Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Marina Surf
în Constanța

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia Nord, 81, Navodari, Constanța

Marina Surf pe hartă Constanța

bd. Mamaia Nord, 81, Navodari, Constanța

Etape dezvoltare

Marina Surf
Bloc 1, Bloc 2, Bloc 3
construit
totul e vândut
finalizat0 2019

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon, piscină, loc de joacă pentru copii, restaurant, plajă privată
🟧 Încălzireîncălzire prin pardoseală
🟧 Lift2 lifturi marca SCHINDLER cu capacitate de 8 persoane fiecare
🟧 Număr clădiri6
🟧 Parcare300 locuri de parcare terestră si supraetajată
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Securitatesupraveghere video, monitorizare si paza permanenta
🟧 Tip imobilblocuri locuințe
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
🟧 Suprafața apartamente52mp – 163mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excelentă

În cea mai privilegiată zonă de pe litoralul României - în stațiunea Mamaia Nord se află poziționat proiectul rezidențial „Marina Surf” și acesta dispune de acces direct către Marea Neagră.

Descrierea proiectului imobiliar

Cele 6 blocuri locative ale complexului rezidențial cu circuit închis „Marina Surf” sunt construite cu un regim egal de înălțime și design similar cu parter plus 7 etaje. De la toate blocurile rezidențiale este acces direct către plajă proprie a complexului unde sunt oferite pentru închiriere umbrele și șezlonguri.

În incinta ansamblului locativ sunt amenajate grădini, parcuri și diverse zone de relaxare și distracții. De asemenea pentru confortul locatarilor și oaspeților sunt organizate locuri speciale pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor pentru copii. Precum și pentru copiii rezidenților se află organizat un loc de joacă, pentru odihna activă este un teren de volei și o sală de fitness. De asemenea în complex se află construit și un restaurant „a la carte” și pe plajă se află o cafenea. Pentru ridicarea nivelului de confort în complex sunt oferite servicii de curățenie și servicii de spălătorie.

Încă un avantaj suplimentar - sunt stațiile de încărcare pentru mașini electrice, care sunt instalate pe teritoriul ansamblului locativ. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite în vânzare 300 de locuri de parcare acoperite și descoperite. Pentru securitatea rezidenților, accesul în complexul locativ este privat cu utilizarea cartelelor de acces. Absolut tot complexul este dotat cu camere de supraveghere video (poate fi translată direct pe telefon).

Locuințe și finisaje

Toate apartamentele proiectului rezidențial „Marina Surf” sunt perfect compartimentate cu spații logic amplasate și schițe bine gândite, cu suprafețele cuprinse între 52 mp și 168 mp cu 1-2-3-4 camere și penthouse-uri. Cumpărătorii primesc apartamente finisate în versiune - la cheie cu toate obiectele sanitare dotate, instalații și finisaje de import (gresie, faianță din Italia), ușile interioare de producere grecească, iar ușa de intrare este de un nivel înalt de securitate și este blindată. Sistemul de încălzire este de tip - electric montat în pardoseală cu pompe de căldură, precum și sistemul de răcire la fel este prin pardoseală.

Tâmplăria exterioară a apartamentelor este de la Kommerling și dispune de geamuri tripane. Rulourile dotate sunt electrice și pot fi puse în funcțiune prin telecomandă. Pentru a afla mai multe informații despre compartimentare, pozele locuințelor și contactele departamentului de vânzări, vă rugăm să accesați site-ul Dezvoltatorului complexului locativ „Marina Surf”.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Marina Surf?

bd. Mamaia Nord, 81, Navodari, Constanța.

Termen de finalizare Marina Surf?

Marina Surf – construit.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Marina Surf.

Cine este dezvoltatorul Marina Surf în Constanța?

Dezvoltator Marina Surf – Marina Surf.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC