Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Corbeanca Forest
în Balotești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Ficusului, 1, Balotești, Ilfov

Corbeanca Forest pe hartă Balotești

str. Ficusului, 1, Balotești, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc joaca, statie de pompare, statie de epurare
🟧 Încălzirecentrală
🟧 Liftnu
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente100 vile
🟧 Parcareterestră
🟧 Regim inalțimeP+1E+M
🟧 Securitatepază 24/24
🟧 Tip imobilvile individuale
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameretownhouse
🟧 Suprafața locuințe182–376 m²

Despre ansamblu rezidențial

Așezarea imobilelor

Ansamblul rezidențial „Corbeanca Forest” se află localizat între satul Petrești și comuna Corbeanca din județul Ilfov. Imobilele sunt așezate pe strada Ficusului, nr. 1, în apropiere de natură și la o distanță de doar 5 km de la București. Din acest loc este acces direct către Centrul Comercial Băneasa și Aeroportul Otopeni. În apropiere de imobile se află lac și pădure, nu departe funcționează Grădinița Paintbrush, este Primăria Corbeanca și Sectorul de Poliție, de asemenea sunt market-urile Penny și Mega Image.

Prezentarea și structura rezidenței

Complexul rezidențial „Corbeanca Forest” este complet finisat și este format din vile personale cu un regim mic de înălțime. Ansamblul cuprinde un număr total de 101 de imobile simpatice, construite într-un stil unic cu parter, un etaj și plus mansardă. Toate imobilele sunt construite din cărămidă și au învelitoarea acoperișului din tablă. Pentru fiecare casă este organizat un loc de parcare acoperit pe partea laterală a vilei. Complet tot teritoriul complexului locativ este îngrădit cu un gard de protecție și are o curte de tip - închis și cu acces controlat, unde curtea este permanent păzită. Pentru copii se află organizat un teren de joacă. Complexul locativ dispune de o stație proprie de epurare a apei, are și o stație de pompare și are organizate servicii de administrare a spațiilor comune. Drumurile interioare și de acces către case au lățimea de 7 metri, trotuarele sunt pavate și dispun de iluminare publică.

Descrierea generală a vilelor

Locuințele complexului rezidențial „Corbeanca Forest” sunt oferite cu suprafața utilă între 183 mp și 376 mp cu planimetrii cu 7 și 9 camere. Suprafața terenurilor este de la 287 mp și până la 688 mp. Vilele dispun de apă menajeră, sunt conectate la rețeaua de curent electric și gaze naturale. Au și sistem de canalizare. Este CATV, telefon și telefon internațional, plus internet. În case sunt instalate calorifere și este câte o centrală termică. Vilele sunt finalizate și complet finisate cu uși interioare celulare, cu gresie și parchet pe podele, faianță și lavabil pentru pereți. Tâmplăria exterioară, rulourile, obloanele inclusiv și ușa de la intrare sunt efectuate din profil PVC cu geam termopan.

Ansamblul rezidențial „Corbeanca Forest” este dezvoltat de către compania „MARR CAPITAL”. Mai mult detaliat și util despre vile, se află afișat pe pagina web a ansamblului rezidențial „Corbeanca Forest”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Corbeanca Forest Residence.

Unde se află Corbeanca Forest?

str. Ficusului, 1, Balotești, Ilfov.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Corbeanca Forest în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Corbeanca Forest din Balotești?

Dezvoltătorul Corbeanca Forest este – MARR CAPITAL.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC