Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Yoa Residence
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Constanța

Schițe și prețuri în Yoa Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 54.49 m2totul e vândut
3 camere
de la 69.13 m2totul e vândut

Yoa Residence pe hartă Constanța

str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Constanța

Etape dezvoltare

Yoa Residence
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Încălzirecentrală termică
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri1
Parcareloc de parcare suprateran inclus
Regim inalțime P+5E
Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
Tip imobilbloc apartamente
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăvideointerfon

Despre apartamente

Finisare apartamentesemifinisat
Număr camere 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente54–73 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Detaliile zonei de amplasare cu distanțe reale către punctele de interes

Ansamblul de imobile „Yoa Residense” se află localizat pe strada Zagreb la numărul 1, în zona Tomis Plus din orașul Constanța. Blocul de locuințe este poziționat perfect deoarece oferă acces facil către toate punctele cheie din Constanța și se află localizat în apropiere de o mulțime de puncte comerciale, de localuri de relaxare și de la casă se ajunge până la litoralul Mării Negre în doar 10 minute, până unde sunt de parcurs circa 5 km. Imediat lângă complexul locativ se află Parcul La Fântână, sunt supermarketurile Profi și Mega Image, funcționează un salon de înfrumusețare, este farmacie și la 3 km se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și lângă care se află magazinele: Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, Media Galaxy, Lems și JYSK.

În apropiere de complexul rezidențial sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz. Este de parcurs o distanță de 6,9 km de la blocul locativ „Yoa Residense” până în centrul orașului Constanța, sunt 7,8 km până la Gara din Constanța, iar până la Aeroportul internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs aproximativ 18–19 km.

Descrierea proiectului imobiliar.

Complexul locativ „Yoa Residense” dispune de o clădire locativă modern proiectată și construită cu un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje. Casa de apartamente are un aspect ultra modern și este construită în conformitate cu ultimele cerințe și standarde. Blocul locativ este responsabil construit din materiale calitative cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și dispune de o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu toți pereții zidiți din blocuri BCA, ce sunt izolați termic pe exterior. La casa scării din bloc este instalat un ascensor performant, ce funcționează silențios, este foarte confortabil și are capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu videointerfon.

În preajma blocului de locuințe sunt plantate cu bun gust diverse zone verzi și pentru copiii rezidenților este echipat un spațiu de joacă.

Inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat este și câte un loc de parcare suprateran, ce se află poziționat la parterul clădirii locative.

Informații despre proprietățile locative

În incinta blocului rezidențial „Yoa Residense” sunt prezentate 20 de unități locative optim compartimentate cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere decomandate, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 54 mp până la 73 mp. Toate proprietățile locative sunt oferite în vânzare semifinisate sau pot fi finisate – „la cheie”. Apartamentele, ce se achiziționează semifinisate dispun de pardoseli turnate cu sape mecanizate, au pereții tencuiți și vopsiți cu un strat de vopsea lavabilă de culoarea albă și au instalate calorifere și centrale termice. Varianta de finisare – „la cheie” presupune pereții tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă de culoarea ivory/silver, iar pardoselile sunt placate cu gresie și cu parchet laminat din MDF cu grosimea de 12 mm. În camerele de baie sunt placaje cu gresie și faianță și sunt dotate toate obiectele sanitare necesare. Toate ușile interioare sunt instalate în apartamente și acestea sunt placate cu MDF, iar ușile instalate la intrare în unitățile locative sunt din metal blindat. Instalațiile electrice sunt complet montate în apartamente și toate prizele și întrerupătoarele sunt de firma Gewiss. Toate locuințele (indiferent de varianta de finisare aleasă) dispun de sistem termic autonom și se încălzesc prin centrale termice individuale, ce funcționează prin condensații și sunt montate toate caloriferele. Blocul locativ se predă în exploatare cu toate utilitățile generale racordate și separat contorizate.

Dragi cumpărători, sunteți așteptați să veniți la blocul locativ cu o vizionare pentru a vedea personal toate facilitățile locuințelor. Vă invităm, să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Yoa Residense” și să aflați mai multe detalii despre imobilele noi.

Unde se afla Yoa Residence?

str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Constanța.

Termen de finalizare Yoa Residence?

Yoa Residence – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Yoa Residence.

Cine este dezvoltatorul Yoa Residence în Constanța?

Dezvoltator Yoa Residence – Yoa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC