Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

YCO Residence Otopeni
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Spiru Haret, 4, zona Odăi, Otopeni, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

Bloc 1
str. Spiru Haret, 4, zona Odăi, Otopeni, Ilfov (Bloc 1)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil
Bloc 2
str. Spiru Haret, 4, zona Odăi, Otopeni, Ilfov (Bloc 2)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

YCO Residence Otopeni pe hartă Otopeni

str. Spiru Haret, 4, zona Odăi, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareparcare supraterană inclusă
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitatesupraveghere video, videointerfon
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe62–77 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului de locuințe

Ansamblul imobiliar „YCO Residence” se află amplasat în apropiere de una din cele mai luxoase zone ale capitalei – zona de Nord din București. Blocurile locative se află construite într-o oază de liniște plină de confort și bunăstare, pe strada Spiru Haret, la numărul 4, în localitatea Odăile, orașul Otopeni, județul Ilfov.

Supermarket-ul Mega Image funcționează în apropiere de complex - la doar 700 de metri și în vecinătate este Spitalul Oxxygene, Clinica Stomatologică „Happy Smile Laboratory Dental” și Centrul de Radioterapie „Amethyst”.

Pentru copiii mici lângă casă se află Grădinița nr. 2 din Otopeni, iar școlarii beneficiază de cele mai prestigioase școli din Nordul Capitalei.

Stația mijloacelor de transport în comun este la doar 300 de metri de la complex, iar în viitor va fi construită și o stație de Metrou.

Distanțe verificate de la complexul locativ „YCO Residence” până la puncte importante:

  • Sunt de parcurs doar câteva minute cu mașina până la centrul comercial „Mall Băneasa”, până unde se parcurg aproape 6,3 km;
  • 3,3 km până în centrul orașului Otopeni și este acces ușor către DN1;
  • 10,3 km până la „Therme” București;
  • 15,9 km până în Piața Unirii din București;
  • 11,8 km până în Piața Unirii;
  • 12,8 km până la Gara de Nord din București;
  • Aeroportul Internațional „Henri Coandă” este la doar 6,1 km de la locuințele noi;
  • Și Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” se află la 14,6 km.

Scurtă expunere a complexului

Ansamblul de locuințe „YCO Residence” este compus din două blocuri rezidențiale, ambele construite ca în oglindă cu un regim egal de înălțime cu câte un Parter cu Două Etaje. Imobilele sunt construite cu o structură de rezistență pe cadre din beton armat și cu plăci din beton peste etaje și cu toate închiderile din cărămidă termic și fonic eficientă, unde compartimentările interioare în locuințe au grosimea de 12 cm, de 30 cm este grosimea pereților perimetrali între apartamente, iar cu grosimea de 25 cm sunt zidurile exterioare peste care este placat un sistem de izolație termică exterioară a blocului cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm de densitate eps 80. Acoperișurile sunt de tip terasă cu hidroizolație calitativ efectuată cu o garanție de 20 de ani. O combinație excepțională a tencuielii exterioare de culoare albă, gri și maro, perfect prezintă proiectul imobiliar.

Blocurile de locuințe dispun de ferestre calitative din profil PVC Deceuninck cu șapte camere termice de producere belgiană și cu geam termopan în trei rânduri și feronerie Maco. Și casele de apartamente sunt proiectate cu balcoane deschise pentru fiecare locuință și acestea dispun de balustrade amenajate cu sticlă securizată. În interior pardoselile din coridoare, holuri și din spațiile comune ale clădirilor rezidențiale sunt placate cu granit și marmură.

Complexul rezidențial „YCO Residence” beneficiază de un mic parc privat, teritoriul este înfrumusețat cu insule verzi cu plante decorative și este organizat un loc de joacă pentru micii locatari.

Locurile de parcare sunt localizate supraterane în curtea privată a complexului locativ „YCO Residence” plus sunt locuri de parcare special organizate pentru vizitatori și parcarea va fi dotată cu o stație de încărcare auto.

Complexul de locuințe „YCO Residence” este supravegheat video 24 din 24 de ore și fiecare apartament este prevăzut cu câte un video interfon de marca Commax, care joacă un rol important nu numai din punct de vedere a securității, dar face viața confortabilă și semnificativ influențează la intimitatea traiului.

Străzile interioare și căile de acces sunt asfaltate, iar accesul cu mașina în incinta complexului este securizat și se efectuează prin bară de acces, care este pusă în funcțiune prin telecomandă.

Apartamente de lux cu carte tehnică a construcției

Proiectul imobiliar „YCO Residence” este prezentat cu apartamente decomandate și semidecomandate cu planuri cu 2 sau 3 camere, unele dintre care dispun de balcoane, iar altele beneficiază de grădini private. Suprafața locuințelor cu două camere este de 64,44 mp și suprafața apartamentelor cu trei camere este de 72,68 mp.

În vânzare se oferă apartamente excepțional finisate „la cheie” cu garanție de calitate a lucrărilor și a materialelor folosite, cu șape turnate mecanizat și unde gresia și faianța aplicată în bucătării și în camerele de baie este aleasă cu un bun gust și este produsă în Italia. Pereții interiori sunt finisați și nivelați și vopsiți cu lavabil, iar pentru pardoselile dormitoarelor este placat parchetul laminat de producere germană Skandor. De către firma Grohe sunt produse toate obiectele sanitare, ce sunt instalate în camerele de baie.

Sistemul individual de încălzire a locuințelor este montat prin pardoseală și fiecare locuință beneficiază de instalații complete termice și de câte o centrală termică proprie, care funcționează prin condensații, de marca Viesmann. La alegerea cumpărătorilor sistemul de încălzire poate fi instalat sau prin pardoseală sau cu radiatoare.

Apartamentele se predau în folosință locatarilor cu toate instalațiile electrice și siguranțele montate, cu toate prizele și întrerupătoarele puse la poziții și acestea sunt de la firma Schneider/Legrand.

Fiecare unitate locativă dispune de ușă din metal pe amprentă instalată la intrare și ușile interioare de la camere sunt dotate, instalate și sunt de la firma Porta.

Blocurile complexului locativ YCO Residence” dispun de branșament total la toate utilitățile orășenești și apartamentele au apă, canal, curent și gaze naturale. Fiecare din acestea sunt contorizate separat cu contoare la gaze și pentru curent electric și apometre instalate de către Dezvoltator.

Cu o experiență de mai mult de 10 ani pe piața construcției de imobiliare Dezvoltatorul „YCO Imobiliare” prezintă și dezvoltă ansamblul de locuințe „YCO Residence”.

Nu ezitați să vă programați telefonic la o vizionare a locuințelor din complexul imobiliar „YCO Residence”, contactele Dezvoltatorului și alte detalii de construcție și informații despre metodele de plată sunt afișate pe pagina oficială a complexului rezidențial „YCO Residence”.

Acest proiect mai este numit și YCO Residence.

Unde se află YCO Residence Otopeni?

str. Spiru Haret, 4, zona Odăi, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare YCO Residence Otopeni?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în YCO Residence Otopeni în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul YCO Residence Otopeni din Otopeni?

Dezvoltătorul YCO Residence Otopeni este – YCO Imobiliare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC