Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Yoa Residence
în Palazu Mare

Dezvoltatorul a vândut toate apartamentele din acest proiect
Dezvoltător
Adresă
str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Palazu Mare (Yoa Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 4
Indisponibil

Yoa Residence pe hartă Palazu Mare

str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareloc de parcare suprateran inclus
🟧 Regim inalțime P+5E
🟧 Securitatevideointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajesemifinisat
🟧 Număr camere 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe54 – 73 m²

Despre ansamblu rezidențial

Detaliile zonei de amplasare cu distanțe reale către punctele de interes

Ansamblul de imobile „Yoa Residense” se află localizat pe strada Zagreb la numărul 1, în zona Tomis Plus din orașul Constanța. Blocul de locuințe este poziționat perfect deoarece oferă acces facil către toate punctele cheie din Constanța și se află localizat în apropiere de o mulțime de puncte comerciale, de localuri de relaxare și de la casă se ajunge până la litoralul Mării Negre în doar 10 minute, până unde sunt de parcurs circa 5 km. Imediat lângă complexul locativ se află Parcul La Fântână, sunt supermarketurile Profi și Mega Image, funcționează un salon de înfrumusețare, este farmacie și la 3 km se află centrul comercial „Tom Shopping Mall” cu hipermarket-ul Carrefour și lângă care se află magazinele: Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, Media Galaxy, Lems și JYSK.

În apropiere de complexul rezidențial sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz. Este de parcurs o distanță de 6,9 km de la blocul locativ „Yoa Residense” până în centrul orașului Constanța, sunt 7,8 km până la Gara din Constanța, iar până la Aeroportul internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt de parcurs aproximativ 18–19 km.

Descrierea proiectului imobiliar.

Complexul locativ „Yoa Residense” dispune de o clădire locativă modern proiectată și construită cu un regim de înălțime cu Parter plus 5 Etaje. Casa de apartamente are un aspect ultra modern și este construită în conformitate cu ultimele cerințe și standarde. Blocul locativ este responsabil construit din materiale calitative cu utilizarea tehnologiilor inovaționale și dispune de o structură de rezistență realizată pe cadre din beton armat cu toți pereții zidiți din blocuri BCA, ce sunt izolați termic pe exterior. La casa scării din bloc este instalat un ascensor performant, ce funcționează silențios, este foarte confortabil și are capacitatea de transportare a maxim 6 persoane. Accesul în incinta locuințelor este controlat și se face prin sistem cu videointerfon.

În preajma blocului de locuințe sunt plantate cu bun gust diverse zone verzi și pentru copiii rezidenților este echipat un spațiu de joacă.

Inclus în prețul fiecărui apartament achiziționat este și câte un loc de parcare suprateran, ce se află poziționat la parterul clădirii locative.

Informații despre proprietățile locative

În incinta blocului rezidențial „Yoa Residense” sunt prezentate 20 de unități locative optim compartimentate cu scheme funcționale cu 2 și 3 camere decomandate, ce sunt proiectate cu suprafețele de la 54 mp până la 73 mp. Toate proprietățile locative sunt oferite în vânzare semifinisate sau pot fi finisate – „la cheie”. Apartamentele, ce se achiziționează semifinisate dispun de pardoseli turnate cu sape mecanizate, au pereții tencuiți și vopsiți cu un strat de vopsea lavabilă de culoarea albă și au instalate calorifere și centrale termice. Varianta de finisare – „la cheie” presupune pereții tencuiți și finisați cu vopsea lavabilă de culoarea ivory/silver, iar pardoselile sunt placate cu gresie și cu parchet laminat din MDF cu grosimea de 12 mm. În camerele de baie sunt placaje cu gresie și faianță și sunt dotate toate obiectele sanitare necesare. Toate ușile interioare sunt instalate în apartamente și acestea sunt placate cu MDF, iar ușile instalate la intrare în unitățile locative sunt din metal blindat. Instalațiile electrice sunt complet montate în apartamente și toate prizele și întrerupătoarele sunt de firma Gewiss. Toate locuințele (indiferent de varianta de finisare aleasă) dispun de sistem termic autonom și se încălzesc prin centrale termice individuale, ce funcționează prin condensații și sunt montate toate caloriferele. Blocul locativ se predă în exploatare cu toate utilitățile generale racordate și separat contorizate.

Dragi cumpărători, sunteți așteptați să veniți la blocul locativ cu o vizionare pentru a vedea personal toate facilitățile locuințelor. Vă invităm, să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina web a complexului locativ „Yoa Residense” și să aflați mai multe detalii despre imobilele noi.

Acest proiect mai este numit și Yoa Residence Constanța.

Unde se află Yoa Residence?

str. Zagreb, 1, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Yoa Residence?

Yoa Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Yoa Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Yoa Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Yoa Residence este – Yoa Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC