Previzualizare foto – fotografie originală aici

Oxygen Neptun Residence
în Mangalia

Prețul / m2
de la ‍1 351 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun

Mai detaliat despre blocuri

turn 1
turn 1
10 etaje
Sunt locuințe la vânzare
Necunoscut
Necunoscut
turn 2
turn 2
5 etaje
Aşteptăm startul vânzărilor
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Oxygen Neptun Residence

Prețurile și disponibilitate sunt actuale la 16 martie 2023
3 camerede la 66 m2de la ‍1 351 € +TVA / m2de la ‍89 140 € +TVA

Oxygen Neptun Residence pe hartă Mangalia

str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun

Modalități de achiziție a unui apartament în Oxygen Neptun Residence

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică de bloc, încalzire electrica în pardoseală, aer conditionat marca Mitshubishi inclus
🟧 Liftda
🟧 Număr apartamente132
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare132 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+10E / P+4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie complet finisate și mobilate de Mobexpert
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe21–68 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locuințe ideal amplasate cu pădure, lacuri și mare învecinate

Complexul de locuințe „Oxygen Neptun Residence” este dezvoltat în zona Rezervația Stejarii Brumării, pe strada Gala Galaction, la numărul 70 în localitatea Neptun al municipiului Mangalia din județul Constanța. Apartamentele noi se învecinează cu o mulțime de cafenele și restaurante, cu Teatrul de Vară, cu Parcul de Distracții „Mocea” și în 2 minute pietonal se ajunge până la plajă. În apropierea complexului de locuințe „Oxygen Neptun Residence” se află Pădurea „Comorova” și Lacurile Neptun I și Neptun II. De asemenea, nu departe de blocurile locative se află supermarketuri, sunt bănci, este Oficiul Poștal și Sector de Poliție. La o distanță de 2,7 km se află Gara Neptun Halta și sunt de parcurs circa 6 km până la Gara din Mangalia. O distanță de aproximativ 40 km este de la complexul locativ „Oxygen Neptun Residence” până în centrul orașului Constanța și sunt 65 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului de locuințe

Ansamblul locativ „Oxygen Neptun Residence” conține două clădiri de apartamente moderne și regimul de înălțime al primului bloc este realizat cu Parter plus 10 Etaje și al doilea imobil este construit cu un Parter plus 4 Etaje. Clădirile de apartamente sunt moderne, au aspecte atractive și elegante și sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Blocurile locative au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și la construcție sunt folosite cele mai inovaționale tehnologii și materiale calitative, de ultimă generație. În folosință blocurile locative sunt predate cu spațiile comune complet finisate și la fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, acestea au un grad superior de siguranță, funcționează foarte silențios și sunt rapide.

Complexul rezidențial „Oxygen Neptun Residence” are instalat sistem de supraveghere video și sunt instalate sisteme de acces securizate, iar în fiecare locuință accesul se face prin interfon. În incinta complexului este prevăzut un număr de 132 locuri de parcare (garantat câte un loc de parcare pentru fiecare apartament), toate sunt organizate supraterane .

Despre apartamente utilate ce sunt complet mobilate

În incinta complexului rezidențial „Oxygen Neptun Residence” sunt construite în total 132 de unități locative cu scheme ergonomic proiectate. În vânzare sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele de la 21 mp până la 68 mp plus suprafețele teraselor și a balcoanelor, acestea sunt de tip – deschis și sunt complet finisate și fiabil hidroizolate, iar balustradele instalate sunt cu elemente din metal.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente complet finisate – „la cheie” și mobilate cu mobilă de la Mobexpert, unde bucătăriile sunt absolut utilate și locuințele beneficiază de televizoare de la Schneider 4K. Toate finisajele folosite sunt de calitate superioară, plăcile de gresie și faianță sunt importate din Italia de la firma Marazzi. Toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și au modele contemporane. Blocurile de apartamente sunt dotate cu câte o centrală termică proprie (de bloc), iar fiecare apartament are instalat sistem electric de încălzire prin pardoseală și apa caldă menajeră este preparată de către boilerele instalate de la Romstal. Toate locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat cu instalații de marca Mitsubishi. Aparatele de aer condiționat sunt prevăzute să funcționeze începând cu temperatura de la – 15 și până la + 45 grade și sistemul de climatizare are dotate pompe de căldură. Sistemul de iluminat al apartamentelor este prevăzut integral cu lămpi Led. Blocurile de apartamente se predau în folosință cu racordare la utilitățile generale.

Pentru mai multe informații despre locuințele noi, pentru detaliile metodelor de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Oxygen Neptun Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Oxygen Neptun Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Oxygen Neptun Residence în Mangalia?

Se oferă spre vânzare 3 camere.

Cât costă metru pătrat în Oxygen Neptun Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la ‍1 351 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Oxygen Neptun Residence în Mangalia?

Modalități de plata în Oxygen Neptun Residence: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală.

Termen de finalizare Oxygen Neptun Residence?

turn 1, turn 2 – construit.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC