Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Siel Residence
în Tunari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Nicolae Bălcescu, Tunari, Ilfov

Siel Residence pe hartă Tunari

str. Nicolae Bălcescu, Tunari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresuprateran[ proprie
🟧 Regim inalțimeP+1E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile duplex
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere
🟧 Suprafața locuințe120 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea imobilelor

Complexul locativ „Siel Residence" se află localizat pe strada Nicolae Bălcescu, în comuna Tunari din județul Ilfov. Casele noi se amplasează într-o zonă cu multe puncte de interes și de la imobile sunt 800 de metri de mers pe jos până la Piața Agroalimentară și până la supermarketul Mega Image, iar supermarketul LIDL se află la 1,2 km, în cel mult 15 minute cu mașina se ajunge până la centrul comercial „Băneasa Shopping City”. În proximitate funcționează cafenele, sunt farmacii, se află Primăria Tunari – la circa 800 de metri, este Sectorul de Poliție și un kilometru până la Stadionul din Tunari. Până la Școala Gimnazială Nr.1 trebuie de parcurs 850 de metri, la 3 km se ală Școala Particulară „Pipera” și sunt de parcurs nu mai mult de 5 km cu mașina până la Școala Britanică, Școlile Internaționale „Mark Twain” și „Olga Gudynn”, Școala Americană, „Questfield School” și Grădinița „Universul Copiilor”. În apropiere de vilele noi circulă mijloace de transport în comun cu rute de autobuz și de la complexul locativ „Siel Residence” sunt de parcurs aproximativ 17 km până la Piața Unirii din București și 14 km până la Gara de Nord din capitală. Aeroportul Internațional din Otopeni „Henri Coandă” se află la 7,7 km și sunt 9 km până la Aeroportul Internațional din Otopeni „Aurel Vlaicu”.

Descrierea ansamblului rezidențial și detalii tehnice

Complexul de locuințe „Siel Residence" se află dezvoltat pe un teren cu suprafața totală de 750 mp și se compune din case de tip Duplex. Toate vilele din incinta complexului sunt foarte luminoase, au aspecte atractive și sunt realizate într-un stil de design modern. Casele noi sunt calitativ construite din materiale durabile, ce sunt alese de la cei mai buni furnizori. Fiecare vilă are cate un Parter și un Etaj și imobilele sunt construite în corespundere cu toate normele și cerințele în vigoare și corespund tuturor standardelor de confort și siguranță. Structura constructivă a caselor este formată din cadre din beton armat, iar pereții exteriori și compartimentările imobilelor sunt realizate din cărămidă eficientă termic și fonic. Acoperite sunt casele cu tablă și sunt fiabil izolate termic pe exterior. Clasa energetică a caselor este de nivelul „A” și la imobile sunt instalate ferestre energo eficiente.

Curtea ansamblului locativ „Siel Residence" este închisă și complexul are organizate toate locurile de parcare la suprateran, proprii lângă locuințe.

Prezentarea vilelor

În complexul locativ „Siel Residence" sunt prezentate 4 vile de tip Duplex. Toate casele sunt inteligent proiectate și dispun de câte 4 camere spațioase plus fiecare are câte o terasă primitoare și dispune de câte o grădină personală, cu suprafața terenului de la 135 mp și până la 225 mp. Suprafața locuințelor este de 120 mp și la parterul casei se află proiectat livingul generos, este o cameră de baie și se află bucătăria, ce poate fi deschisă legată de living sau poate fi închisă, iar la etajul vilelor sunt găzduite trei dormitoare, ce sunt deservite de a doua cameră de baie, care la fel se află poziționată la etaj. În vânzare imobilele sunt oferite complet finisate cu toate instalațiile inginerești realizate. Finisajele folosite sunt alese cu modele moderne și de calitate înaltă. Pentru finisarea pardoselilor sunt folosite plăcile de gresie și parchet. Pentru tavane și pereți sunt tencuieli mecanizate, vopseli lavabile și faianță pentru camerele de baie și parțial pentru bucătării. În fiecare vilă este instalată câte o centra termică proprie cu funcționare pe gaze și sunt instalate toate caloriferele. Complexul de locuințe este racordat la toate utilitățile generali și în fiecare casă este alimentare cu apă, este branșament la țeava de gaze naturale, imobilele sunt asigurate cu curent electric și au sistem de canalizare.

Pentru alte informații, pentru mai multe detalii de finisare ale caselor noi și pentru achiziționare, vă invităm să contactați direct cu Dezvoltatorul complexului locativ „Siel Residence”.

Acest proiect mai este numit și Siel Residence Tunari, Siel case.

Unde se află Siel Residence?

str. Nicolae Bălcescu, Tunari, Ilfov.

Termen de finalizare Siel Residence?

Vila 1, Vila 2, Vila 3, Vila 4 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Siel Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Siel Residence din Tunari?

Dezvoltătorul Siel Residence este – Siel Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC