Previzualizare foto – fotografie originală aici

Rose Residence
în Voluntari

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Erou Iancu Nicolae, 8, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre bloc

str. Erou Iancu Nicolae, nr. 8 (Rose Residence)
7 etaje
Totul e vândut
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Rose Residence

2 camere
de la 54 m2totul e vândut

Rose Residence pe hartă Voluntari

str. Erou Iancu Nicolae, 8, Voluntari, Ilfov

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Număr apartamente46
🟧 Parcaresubterană
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricărămidă și beton armat

Despre apartamente

🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe51–98 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Rose Residence” se află amplasat în zona Pipera - Voluntari, pe strada Erou Iancu Nicolae, nr. 8, la hotarul sectorului 1 București și Voluntari.

Facilitățile amplasării

Complexul Rezidențial „Rose Residence” se află construit la intersecție cu Șoseaua Pipera -Tunari și are în apropierea sa stații de RATB și multe puncte de interes pentru toată familia cu bănci, farmacii, sală de sport, cafenele, restaurante, marketuri și multe instituții educaționale și instituții de învățământ de prestigiu din București. Nu departe se află Grădina Zoologică și Divertiland Park. În câteva minute cu mașina se ajunge la magazinele METRO, Selgros și la Centrul Comercial „Băneasa Shopping City” cu cinematograf, Carrefour și IKEA. Distanța de la Blocurile de apartamente până la Piața Unirii este de 11,7 km. Gara de Nord este situată la 10,3 km de la locuințe. Până la Aeroportul Internațional Henri Coandă sunt de parcurs 10,6 km, iar Aeroportul Internațional Băneasa este la o distanță de doar 7,1 km.

Caracteristica complexului rezidențial și descrierea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Rose Residence” conține un imobilul construit cu parter și 6 etaje locative, care este împărțit în două scări locative. Complexul este dotat cu un sistem inovativ de parcare subterană de marcă „Klaus”. Proiectul Locativ „Rose Residence” are construite 46 de apartamente cu 2 camere suprafața cărora începe cu 51 mp și apartamente cu 3 camere suprafața cărora ajunge până la 98 mp. Locuințele sunt amplasate câte 8 apartamente la fiecare etaj și doar câte 4 locuințe pe fiecare scară. Iar la ultimul etaj sunt amplasate apartamente cu spațiul mai mare și care dispun de terase generoase personale. Locuințele se predau cumpărătorilor finisate cu cele mai bune și calitative finisaje și dotate cu toate obiectele sanitare. Băile sunt utilate și vasul de toaletă este suspendat cu rezervor îngropat. Tâmplăria exterioară este cu PVC și geam termopan. Locuințele se încălzesc autonom prin centrala termică proprie conectată la calorifere.

Mai multe informații utile despre sistemul constructiv al imobilului, despre finisarea apartamentelor, utilaje și despre cum se poate de cumpărat un apartament direct de la Dezvoltator, găsiți de pe web site-ul ansamblului rezidențial „Rose Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Rose Residence?

str. Erou Iancu Nicolae, 8, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Rose Residence?

Rose Residence – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Rose Residence.

Cine este dezvoltatorul Rose Residence în Voluntari?

Dezvoltator Rose Residence – Rose Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC