Previzualizare foto – fotografie originală aici

Oxygen Neptun Residence
în Mangalia

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii (turn 1)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil
Faza construcție
str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun (turn 2)
5 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Oxygen Neptun Residence pe hartă Mangalia

str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrala termică de bloc, încalzire electrica în pardoseală, aer conditionat marca Mitshubishi inclus
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportin comun
🟧 Număr apartamente132
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare132 locuri de parcare supraterane
🟧 Regim inalțimeP+10E / P+4E
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie complet finisate și mobilate de Mobexpert
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe21–68 mp

Despre ansamblu rezidențial

Locuințe ideal amplasate cu pădure, lacuri și mare învecinate

Complexul de locuințe „Oxygen Neptun Residence” este dezvoltat în zona Rezervația Stejarii Brumării, pe strada Gala Galaction, la numărul 70 în localitatea Neptun al municipiului Mangalia din județul Constanța. Apartamentele noi se învecinează cu o mulțime de cafenele și restaurante, cu Teatrul de Vară, cu Parcul de Distracții „Mocea” și în 2 minute pietonal se ajunge până la plajă. În apropierea complexului de locuințe „Oxygen Neptun Residence” se află Pădurea „Comorova” și Lacurile Neptun I și Neptun II. De asemenea, nu departe de blocurile locative se află supermarketuri, sunt bănci, este Oficiul Poștal și Sector de Poliție. La o distanță de 2,7 km se află Gara Neptun Halta și sunt de parcurs circa 6 km până la Gara din Mangalia. O distanță de aproximativ 40 km este de la complexul locativ „Oxygen Neptun Residence” până în centrul orașului Constanța și sunt 65 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Prezentarea complexului de locuințe

Ansamblul locativ „Oxygen Neptun Residence” conține două clădiri de apartamente moderne și regimul de înălțime al primului bloc este realizat cu Parter plus 10 Etaje și al doilea imobil este construit cu un Parter plus 4 Etaje. Clădirile de apartamente sunt moderne, au aspecte atractive și elegante și sunt realizate în conformitate cu cele mai înalte standarde de confort și cu respectarea tuturor normelor și cerințelor în vigoare. Blocurile locative au o structură de rezistență formată din cadre din beton armat și la construcție sunt folosite cele mai inovaționale tehnologii și materiale calitative, de ultimă generație. În folosință blocurile locative sunt predate cu spațiile comune complet finisate și la fiecare scară locativă este instalat câte un ascensor de ultimă generație, acestea au un grad superior de siguranță, funcționează foarte silențios și sunt rapide.

Complexul rezidențial „Oxygen Neptun Residence” are instalat sistem de supraveghere video și sunt instalate sisteme de acces securizate, iar în fiecare locuință accesul se face prin interfon. În incinta complexului este prevăzut un număr de 132 locuri de parcare (garantat câte un loc de parcare pentru fiecare apartament), toate sunt organizate supraterane .

Despre apartamente utilate ce sunt complet mobilate

În incinta complexului rezidențial „Oxygen Neptun Residence” sunt construite în total 132 de unități locative cu scheme ergonomic proiectate. În vânzare sunt oferite garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere, ce au suprafețele de la 21 mp până la 68 mp plus suprafețele teraselor și a balcoanelor, acestea sunt de tip – deschis și sunt complet finisate și fiabil hidroizolate, iar balustradele instalate sunt cu elemente din metal.

Beneficiarii primesc cheile de la apartamente complet finisate – „la cheie” și mobilate cu mobilă de la Mobexpert, unde bucătăriile sunt absolut utilate și locuințele beneficiază de televizoare de la Schneider 4K. Toate finisajele folosite sunt de calitate superioară, plăcile de gresie și faianță sunt importate din Italia de la firma Marazzi. Toate obiectele sanitare instalate în camerele de baie sunt calitative și au modele contemporane. Blocurile de apartamente sunt dotate cu câte o centrală termică proprie (de bloc), iar fiecare apartament are instalat sistem electric de încălzire prin pardoseală și apa caldă menajeră este preparată de către boilerele instalate de la Romstal. Toate locuințele beneficiază de sistem de aer condiționat cu instalații de marca Mitsubishi. Aparatele de aer condiționat sunt prevăzute să funcționeze începând cu temperatura de la – 15 și până la + 45 grade și sistemul de climatizare are dotate pompe de căldură. Sistemul de iluminat al apartamentelor este prevăzut integral cu lămpi Led. Blocurile de apartamente se predau în folosință cu racordare la utilitățile generale.

Pentru mai multe informații despre locuințele noi, pentru detaliile metodelor de plată acceptate și pentru contactele Dezvoltatorului, vă invităm să accesați site-ul web al complexului de locuințe „Oxygen Neptun Residence”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Proiecte în apropiere de Oxygen Neptun Residence
Acest proiect mai este numit și Oxygen Residence, Oxygen Neptun by boutique.

Unde se află Oxygen Neptun Residence?

str. Gala Galaction, 70, zona Rezervația Stejarii, Neptun.

Termen de finalizare Oxygen Neptun Residence?

turn 1, turn 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Oxygen Neptun Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Oxygen Neptun Residence din Mangalia?

Dezvoltătorul Oxygen Neptun Residence este – Oxygen.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC