Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Residence Târgoviște
în Târgoviște

Prețul / m2
de la ‍990 € +TVA
Dezvoltător
Adresă
str. Primăverii, zona Ulmi Matraca, Târgoviște

Mai detaliat despre blocuri

Blocuri
Încă 1 bloc în această etapă
Încă 1 bloc
str. Primăverii, zona Ulmi Matraca, Târgoviște (Bloc 1)
3 etaj
În desfășurare
Necunoscut
Finalizat în trimestrul 4 a anului 2021
Vile
str. Primăverii, zona Ulmi Matraca, Târgoviște (vile)
3 etaj
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut

Schițe și prețuri în Green Residence Târgoviște

Prețurile și disponibilitatea sunt valabile la data de 31 iulie 2023
2 camere
57.19 m2
de la ‍1 119 € +TVA / m2de la ‍64 000 € +TVA
3 camere
74.76–90.96 m2
de la ‍990 € +TVA / m2de la ‍74 000 € +TVA

Green Residence Târgoviște pe hartă Târgoviște

str. Primăverii, zona Ulmi Matraca, Târgoviște

Ipoteca în Green Residence Târgoviște

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit bancar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit bancar. Accesezi un credit bancar și începi să plătești ratele doar după ce îți primești locuința.

Pentru informații suplimentare - lăsați un mesaj. 

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftascensor marca Schindler pentru cele 2 blocuri
🟧 Mijloace de transportmicrobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+1E+M vile
🟧 Securitatesupraveghere video, acces cu barieră
🟧 Tip imobilvile individuale, vile duplex și 2 blocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
🟧 Suprafața locuințe74–240 m²

Despre ansamblu rezidențial

Liniștit localizat

Complexul locativ „Green Rezidence Târgoviște” este localizat într-o zonă liniștită – la intrare în orașul Târgoviște, pe strada Primăverii, în zona comunelor Ulmi/Matraca din județul Dâmbovița. În apropiere de cartierul locativ se află showroom-ul de mașini Iveco și se află câteva cafenele și magazine alimentare din satele vecine. Sunt de parcurs 3,7 km până la Școala Gimnazială „Smaranda Gheorghiu” și 4,3 km până la Colegiul Național „Constantin Cantacuzino”. O distanță aproximativ de 5,7 km - 5,8 km este de parcurs de la casele noi până la centrele comerciale „Muntenia Shopping Center” și „Cub Center Târgoviște”.

În apropiere de imobilele noi se află stații de mijloace de transport în comun pe unde circulă microbuze. De la complexul rezidențial „Green Rezidence Târgoviște” până în centrul orașului Târgoviște se parcurg 6-7 km și sunt 7–8 km până la Gara din Târgoviște, iar până la Aeroportul Internațional din Otopeni /București „Henri Coandă” sunt 74 km.

Caracteristici constructive și detalii de amenajare a proiectului

Ansamblul locativ „Green Rezidence Târgoviște” este prevăzut cu un grup mare de case individuale și vile de tip Duplex plus două blocuri de apartamente. Regimul de înălțime al vilelor și caselor este cu Parter plus un Etaj/Parter plus un Etaje și o Mansardă, iar ambele blocuri au câte un Parter plus 5 Etaje și neapărat pentru scările ambelor blocuri de apartamente sunt instalate ascensoare de marca Schindler. Toate imobilele sunt realizate cu o structură constructivă pe cadre și cu diafragme din fier beton, cu pereți și compartimentări din cărămidă eficientă termic și fonic Durotherm. Peste pereții exteriori perimetrali ai tuturor imobilelor este placat sistemul termic, ce este format din polistiren cu grosimea de 10 cm și cu densitatea EPS 80. Și toate fațadele sunt finisate cu vopsea decorativă de exterior plus sunt ornate cu plăci modelate și piatră decorativă. Tâmplăria instalată are profil PVC Qfort cu geam termopan low-e și casele au acoperișuri din țiglă metalică. Toate spațiile comune din incinta blocurilor rezidențiale sunt complet finisate cu gresie și faianță de calitate înaltă.

În incinta complexului de locuințe sunt amenajate multe zone de parc cu locuri de joacă pentru copii, de asemenea aici este o farmacie, o grădiniță (privată), un supermarket și o spălătorie auto. Întreg cartierul locativ este păzit și video supravegheat, dispune de o proprie infrastructură cu cai de acces și drumuri interioare asfaltate, cu sistem de iluminat stradal și cu acces în incintă prin barieră, iar locurile de parcare sunt supraterane.

Apartamente și vile

În cartierul privat „Green Rezidence Târgoviște” sunt disponibile apartamente cu 2 și 3 camere și Penthouse-uri cu 4 camere situate la etajele superioare. Apartamentele poziționate la parterul imobilelor beneficiază de grădini personale, iar locuințele de la etaje au balcoane finisate cu balustrade din inox. De asemenea în acest cartier sunt și vile private cu 4 și 5 camere, ce au curți proprii (aproximativ 500 mp) și sunt împrejmuite cu gard. La case sunt oferite balcoane, spații de depozitare în pod și terase acoperite cu ieșiri direct din bucătării. La alegerea cumpărătorilor sunt oferite locuințe complet finisate cu suprafețele între 74 mp și 240 mp. Unde încăperile sunt tencuite mecanizată, finisate cu glet și cu vopsea lavabilă în 2 straturi. Sunt placări cu gresie și faianță de producere italiană Marazzi și sunt ușile interioare instalate și plăci de parchet de la firma Pinum, iar la intrare este ușă metalică Mega Door. Este instalată câte o centrală termică proprie cu funcționare în condensații și cu toate caloriferele din oțel. Fiecare unitate locativă din incinta complexului este individual conectată la utilități și toate apartamentele și casele sunt alimentate cu apă curentă, sunt asigurate cu gaze naturale și electricitate, este branșament la sistemul de canalizare și contorizare individuală.

Mai mult despre imobilele noi, găsiți afișat pe site-ul complexului locativ „Green Rezidence Târgoviște”, acces direct vă garantăm chiar de pe pagina noastră.

Mai multe detalii despre acest complex

Abonați-vă la actualizările pentru acest complex rezidențial
Vă vom trimite un mesaj imediat ce actualizăm prețurile, starea sau stadiul construcției, adăugăm planuri sau includem alte informații utile despre acest imobil.
V-a plăcut Green Residence Târgoviște?
Adaugă la favorite pentru a nu-l pierde sau trimite un link cuiva care vă ajută în alegerea

S-ar putea să vă intereseze și alte proiecte rezidențiale

Ce apartamente sunt disponibile spre vânzare în Green Residence Târgoviște din Târgoviște?

Se oferă spre vânzare 2 camere, 3 camere.

Cât costă m² în Green Residence Târgoviște?

M² în acest complex costă de la ‍990 € +TVA.

Cum să cumpăr un apartament în Green Residence Târgoviște în Târgoviște?

Modalități de plata în Green Residence Târgoviște: Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Plata integrală, Credit bancar.

Termen de finalizare Green Residence Târgoviște?

vile, Bloc 1, Bloc 2 – finalizat.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC