Previzualizare foto – fotografie originală aici

Aleea Mănăstirii Residence
în Târgoviște

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Aleea Mănăstirea Dealu, 51, Târgoviște

Mai detaliat despre blocul

Str. Aleea Mănăstirea Dealu, 51, Târgoviște (Aleea Mănăstirii Residence)
4 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Aleea Mănăstirii Residence pe hartă Târgoviște

str. Aleea Mănăstirea Dealu, 51, Târgoviște

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică prin condensare
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+3
🟧 Securitatesupraveghere video, acces cu barieră
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere3‑camere, 4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre zona de amplasare

Ansamblul locativ „Aleea Mănăstirii Residence” se află localizat într-o zonă liniștită și înverzită - zona Viforâta și se găsește amplasat pe strada Aleea Mănăstirii Dealu, la numărul 51, orașul Târgoviște din județul Dâmbovița. Casa de apartamente se află localizată vis-a-vis de showroom-ul Mavexi DACIA-RENAULT și nu departe de la locuințe se află diverse puncte de interes. Se parcurge un kilometru pe jos până la supermarketul „Ferma Sendrea” și 1,3 km până la Kaufland Târgoviște Margini, sunt nu mai mult de 2,2 km până la magazinul Dedeman, iar până la centrele comerciale „Muntenia Shopping Center” și „Baumit Elis Târgoviște” se parcurge o distanță egală de circa 3,7 km. În proximitatea locuințelor noi funcționează un cabinet stomatologic, sunt pensiuni, cafenele și restaurante, nu departe se află clubul „Hippo - Hippy” și sunt 1,7 km până la Universitatea Valahia din Târgoviște, iar până la Mănăstirea Dealu se parcurg 2,3 km.

În apropiere de complexul rezidențial circulă autobuze și de la ansamblul locativ „Aleea Mănăstirii Residence” este acces facil către Gara – Târgoviște Nord, care se află la doar 950 de metri. Până în centrul Vechi din orașul Târgoviște sunt aproximativ 3,5 km și este de parcurs o distanță de circa 80 km până la cel mai apropiat Aeroport Internațional – „Henri Coandă” din București/Otopeni.

Detalii tehnice și caracteristica complexului rezidențial

Ansamblul de locuințe „Aleea Mănăstirii Residence” oferă în vânzare locuințe confortabile într-un bloc de apartamente modern și calitativ construit cu un regim mic de înălțime cu Parter și plus 3 Etaje. La construcția clădirii au fost respectate toate normele și cerințele în vigoare și structură de rezistență a imobilului este realizată pe cadre din fier – beton (diafragme din beton armat) cu închiderile exterioare și toate compartimentările interioare zidite din cărămidă termo și fono eficientă Durotherm. Sistemul termic exterior aplicat peste pereții perimetrali ai imobilului este format din polistiren expandat cu densitatea de 80-eps și cu grosimea de 10 cm. Fațadele blocului locativ sunt finisate elegant cu vopsea decorativă de exterior în combinație cu plăci decorative modelate. Locuințele au instalată tâmplărie cu profil PVC Qfort și geam termopan cu peliculă low-e. Spațiile comune din incinta blocului locativ sunt finisate cu plăci ceramice și accesul în interiorul clădirii se face prin interfon.

În curtea complexului rezidențial este un parc special amenajat pentru joaca copiilor rezidenților în siguranță, iar accesul pe teritoriu este securizat, controlat și video supravegheat, plus la intrare în incinta complexului locativ este instalată barieră de acces. Locurile de parcare sunt supraterane și fiecare apartament va fi asigurat garantat cu câte un loc de parcare, ce poate fi achiziționat separat de unitățile locative.

Finisarea apartamentelor

Ansamblul rezidențial „Aleea Mănăstirii Residence” oferă apartamente decomandat compartimentate cu 3 și 4 camere. Unitățile locative beneficiază de balcoane cu balustrade din inox și cu grădini personale sunt prevăzute apartamentele poziționate la parterul casei. Complet finisate se predau toate locuințele, acestea au pardoseli placate cu parchet și gresie. Toate tavanele și toți pereții interiori sunt mecanizat tencuiți și prelucrați cu glet, iar stratul de finisare cu vopsea lavabilă este aplicat de două ori. În băi sunt placări cu faianță și obiectele sanitare sunt instalate. La intrare în fiecare apartament este instalată ușă metalică de firma Mega Door și de la firma Pinum sunt alese și instalate toate ușile interioare. Se încălzesc locuințele individual prin centrale termice în condensații și în fiecare apartament este apă și canalizare, gaze naturale și curent electric, internet și cablu TV.

Complexul de locuințe „Aleea Mănăstirii Residence” este dezvoltat de către compania de construcții „Mol Invest”, pe site-ul căruia vă invităm să treceți și să aflați mai multe informații.

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Complexuri rezidențiale populare
Alte proiecte ale dezvoltatorului Mol Invest
Acest proiect mai este numit și Mănăstirii Residence.

Unde se află Aleea Mănăstirii Residence?

str. Aleea Mănăstirea Dealu, 51, Târgoviște.

Termen de finalizare Aleea Mănăstirii Residence?

Aleea Mănăstirii Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Aleea Mănăstirii Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Aleea Mănăstirii Residence din Târgoviște?

Dezvoltătorul Aleea Mănăstirii Residence este – Mol Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC