Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Transalpina Residence Sebeș
în Sebeș

Prețul / m2
de la ‍775 €
Adresa
Str. G. Schweighofer, Sebeș

Schițe și prețuri în Transalpina Residence Sebeș

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 7 februarie
2 camere70.75–73.38 m2de la ‍954 € / m2de la ‍67 500 €
3 camere77.47–83.4 m2prețul se clarifică
Penthouse-uri115.47–119.85 m2prețul se clarifică
Case125.83–138.07 m2de la ‍775 € / m2de la ‍107 000 €

Transalpina Residence Sebeș pe hartă Sebeș

Str. G. Schweighofer, Sebeș

Etape dezvoltare

Transalpina Residence Sebeș
bloc 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2020
Transalpina Residence Sebeș
bloc 2, case
dat în exploatare
finalizat1 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc de joacă pentru copii, boxe depozitare, spații comerciale
Încălzireîncălzire în pardoseală cu centrală termică propire
Liftda
Număr clădiri2 blocuri și case duplex
Parcareloc de parcare suprateran inclus în preț
Regim inalțimeP+1E / P+3E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri și case duplex
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăda

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie cu mobilier de baie inclus
Număr camere2‑camere, 3‑camere, penthouse-uri, case duplex
Suprafața apartamente70–138 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „TransAlpina Residence Sebeș” se află dezvoltat într-o zonă liniștită și ușor accesibilă și este construit pe strada G. Schweighofer, în municipiul Sebeș din județul Alba. Ansamblul rezidențial este ușor accesibil și la distanțe mici de locuințele noi se află diverse puncte de interes: Spitalul Municipal Sebeș se află la o distanță de 1,5 km și la 1,8 km este Colegiul Național „Lucian Blaga”, iar până la Grădinița cu program prelungit Nr. 3 este de parcurs o distanță de 2,8 km de la imobile.

Complexul de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” se află localizat la o distanță de doar 2 km față de Piața Primăriei și sunt de parcurs 2,7 km până la Parcul Arini, Stadionul Sebeș și Primăria Municipiului Sebeș, iar până la Gara Sebeș Alba sunt circa 2 – 2,2 km. Până la Alba-Iulia sunt de parcurs 15 km și la aproximativ 55 km se află Aeroportul Internațional din Sibiu.

Date generale de construcție și amenajarea complexului rezidențial

Complexul imobiliar „TransAlpina Residence Sebeș” este compus din două blocuri locative moderne și din case private de tip Duplex. Ambele blocuri de apartamente au un egal regim de înălțime și sunt prevăzute cu câte un Parter plus 3 Etaje, iar casele individuale dispun de câte un Parter și un Etaj.

Imobilele sunt calitativ construite, cu o mare răspundere și cu atenție la toate detaliile și sunt realizate cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Casele locative și blocurile rezidențiale dispun de structuri constructive durabile, realizate pe carcase din cadre din beton armat și au toate compartimentările interioare și închiderile exterioare zidite din blocuri BCA (beton celular autoclavizat) plus pe partea exterioară sunt fiabil izolate termic. Pentru păstrarea unui ambient termic confortabil în interiorul locuințelor, la bloc sunt instalate ferestre cu profil PVC și geam termopan, ce protejează încăperile de pătrunderea prafului, au un grad sporit nu numai termic dar și fonic. La ambele blocuri de apartamente sunt instalate ascensoare de ultimă generație, cu funcționare sigură, lifturile funcționează fără zgomot și nu afectează liniștea locatarilor. Toate spațiile comune din blocuri sunt finisate și la subsol se află prevăzute boxe de depozitare, iar la parterul imobilelor se află organizate spații comerciale.

În curtea complexului de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” este sădit un parc amplu și sunt amenajate cu echipamente moderne locuri de joacă pentru copii.

Complexul rezidențial dispune de suficiente locuri de parcare și câte un loc de parcare este inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat.

Informații despre locuințe și tipuri de apartamente

În complexul rezidențial „TransAlpina Residence Sebeș” sunt prezentate unități locative individuale și apartamente primitoare cu scheme logic gândite cu 2 și 3 camere decomandate, de asemenea în blocurile rezidențiale sunt prevăzute și locuințe de lux de tip Penthouse.

În vânzare toate proprietățile locative sunt prezentate complet finisate cu finisaje moderne și cu toate instalațiile inginerești montate. În interior sunt placaje cu parchet laminat și cu plăci de gresie și faianță. Toate tavanele sunt nivelate și pereții sunt tencuiți și vopsiți. Instalațiile de gaze naturale, instalațiile sanitare, termice și electrice sunt trase până la poziții. În fiecare casă și în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie și toate instalațiile sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseli. Și întreg complexul de locuințe „TransAlpina Residence Sebeș” este complet racordat la toate utilitățile generale și fiecare proprietate locativă dispune de apă curentă, are gaze naturale, curent electric și branșament la sistemul de canalizare.

Pentru mai multe informații utile despre locuințele noi, despre finisajele utilizate, despre toate metodele de plată acceptate și pentru contactele directe către managerii de vânzări ai Dezvoltatorului, vă rugăm, să accesați direct de pe site-ul nostru pe pagina web a complexului rezidențial „Transalpina Residence Sebeș”.

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Transalpina Residence Sebeș?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Transalpina Residence Sebeș?

Str. G. Schweighofer, Sebeș.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Transalpina Residence Sebeș în Sebeș?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere, penthouse-uri, case.

Cât costă metru pătrat în Transalpina Residence Sebeș?

Metru pătrat în acest complex costă de la 775 €.

Termen de finalizare Transalpina Residence Sebeș?

Transalpina Residence Sebeș – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC