Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex W Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍1 187 € +TVA
Adresa
str. Campului, 4 ZA, zona central, Otopeni

Schițe și prețuri în W Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 07 septembrie 2022
Vile80–181 m2de la ‍1 187 € +TVA / m2de la ‍157 900 € +TVA

W Residence pe hartă București

str. Campului, 4 ZA, zona central, Otopeni

Etape dezvoltare

W Residence
Vila Individuala 1, Vila Individuala 2, Vila Individuala 3, Vila Duplex 1, Vila Duplex 2, Vila Duplex 3, Vila Duplex 4, Vila Duplex 5, Vila Duplex 6, Vila Duplex 7, Vila Duplex 8, Vila Duplex 9, Vila Duplex 10
construit
sunt locuințe la vânzare
finalizat4 trimestrul 2021

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 FacilităţiLoc de joacă pentru copii, centre comerciale, spitale și clinici
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz, metrou
🟧 Număr clădiri17
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Tip imobilVila
🟧 Ziduribeton
🟧 Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

🟧 Finisare apartamentefinisaje moderne
🟧 Suprafața apartamente80–181

Informații despre Ansamblul rezidențial

Despre poziționarea ideală a caselor

Ansamblul rezidențial „W Residence” este dezvoltat pe strada Campului, la numărul 4 ZA, într-o zonă centrală a orașului Otopeni din județul Ilfov. Casele noi se află localizate perfect și oferă rezidenților acces rapid către magazine, școli, grădinițe policlinici și farmacii, nu departe se află sala de fitness „World Class”, sunt banci, cafenele și restaurante, bănci, la un kilometru se află Profi Market și Piața Agroalimentară. La o distanță de 350 de metri este Grădinița Germană „Engel Bengel” și sunt doar 140 de metri până la centrul de dezvoltare „Happy Kids”. Imobilele noi se amplasează la o mică distanță față de orașul București și în doar 10 minute se ajunge până la punctele de interes din nordul capitalei, în apropierea caselor circulă mijloace de transport în comun și de la complexul locativ „W Residence” până la Piața Unirii din București este de parcurs o distanță de 17,4 km, până la Gara de Nord sunt 14,8 km și Aeroportul International din Otopeni „Henri Coandă” se află la 4,3 km, iar până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 14,5 km.

Prezentarea complexului rezidențial

Proiectul locativ „W Residence” este o comunitate locativă compusă din case individuale și case de tip „Duplex”, unde fiecare unitate locativă este ingenios proiectată într-un stil de design minimalist și unde sunt aplicate cele mai inovaționale tehnologii. Imobilele sunt construite cu o mare grijă și cu o deosebită atenție față de toate detaliile, structura constructivă constă din cadre cu armatură și fier beton BST 500, cu pereții exteriori construiți din cărămidă Porotherm termo și fono eficientă, iar peste închiderile exterioare este aplicat un sistem termic de 10 cm grosime din polistiren. Tâmplăria exterioară instalată la case este aleasă de la firma Salamander Blu Evolution 82 cu 7 camere termice și cu 3 foi de geam termopan, iar feroneria ferestrelor este de producere germană Roto NT. Acoperișurile caselor sunt finisate cu tablă fălțuită Bilka și sunt izolate termic cu vată bazaltică.

Ansamblul rezidențial dispune de locuri de joacă pentru copii și are spații verzi peisagistic amenajate, în curtea complexului este instalat sistem de iluminare ambiental pe timp de noapte. Cartierul rezidențial este îngrădit, dispune de drumuri interioare asfaltate și accesul în incinta complexului este controlat și securizat, iar la fiecare casă este instalat interfon video și sistem de alarmă. Câte două locuri de parcare supraterane sunt organizate lângă fiecare unitate locativă, accesul în curte se face prin poartă auto cu telecomandă. Drumurile de acces către cartierul locativ „W Residence” sunt iluminate și asfaltate.

Descrierea minunatelor case

Complexul de locuințe „W Residence” este compus din 17 unități locative proiectate cu 3 tipuri de vile unifamiliale și un model de casă – Duplex, suprafața cărora variază între 80 mp și 205 mp. Vilele facilită de terase primitoare la Parter și la Etaj, acestea sunt finisate, de tip – deschis. Se vând casele „la cheie” cu finisaje moderne și calitative, ce sunt oferite la alegerea cumpărătorilor dintr-o gamă variată de modele de texturi de gresie, diverse culori și modele. Camerele de baie se predau complet placate cu plăci ceramice și toate pardoselile din dormitoare și living-uri sunt finisate cu parchet compatibil cu sistemul de încălzire prin pardoseală. La intrare în fiecare casă instalată este ușă din metal și toate ușile interioare sunt de la firma PINUM. Complet în locuințe este realizat sistemul electric cu prize, doze și întrerupătoare. Toate instalațiile sanitare sunt conduse și conectate la obiectele sanitare dotate, ce sunt de marca Grohe. Sistemul termic este autonom pentru fiecare casă și are instalații montate prin pardoseală și centrală termică proprie Vaillant. În case sunt preinstalații pentru aer condiționat și pentru aplicarea sistemului „smart home”. Rețea autonomă de comunicații este condusă subterană și toate utilitățile generale sunt complet racordate la complex (apă, gaze naturale, energie electrică, canalizare, cablu TV și internet prin fibră optică).

Ansamblul rezidențial „W Residence” este dezvoltat de WNВ SMART PROJECT, pe site-ul căruia vă invităm să treceți pentru contacte și alte informații.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial W Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla W Residence?

str. Campului, 4 ZA, zona central, Otopeni.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în W Residence în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în W Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1187 € +TVA.

Termen de finalizare W Residence?

W Residence – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC