Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Terra Gardens
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Terra

Schițe și prețuri în Terra Gardens

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 63 m2totul e vândut

Terra Gardens pe hartă Cluj-Napoca

str. Terra

Etape dezvoltare

Terra Gardens
construit
totul e vândut

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală
Parcareterestră
Ziduricărămidă
Сurte închisăDa

Despre apartamente

Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
Suprafața apartamente62.83 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În partea de Nord a orașului Cluj – Napoca, în zona Iris se amplasează complexul locativ „Terra Gardens” de pe strada Terra, nu departe de Gară și în apropiere de centrul orașului și de centre comerciale importante.
Hipermarket-ul Auchan se află la o distanță de doar 4,5 km de la complexul locativ. Iar stația de transport în comun este la o distanță foarte mică de la locuințele noi.

Descrierea complexului

Suprafața terenului unde se află amplasat complexul locativ este de 17 hectare. Ansamblul locativ „Terra Gardens” include un număr total de 400 de unități locative (apartamente și case private) unde spațiile verzi sunt amenajate pe mai mult de 3 hectare. Rezidența „Terra Gardens” este un cartier locativ de tip închis cu case construite cu Demisol plus Parter plus 3 Etaje locative și plus Mansardă. Imobilele sunt construite pe cadru din beton cu zidărie din cărămidă și cutâmplărie cu profil PVC și geam termopan. La demisolul blocului locativ este organizat special un spațiu tehnic. În curte sunt organizate locuri de parcare terestre. Drumurile de acces și drumurile interioare sunt asfaltate, toate trotuarele și aleile pietonale sunt pavate și este organizat iluminatul stradal.

Apartamentele complexului

În ansamblul locativ „Terra Gardens” sunt disponibile apartamente cu 2-3 și 4 camere. Există apartamente cu 2 nivele, care dispun de o scară interioară. Toate utilitățile sunt conectate la locuințe (apa, gazul, sistemul
de canalizare și curentul electric) și sunt conduse până la limita de proprietate a parcelei.Este dotat cablaj de televiziune, internet și fir de telefonie. Apartamentele sunt super finisate cu materiale de cea mai bună calitate, cu zugrăveală monocromă, parchetul este din lemn stratificat, iar obiectele sanitare sunt dotate în toate camerele de baie. Sistemul de încălzire este cu centrală termică pentru fiecare bloc. Fiecare apartament este prevăzut cu câte un spațiu alocat pentru depozitare sau pentru funcțiuni casnice, pentru a instala un spălător sau uscător. Pentru securitatea și confortul locatarilor toate apartamentele sunt dotate cu interfon. Casele individuale se predau semifinisate cu centrale termice proprii instalate și cu încălzire în pardoseală. Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Terra Gardens” este Compania „Terra Structures” SRL.Sunteți invitați pe site-ul web al ansamblului rezidențial „Terra Gardens” să luați cunoștință cu mai multe informații și detalii despre construcție, amplasare și contactele dezvoltatorului pentru a cumpăra locuința de vis direct de la dezvoltator.

Unde se afla Terra Gardens?

str. Terra.

Termen de finalizare Terra Gardens?

Terra Gardens – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Terra Gardens.

Cine este dezvoltatorul Terra Gardens în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Terra Gardens – TERRA STRUCTURES.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC