Previzualizare foto – fotografie originală aici

Panait Cerna Luxury
în București

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Panait Cerna, 6, zona Timpuri Noi, Sector 3, București

Mai detaliat despre blocul

str. Panait Cerna, 6, București (Panait Cerna Luxury)
6 etaje
Indisponibil
tr. 1 2021
Finalizat în 2022 tr. 4
Indisponibil

Panait Cerna Luxury pe hartă București

str. Panait Cerna, 6, zona Timpuri Noi, Sector 3, București

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 FacilităţiLoc de joacă pentru copii, boxe
🟧 ÎncălzireÎncălzire în pardoseală
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportMijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente30
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterana și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+5
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 FinisajeFinisaje premium
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe61–159.70 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasarea complexului rezidențial

Ansamblul locativ „Panait Cerna Luxury” se află localizat în partea centrală a capitalei, într-o zonă înverzită și foarte confortabilă, pe strada Panait Cerna, în zona Timpuri Noi, sectorul 3 din orașul București. Locuințele noi sunt înconjurate de un parc drăguț și se găsesc amplasate într-o zonă cu o infrastructură dezvoltată, cu magazine, supermarketuri, bănci, clinici, farmacii, saloane de înfrumusețare și săli sportive în proximitate și sunt câteva terenuri de sport în imediata apropiere. De asemenea în vecinătatea blocului locativ se află Camera de Comerț a României și este Teatrul Național de Operetă și Musical „Ion Dacian”. Pentru copii funcționează grădinițe, este Școala generală Nr. 81 și se află Colegiul Național Ion Creangă.

În apropiere de complexul locativ se află stații de transport public cu rute de autobuz și tramvaie, iar stațiile de metru Timpuri Noi și Unirii 2 se află foarte aproape la distanțe de 600 metri și respectiv 800 de metri. De la blocul rezidențial este acces ușor și rapid către zona de sud a capitalei și către Autostrada Soarelui, precum și este acces facil către centrul Bucureștiului, până unde este de parcurs o distanță de 1,5 km și de la bloc sunt doar 550 de metri până la Bulevardul Unirii, Gara de Nord din capitală este la o distanță de 4,9 km și sunt de parcurs circa 18 km până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă”, iar până la Aeroportul Internațional „Aurel Vlaicu” sunt aproximativ 10 km.

Prezentare proiect

Complexul rezidențial „Panait Cerna Luxury” este prezentat cu un bloc locativ ingenios proiectat și excepțional realizat într-un stil de design foarte atractiv și modern. Regimul de înălțime al imobilului este mic, cu un Subsol plus Parter plus 4 Etaje și plus Etajul 5 este construit retras. Structura constructivă a clădirii este formată din beton armat cu grinzi, piloni și dale, iar umplutura pereților este cu cărămidă termo eficientă - Porotherm. Ferestrele instalate la bloc dispun de un grad înalt de izolare termică și fonică și sunt realizate cu profil PVC, au 7 camere termice și trei sticle termopane, ce corespund celor mai înalte standarde de confort și influențează semnificativ la minimizarea costurilor facturilor. La casa scării sunt instalate lifturi performante și sigure. În subsolul casei există organizate boxe de depozitare și locurile de parcare pentru rezidenții complexului locativ „Panait Cerna Luxury” sunt prevăzute subterane și pentru vizitatori există parcări supraterane. Accesul în blocul rezidențial este securizat și controlat prin sistem cu interfon.

Finisajele locuințelor

Proiectul imobiliar „Panait Cerna Luxury” este conceput cu un total de 30 de apartamente spațioase și inteligent compartimentate cu 2 și cu 3 camere decomandate și în vânzare sunt prezentate și câteva locuințe de tip Penthouse. Suprafața unităților locative începe de la 61 mp și ajunge până la 159,70 mp și plus apartamentele beneficiază de balcoane, acestea sunt închise cu sticlă. Încăperile locuințelor sunt foarte luminoase și din plin sunt asigurate cu lumină naturală în decursul zilei datorită spațiilor mari vitrate, iar în camerele de zi ferestrele instalate sunt mari din tavane până în pardoseli. În folosință apartamentele se predau în versiune de finisare – la cheie, unde sunt aplicate finisaje de Premium calitate și dotări de lux. Pereții interiori ai apartamentelor sunt finisați, sunt tencuiți mecanizați și sunt finisați cu glet duraziv. Sistemul de încălzire al fiecărui apartament este autonom cu centrale termice proprii și cu instalații termice montate în pardoseli. Camerele de baie sunt complet utilate, toate instalațiile sanitare sunt montate, conduse până la poziții și racordate la obiectele sanitare, iar pe pardoseli este marmură placată. La fel pe pardoselile din holuri sunt placări cu marmură, iar pardoselile dormitoarelor și living-urilor sunt finisate cu plăci de parchet masiv triplu stratificat.

Ansamblul rezidențial „Panait Cerna Luxury” este dezvoltat de către compania Mag Construct Logic. Pentru alte informații despre apartamentele noi și pentru mai multe detalii, vă rugăm să contactați direct cu Dezvoltatorul proiectului rezidențial „Panait Cerna Luxury”.

Acest proiect mai este numit și Ansamblul Panait Cerna Luxury, Panait Cerna Luxury Timpuri Noi, Panait Cerna Luxury București.

Unde se află Panait Cerna Luxury?

str. Panait Cerna, 6, zona Timpuri Noi, Sector 3, București.

Termen de finalizare Panait Cerna Luxury?

Panait Cerna Luxury – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Panait Cerna Luxury în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Panait Cerna Luxury din București?

Dezvoltătorul Panait Cerna Luxury este – Mag Construct Logic.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC