilor ansambluri rezidențiale din București?

Înainte de a achiziționa o locuință nouă într-unul din noile ansambluri rezidențiale din București poți solicita de la dezvoltatorul imobiliar detalii despre construcție. În cazul în care nu ai cunoștințele necesare pentru a le analiza, apelează la un specialist. Nu ezita să vizitezi apartamentele  (în cazul în care au fost finalizate) înainte de a semna contractul.

Unde sunt construite cele mai noi ansambluri rezidențiale?

Dezvoltatorii imobiliari construiesc ansambluri rezidențiale în diferite zone din București. Fie că vorbim de ansambluri rezidențiale construite în București Centru, Sud, Vest sau lângă București, constructorii au căutat amplasamente cât mai bune, în apropierea unor puncte de interes majore pentru a pune la dispoziție o gamă extinsă de facilități.

Cum poți investi în noile ansambluri rezidențiale? 

Tot mai multe persoane aleg să investească în ansambluri rezidențiale în București și împrejurimi. Metoda este foarte simplă, se achiziționează un apartamente nou, care se utilează și mobilează modern, iar apoi se dă în chirie. În funcție de zona în care se află acesta și de amenajare, prețurile pentru chirie vor depăși 300 de euro.

Cum găsesc ansambluri rezidențiale ieftine în București?

Prețul pentru locuințele din noile ansambluri rezidențiale din București sunt date și de locația acestora. Apartamentele din zonele centrale vor fi mult mai scumpe față de cele din alte sectoare sau de la periferie. Cele mai mici prețuri sunt, în general, la apartamentele din ansambluri rezidențiale construite lângă București. Pe lângă prețurile mai mici, acestea au atuul de a se afla în apropierea capitalei, însă fără agitația și aglomerația cotidiană specifică Bucureștiului.

Când sunt promoții la apartamentele noi din București? 

Fiecare dezvoltator începe procesul de vânzare al locuințelor imediat după ce a primit autorizațiile necesare de construcție și a început construcția. De obicei, cele mai bune prețuri sunt în primele luni de la startul vânzărilor, însă acestea pot fi influențate și de piața imobiliară. Pe Korter.ro este prezentat un grafic de prețuri pentru fiecare dintre ansamblurile rezidențiale din București. Astfel, pentru a beneficia de cel mai bun preț, poți achiziționa un apartament nou din timp sau poți urmări evoluția prețurilor pentru a decide care este momentul oportun pentru a-l achiziționa.

Top ansambluri rezidențiale București

Într-un top efectuat de Korter.ro, cele mai scumpe ansambluri rezidențiale din București se situează în Sector 1. Aici sunt localizate, cu precădere un număr mai mare de ansambluri rezidențiale de lux. La polul opus, ansambluri rezidențiale ieftine se găsesc în Sectoarele 5 și 6. În general, ansambluri rezidențiale formate din case nu se regăsesc în cele mai aglomerate cartiere, acestea fiind construite în zone mai aerisite și mai liniștite.

Ansambluri rezidențiale lângă metrou

Atunci când suntem în căutarea unei locuințe noi trebuie să ținem cont și de accesul de la aceasta către mijloacele de transport în comun. Cumpărătorii sunt în căutarea unor ansambluri rezidențiale lângă metrou și/sau stații de autobuz sau tramvai. Prin amplasarea în preajma acestora valoarea locuinței va crește. Astfel, atunci când analizați oferta de apartamente noi din ansambluri rezidențiale, cercetați amplasarea pe hartă pentru a vedea dacă sunt construite lângă metrou.

Preț mediu în București

Ilfov (tot județul)

LocalitateaPreț lunar mediu
Bragadiru
‍1 069 € / m2
Chiajna
‍941 € / m2
Corbeanca
‍1 146 € / m2
Otopeni
‍1 131 € / m2
Pantelimon
‍1 036 € / m2
Tunari
‍1 183 € / m2
Voluntari
‍1 332 € / m2
Măgurele
‍1 680 € / m2
Chitila
‍1 749 € / m2
Mogoșoaia
‍680 € / m2
Balotești
‍1 136 € / m2

Sectoare București

SectorPreț lunar mediu
Sector 1
‍1 568 € / m2
Sector 2
‍1 658 € / m2
Sector 3
‍1 291 € / m2
Sector 4
‍1 276 € / m2
Sector 5
‍1 360 € / m2
Sector 6
‍1 118 € / m2

Preț de la min până max apartamente în București

Ilfov (tot județul)

LocalitateaPrețuri apartamente
Bragadiru43 000150 000
Chiajna24 00096 276
Corbeanca121 000349 900
Otopeni79 500394 900
Pantelimon65 000260 000
Tunari75 440385 000
Voluntari61 428690 000
Măgurele117 000
Chitila105 000275 000
Mogoșoaia59 617210 000
Balotești121 000265 000

Sectoare București

SectorPrețuri apartamente
Sector 163 903658 070
Sector 239 480658 070
Sector 334 990950 000
Sector 433 000384 950
Sector 542 900272 000
Sector 624 000312 000