Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mon Jardin Residence
în Cluj-Napoca

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Soporului, 29, zona Colonia Sopor, Cluj-Napoca

Mai detaliat despre blocuri

Faza construcție
str. Soporului, 29, Cluj-Napoca (Bloc B)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 1
Indisponibil
Faza construcție
str. Soporului, 29, Cluj-Napoca (Bloc A)
10 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Mon Jardin Residence pe hartă Cluj-Napoca

str. Soporului, 29, zona Colonia Sopor, Cluj-Napoca

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţispatii comerciale
🟧 Încălzirecentrala termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente74
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcare76 locuri de parcare subterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS1+S2+P+6E+Er
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere, 4‑camere
🟧 Suprafața locuințe37 – 99 m²

Despre ansamblu rezidențial

Descrierea zonei de amplasare

Proiectul imobiliar „Mon Jardin Residence” se află poziționat pe strada Soporului, la numărul 29, în zona Colonia Sopor, în orașul Cluj – Napoca.

Imediat lângă complexul de locuințe funcționează market-urile: Mega Image și Profi City, la doar 750 de metri se află supermarket-urile Lidl și Kaufland, iar hipermarket-ul Auchan și centrul comercial „Iulius Mall” sunt la o distanță de 1,4 km fașă de locuințele noi. În apropiere de blocurile locative sunt multe terenuri sportive, este un club de tenis și baza sportivă „Gheorgheni”, nu departe se află Parcul Iulius și Cinema City, sunt bănci și farmacii, funcționează stomatologii, este Centrul Medical „Ortho Implant și Clinica Ametist.

Copiii locatarilor din complexul rezidențial au posibilitatea de a frecventa în apropiere de casă următoarele organizații de educație și de învățământ: Creșa „Patrocle”, Grădinița „Micul Prinț”, Grădinița „Dumbrăvioara”, Grădinița „Așchiuța”, Școala „Nicolae Titulescu”, Liceul tehnologic UCECOM „Spiru Haret”, Liceul tehnologic „Alexandru Borza”, Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul Național Pedagogic „Gheorghe Lazăr”, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Facultatea de matematică și informatică.

Lângă complexul de locuințe se află Gara de autobuse Gheorgheni și sunt stații ale mijloacelor de transport în comun cu rute de autobuz. De la ansamblul locativ „Mon Jardin Residence” până în centrul vechi al orașului Cluj-Napoca este de parcurs o distanță de 4,7 km, Gara Centrală se află la 5,9 km și Aeroportul Internațional „Avram Iancu” la 8,1 km.

Caracteristici tehnice și informații de amenajare

Complexul de locuințe „Mon Jardin Residence” se compune din două blocuri imobiliare proiectate cu o arhitectură sofisticată și foarte modernă, cu același regim de înălțime, ambele dispun de două nivele subterane plus Parter și au câte 9 etaje locative.

Din cărămidă sunt realizate toate compartimentările interioare și toți pereții perimetrali ai apartamentelor, la fel din astfel de cărămidă sunt și zidăriile exterioare. Structura de rezistență a clădirilor locative este bazată pe stâlpi, plăci și pe cadre din beton armat. La realizarea construcțiilor sunt folosite cele mai inovative și calitative sisteme de izolare termică și sisteme de hidroizolație. Tâmplăria instalată la clădiri este cu profil PVC și cu geam termopan instalat în trei foi de sticlă. Fațadele imobilelor au aspecte sofisticate și sunt impecabil finisate cu tencuială de culoarea albă și gri plus sunt puse accente luminoase de culoarea galbenă. Scările ambelor corpuri de imobil sunt dotate cu lifturi moderne, sigure, silențioase și de funcționare rapidă.

Clădirile sunt optim proiectate pentru a oferi confort la maxim locatarilor și spațiile comerciale din incinta complexului locativ oferă rezidenților posibilitatea de a facilita de oferte de servicii imediat la parterul casei personale. În curtea complexului este prevăzut loc de joacă pentru cei mai micuți locatari și există organizate 76 locuri de parcare subterane poziționate pe două nivele, dar și există în complex și locuri de parcare supraterane. Accesul în incinta ansamblului locativ este securizat.

Date generale despre apartamente

În blocurile „Mon Jardin Residence” sunt prezentate 74 de apartamente, toate cu scheme decomandate cu balcoane și/sau terase deschise cu balustrade din metal de tip fier forjat și dint zidărie. Locuințele au suprafața utilă de la 37 mp până la 99 mp și au 1-2-3-4 camere.

Pentru a oferi cumpărătorilor momentul de a savura plăcerea de a fi designer, proiectant și de a-și personaliza locuința în conformitate cu toate nevoile, dorințele și preferințele sale, apartamentele sunt oferite în vânzare semifinisate și au dotate toate instalațiile (electrice, termice și sanitare). Instalațiile sunt trase până la poziții și sunt racordate la apă, la sistemul de canalizare și la sistemul de alimentare cu curent electric.

Sistemul individual de încălzire este prevăzut pentru fiecare unitate locativă individual și sunt instalate centralele termice proprii și plus caloriferele sunt dotate, instalate și conectate.

Apartamentele dispun de uși din metal instalate, acestea sunt foarte sigure și sunt confecționate din metal.

Ansamblul de locuințe „Mon Jardin Residence” este dezvoltat de către compania „Japid Real Estate”. Pe pagina oficială a complexului sunteți invitați să treceți și să verificați disponibilitatea locuințelor, să contactați unul dintre consultanți și să rezervați apartamentul potrivit Dvs.

Acest proiect mai este numit și Mon Jardin Soporului.

Unde se află Mon Jardin Residence?

str. Soporului, 29, zona Colonia Sopor, Cluj-Napoca.

Termen de finalizare Mon Jardin Residence?

Bloc A, Bloc B – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mon Jardin Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mon Jardin Residence din Cluj-Napoca?

Dezvoltătorul Mon Jardin Residence este – Japit Real Estate, Ag Con Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC