Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Anavia Residence
în Otopeni

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Primăverii, Odăile, Otopeni, Ilfov

Anavia Residence pe hartă Otopeni

str. Primăverii, Odăile, Otopeni, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Încălzirecentrale termice individuale Vaillant / Viessmann, incalzire in pardoseala
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr apartamente12 vile tip duplex
🟧 Parcare 2 locuri de parcare exterioară
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilvile
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe224 mp

Despre ansamblu rezidențial

Amplasare

Complexul rezidențial „Anavia Residence” este localizat la nord de București în orașul Otopeni, zona Odăile, pe strada Primăverii la numerele 5-7. Accesul de la complex până la Băneasa Shopping City se efectuează foarte ușor și repede. În apropiere circulă mijloace de transport în comun, sunt magazine și piețe, diverse instituții de învățământ, obiecte de divertisment și recreere, funcționează restaurante și cafenele.

Descrierea complexului

Complexul rezidențial „Anavia Residence” este compus din 12 vile de clasă Premium. Vilele sunt proiectate cu un regim de înălțime cu parter plus etaj și plus mansardă și sunt de tip - duplex. La construcție sunt folosite cele mai bune materiale de construcții și sunt utilizate sisteme inovative de ultimă generație. Structura de rezistență a imobilelor este bazată pe cadre din beton armat cu zidăria pereților din cărămidă Porothern/Durotherm. Sistemul de izolare termică este efectuat din polistiren expandat cu perle gravitate - Caparol Dalmatina, iar fațadele sunt finisate cu tencuieli decorative siliconate. Este utilizată pentru acoperiș șarpanta din lemn cu învelitoare din tablă prefălălțuită, este utilizat sistemul de preluare și evacuare a apelor pluviale. Tâmplăria instalată este de clasă premium cu profil PVC și geam termoizolant tripan cu 7 camere, feroneria este de producere germană Otto cu deschidere oscilo-batantă și închidere multipunct. Ferestrele sunt microventilate, dispun de plase anti - insecte și au instalate rulouri exterioare. În curtea fiecărei case este organizat un spațiu pentru parcarea a 2 mașini, se află loc de joacă pentru copii și pentru părinți este loc de relaxare. Trotuarele din curte sunt pavate, spațiile verzi sunt plantate și vilele sunt exemplar așezate formând un ansamblu locativ de excepție. Accesul în incinta complexului locativ este securizat și poate fi efectuat de pe două străzi. Ansamblul este împrejmuit cu gard iar accesul pentru automobile se efectuează prin porți culisante automatizate. De asemenea este prevăzut și acces pietonal în incintă. Teritoriul complexului este supravegheat video cu sistem CCTV și este sistem de acces cu interfon.

Descrierea vilelor

Vilele din ansamblul rezidențial „Anavia Residence” se vor preda cumpărătorilor complet finisate și dispun de 2 tipuri de proiecte, 6 vile sunt de tipul „A” și 6 vile proiectate cu scheme de tipul „B”. Fiecare casă este prevăzută cu 5 camere dintre care sunt 3 dormitoare, 3 băi, un living și plus spațiul de la mansardă (mansarda la fel este finisată). Casele dispun de suprafața construită totală de 224 mp, unde suprafața utilă este de 169 mp. Suprafața terenului de amplasare a vilei este de 260 mp, unde din ambele părți câte 60 de metri sunt comuni cu vecinii. Pe pardoselile din holuri, dormitoare și camera de zi este placat parchet triplustratificat de stejar. Spațiile de circulație băile și bucătăria au placări ceramice de la Marazzi (sau similar). Plafoanele sunt realizate din plăci din gips - carton, sunt izolate fonic și termic. Toți pereții interiori și plafoanele sunt vopsiți cu vopsitorii antibacteriene. Toate ușile sunt instalate atât cele interioare cât și ușile exterioare și toate sunt de la Porta Doors sau de firmă similară. Complet utilate sunt toate camerele de baie și sunt echipate cu obiecte sanitare de la firma Romstal cu rubineterie germană de la Grohe. În fiecare vilă este instalată câte o centrală termică în condensații care funcționează pe gaz și este produsă de firma Vailnat sau Viessmann, și radiatoarele instalate și sunt la fel achiziționate de la Romstal. Instalațiile electrice sunt montate. Terasele și scările sunt finisate cu piatră naturală/travertin. Conexiunile la apă, țeava de gaze și electricitate sunt racordate de la rețelele orășenești. Sistemul de canalizare este interior. Este o stație de epurare de ultimă generație. Și toate contoarele sunt individual instalate pentru fiecare casă.

Complexul rezidențial „Anavia Residence” este dezvoltat de Compania „Kessa Swiss Group”.

Mai multe materialele utile și informații amănunțite despre construcția vilelor, disponibilitatea și contactele dezvoltatorului, aflați de pe pagina web a ansamblului rezidențial „Anavia Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Anavia Residence Odăile.

Unde se află Anavia Residence?

str. Primăverii, Odăile, Otopeni, Ilfov.

Termen de finalizare Anavia Residence?

Vila 1, Vila 2, Vila 4, Vila 5, Vila 6, Vila 7, Vila 8, Vila 9, Vila 11, Vila 3, Vila 10, Vila 12 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Anavia Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Anavia Residence din Otopeni?

Dezvoltătorul Anavia Residence este – Kessa Swiss Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC