Previzualizare foto – fotografie originală aici

Mol Invest
în Târgoviște

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
bd. Unirii, zona Micro 6, Târgoviște

Mai detaliat despre blocul

bd. Unirii, zona Micro 6, Târgoviște
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2022 tr. 2
Indisponibil

Mol Invest pe hartă Târgoviște

bd. Unirii, zona Micro 6, Târgoviște

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențătructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţisupermarket
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftascensor Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente142
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatesupraveghere video, acces cu barieră
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe68–155 m²

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul rezidențial „Mol Invest” se află localizat foarte confortabil și se învecinează cu o mulțime de puncte de interes. Complexul de locuințe se găsește așezat pe Bulevardul Unirii, în zona Micro 6, din orașul Târgoviște, județul Dâmbovița. Blocul se află chiar lângă supermarketul Kaufland și de la clădirea locativă sunt 500 de metri până la centrul comercial „Pavcom”, 600 de metri până la supermarketul Profi și până la centrul comercial „Dâmbovița Mall” pe jos se ajunge în 15 minute și se parcurge o distanță de 1,2 km, de asemenea în proximitate se găsesc restaurante, pizzerie și cofetării. În apropiere de imobilele noi funcționează farmacii, sunt 650 de metri până la Spitalul Județean de Urgență și nu departe este centrul medical „Clinica Promed System”. La 220 de metri față de casa de apartamente se află Liceul Teoretic „Ion Heliade Rădulescu”, sunt 250 de metri până la Universitatea „Valahia”, iar la 280 de metri se află Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, până la Grădinița Nr.14 sunt 350 de metri și 400 de metri până la Școala Gimnazială „Paul Bănică”. Pe lângă complexul locativ circulă autobuze și se parcurg 1,4 km până în Centrul Vechi al orașului Târgoviște, până la Gara din Târgoviște se ajunge pe jos în 14 minute parcurgând nu mai mult de un kilometru, iar până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni, București sunt de parcurs circa 75-80 km.

Caracteristica proiectului rezidențial

Complexul rezidențial „Mol Invest” dispune de un bloc de apartamente, construit într-un stil arhitectural modern cu un regim de înălțime: Parter și 7 Etaje. Structura de rezistență a imobilului constă din cadre din fier beton și toți pereții exteriori perimetrali și compartimentările sunt zidite din cărămidă eficientă termic și fonic Durotherm. Casa de apartamente este foarte caldă și este izolată termic pe exterior cu polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și cu densitatea EPS 80, peste care este aplicat stratul de finisare al fațadelor cu vopsea decorativă de exterior. Liniștea și ambientul termic plăcut este asigurat de către ferestrele instalate, acestea au profil din PVC QFORT și trei foi de sticlă termopan. În interiorul blocului toate spațiile comune sunt finisate și la casa scării este instalata un ascensor de ultimă generație de la firma cu renume Schindler.

Locurile de parcare din complexul locativ sunt prevăzute supraterane, astfel ca fiecare apartament să dispună de câte un loc de parcare. Întreg teritoriul ansamblului rezidențial este cu supraveghere video și accesul în incinta blocului de face prin sistem cu interfon, iar accesul pe teritoriul complexului locativ „Mol Invest” se face prin bară de acces. Drumurile către casă sunt amenajate și dispun de sistem de iluminat stradal.

Apartamente

142 de unități locative sunt concepute în blocul rezidențial „Mol Invest”. La alegerea cumpărătorilor sunt prezentate apartamente excepționale cu scheme logic gândite cu 2, 3, 4 camere și locuințe luxoase de tip – Penthouse. Suprafața locuințelor este cuprinsă între 68 mp și 155 mp și toate dispun de balcoane și terase complet finisate, unde sunt instalate balustrade din inox. Pardoselile apartamentelor sunt placate cu parchet și cu plăci de gresie, pereții din băi și parțial din bucătării sunt finisați cu plăci de faianță. Toate tavanele și pereții dormitoarelor, livingurilor și holurilor sunt tencuiți și gletuiți și sunt în două straturi vopsiți cu lavabil alb. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă din metal de la firma Mega Door și sunt instalate toate ușile interioare de marca Pinum. La bucătăriile apartamentelor sunt instalate centrale termice proprie cu funcționare în condensații, pentru asigurarea sistemului termic autonom și sistemul electric este complet realizat cu instalații calitative și cu aparataj (prize și întrerupătoare) de la Schneider. Locuințele au internet, TV, telefon, sunt alimentate cu apă, gaz, curent electric și racordate la sistemul de canalizare.

Grăbiți-vă să rezervați apartamentul mult dorit pentru a reuși să vă alegeți finisajele interioare!

Alte informații despre apartamente, finisaje, disponibilitate și contacte le găsiți afișate pe pagina web a complexului rezidențial „Mol Invest”.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Acest proiect mai este numit și Urban Mol Residence.

Unde se află Mol Invest?

bd. Unirii, zona Micro 6, Târgoviște.

Termen de finalizare Mol Invest?

bd. Unirii, zona Micro 6, Târgoviște – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Mol Invest în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Mol Invest din Târgoviște?

Dezvoltătorul Mol Invest este – Mol Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC