Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Ceconi Residence Predeal
în Cluj-Napoca

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Predeal, 40, Cluj-Napoca

Ceconi Residence Predeal pe hartă Cluj-Napoca

str. Predeal, 40, Cluj-Napoca

Etape dezvoltare

Ceconi Residence Predeal
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat2 trimestrul 2018

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţisupermarket
Încălzirecentrală termică proprie
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareexterioară
Regim inalțimeS+P+1E+M
Structură rezistențăCadre din beton armat
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricărămidă
Сurte închisăda

Despre apartamente

Suprafața apartamente130,4–205,76 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

În orașul Cluj – Napoca, în cartierul Andrei Mureșanu, pe strada Predealul, nr. 40 se află construit un nou Ansamblu Rezidențial modern și atrăgător.

Descrierea locației

În apropiere de Blocul locativ se află supermarketul Lidl și Shil Market, sunt cafenele și pizzerii, funcționează Centre medicale și farmacii. Nu departe este un parc cu loc de joacă pentru copii, se află Liceul de informatică Tiberiu Popoviciu și este Biserica Ortodoxă Sfântul Mare Mucenic Mina. Distanța de la Complexul locativ până în centrul vechi al orașului este de 3,1 km. Gara Centrală se află la 4,4 km de la apartamente. Până la Aeroportul Internațional Avram Iancu sunt de parcurs 9,3 km.

Caracteristica și structura constructivă a Complexului Rezidențial

Blocul Locativ este înălțat cu un regim mic de înălțime cu Subsol plus Parter plus 1 Etaj locativ și o Mansardă. Și are o structură de rezistență din beton și cadre din beton armat. Pereții de la subsol sunt turnați din beton armat , iar zidăria pereților portanți este efectuată din cărămidă rigidizată cu sâmburi și centuri din beton armat. Planșeele și scara la fel sunt îndeplinite din beton armat. Acoperișul este fără de pot, construit cu șarpantă din lemn ignifugat și este placat cu plăci din gips-carton rezistente la foc și este acoperit cu învelitoare din țiglă ceramică. Clădirea dispune de un sistem de termo-izolașie cu vată minerală rigidă cu grosimea de 6 cm și cu vată minerală bazaltică de 15 cm. Este construit un garaj la subsol pentru 4 autoturisme cu ușă electrică cu telecomandă. Precum și există construite și locuri de parcare subterane. Curtea este amenajată cu spații verzi cu gazon și este îngrădită cu gard exterior și poartă. Locuințele se predau semifinisate cu pereții prelucrați și finisați cu zugrăveli lavabile de prima mână, cu pardoselile turnate cu șapă de ciment. Toate instalațiile electrice și termice sunt montate, sunt dotate centralele termice și există încălzire prin pardoseală. Ferestrele sunt montate și sunt din profil PVC și geam termopan energo eficient.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial din strada Predeal, nr. 40 este Compania de Construcții „SC Ceconi” S.R.L.

Mai multe informații despre locuințele din Cluj - Napoca de pe strada Predeal, citiți de pe site-ul web al Dezvoltatorului „SC Ceconi”.

Unde se afla Ceconi Residence Predeal?

str. Predeal, 40, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Ceconi Residence Predeal?

Ceconi Residence Predeal – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Ceconi Residence Predeal.

Cine este dezvoltatorul Ceconi Residence Predeal în Cluj-Napoca?

Dezvoltator Ceconi Residence Predeal – Ceconi.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC