Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Corbeanca Forest
în București

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Ficusului, 1, Corbeanca, Ilfov

Schițe și prețuri în Corbeanca Forest

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
Townhouse-uri
de la 183 m2totul e vândut

Corbeanca Forest pe hartă București

str. Ficusului, 1, Corbeanca, Ilfov

Etape dezvoltare

dat în exploatare
finalizat 2008

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiloc joaca, statie de pompare, statie de epurare
Încălzirecentrală
Liftnu
Număr apartamente100 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP+1E+M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile individuale
Сurte închisăpază 24/24

Despre apartamente

Număr cameretownhouse
Suprafața apartamente182–376 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Așezarea imobilelor

Ansamblul rezidențial „Corbeanca Forest” se află localizat între satul Petrești și comuna Corbeanca din județul Ilfov. Imobilele sunt așezate pe strada Ficusului, nr. 1, în apropiere de natură și la o distanță de doar 5 km de la București. Din acest loc este acces direct către Centrul Comercial Băneasa și Aeroportul Otopeni. În apropiere de imobile se află lac și pădure, nu departe funcționează Grădinița Paintbrush, este Primăria Corbeanca și Sectorul de Poliție, de asemenea sunt market-urile Penny și Mega Image.

Prezentarea și structura rezidenței

Complexul rezidențial „Corbeanca Forest” este complet finisat și este format din vile personale cu un regim mic de înălțime. Ansamblul cuprinde un număr total de 101 de imobile simpatice, construite într-un stil unic cu parter, un etaj și plus mansardă. Toate imobilele sunt construite din cărămidă și au învelitoarea acoperișului din tablă. Pentru fiecare casă este organizat un loc de parcare acoperit pe partea laterală a vilei. Complet tot teritoriul complexului locativ este îngrădit cu un gard de protecție și are o curte de tip - închis și cu acces controlat, unde curtea este permanent păzită. Pentru copii se află organizat un teren de joacă. Complexul locativ dispune de o stație proprie de epurare a apei, are și o stație de pompare și are organizate servicii de administrare a spațiilor comune. Drumurile interioare și de acces către case au lățimea de 7 metri, trotuarele sunt pavate și dispun de iluminare publică.

Descrierea generală a vilelor

Locuințele complexului rezidențial „Corbeanca Forest” sunt oferite cu suprafața utilă între 183 mp și 376 mp cu planimetrii cu 7 și 9 camere. Suprafața terenurilor este de la 287 mp și până la 688 mp. Vilele dispun de apă menajeră, sunt conectate la rețeaua de curent electric și gaze naturale. Au și sistem de canalizare. Este CATV, telefon și telefon internațional, plus internet. În case sunt instalate calorifere și este câte o centrală termică. Vilele sunt finalizate și complet finisate cu uși interioare celulare, cu gresie și parchet pe podele, faianță și lavabil pentru pereți. Tâmplăria exterioară, rulourile, obloanele inclusiv și ușa de la intrare sunt efectuate din profil PVC cu geam termopan.

Ansamblul rezidențial „Corbeanca Forest” este dezvoltat de către compania „MARR CAPITAL”. Mai mult detaliat și util despre vile, se află afișat pe pagina web a ansamblului rezidențial „Corbeanca Forest”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Corbeanca Forest?

str. Ficusului, 1, Corbeanca, Ilfov.

Termen de finalizare Corbeanca Forest?

Corbeanca Forest – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Corbeanca Forest.

Cine este dezvoltatorul Corbeanca Forest în București?

Dezvoltator Corbeanca Forest – MARR CAPITAL.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC