Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Diamond Residence
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Matei Basarab, 4, Voluntari, Ilfov

Mai detaliat despre blocuri

str. Matei Basarab, 4, Voluntari (Bloc 1)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
str. Matei Basarab, 4, Voluntari (Bloc 2)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Diamond Residence pe hartă Voluntari

str. Matei Basarab, 4, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîn pardoseala
🟧 LiftKONE
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente148
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeS+P+6E+7E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsonieră, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața locuințe38.11 – 254.3 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul rezidențial „Diamond Residence” se află amplasat în partea de nord a Bucureștiului, zona Pipera, pe strada Matei Basarab, nr. 4, Voluntari, județul Ilfov.

Facilitățile amplasării

Complexul locativ este construit în imediata apropiere de pădure și lac. De asemenea în vecinătate se află grădinițe și școli de prestigiu, sunt centre medicale și centre comerciale, bănci și magazine.

Distanța până la Piața Unirii este de 12,2 km, iar Piața Victoriei este situată la 9,6 km. Până la Gara de Nord sunt de parcurs 11,4 km de la ansamblul locativ. Aeroportul Internațional Henri Coandă se află situat la 11,1 km, până la Aeroportul Internațional Băneasa sunt de parcurs 7,6 km.

Descrierea complexului rezidențial și caracteristica constructivă

Suprafața generală a terenului unde se află așezate imobilele este de 4 731 mp. Cele două clădiri sunt construite cu un subsol comun plus un etaj de Parter plus 6 Etaje locative și un etaj retras, blocul locativ este împărțit în 3 scări. Sistemul constructiv este pe un radier cu placă din beton armat, cu stâlpi și grinzi din beton armat. Pereții exteriori și cei interiori sunt zidiți din cărămidă și au grosimea de 20 cm și 11,5 cm, respectiv. Toate fațadele dispun de un sistem de izolație termică cu polistiren expandat și pereții între apartamente sunt izolați fonic.

Tâmplăria exterioară este de marcă italiană cu profil de aluminiu și geam termopan cu low-e, iar balcoanele au montate balustrade cu sticlă de siguranță.

Spațiile comune și treptele sunt acoperite cu marmură, casa scării este placată cu plăci de marmură și balustrade de aluminiu.

Scările sunt dotate cu ascensoare hidraulice, moderne și confortabile de marcă KONE, care circulă inclusiv până la nivelul parcării subterane.

În incinta ansamblului rezidențial este o piscină exterioară, sunt multe spații verzi amenajate, câteva foișoare, locuri de joacă pentru copii și spații de odihnă pentru maturi.

Există construite locuri de parcare subterane și chiar la intrare în Complex sunt organizate locuri de parcare supraterane.

Este iluminat stradal și sunt alei pietonale amenajate.

În Complex este acces securizat cu cartele magnetice și sistem de supraveghere video cu pază și monitorizare 24 din 24, precum și în fiecare locuință funcționează sistemul de video interfon.

Descrierea apartamentelor

Ansamblul are în total 148 de unități locative cu garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere plus penthouse-uri. În locuințe pereții interiori sunt prelucrați și zugrăviți cu vopsea lavabilă, în băi și bucătării sunt placați cu faianță. Pardoselile sunt placate cu parchet din lemn, cu gresie sau cu plăci ceramice. Tavanele sunt suspendate cu plăci de gips-carton cu sporuri de iluminat încorporate. Ușile interioare sunt instalate și sunt efectuate din lemn, ușa de la intrare la fel este montată și este efectuată din oțel.

Camerele de baie de asemenea sunt finisate și sunt dotate cu cadă și/sau cabină duș, cu lavoar, cu vas wc și dulap

Este racordare la canalizare, apă, gaze și curent electric. Este internet de mare viteză în toate camerele, cablu pentru TV și telefonie fixă. Există instalații montate pentru aer condiționat și sunt instalate senzori în caz de incendiu și senzori de gaze.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Diamond Residence” este Compania „Mert” SA.

Mai mult informativ și util despre apartamentele noi, găsiți pe web site-ul ansamblului rezidențial „Diamond Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Diamond Residence Basarab.

Unde se află Diamond Residence?

str. Matei Basarab, 4, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Diamond Residence?

Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Diamond Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Diamond Residence din Voluntari?

Dezvoltătorul Diamond Residence este – Mert.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC