Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Marina Surf
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍915 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
bd. Mamaia Nord, 81, Navodari, Constanța

Schițe și prețuri în Marina Surf

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 24 ianuarie
Studiouride la 60 m2de la ‍1 083 € +TVA / m2de la ‍65 000 € +TVA
2 camerede la 82 m2de la ‍915 € +TVA / m2de la ‍75 000 € +TVA
3 camerede la 110 m2de la ‍1 091 € +TVA / m2de la ‍120 000 € +TVA
Penthouse-uride la 164 m2de la ‍1 220 € +TVA / m2de la ‍200 000 € +TVA

Marina Surf pe hartă Constanța

bd. Mamaia Nord, 81, Navodari, Constanța

Etape dezvoltare

Marina Surf
bloc 1
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat0 2019
Marina Surf
bloc 2
dat în exploatare
finalizat0 2019

Modalități de achiziție a unui apartament în Marina Surf

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit ipotecar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit ipotecar.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiinterfon, piscină, loc de joacă pentru copii, restaurant, plajă privată
Încălzireîncălzire prin pardoseală
Lift2 lifturi marca SCHINDLER cu capacitate de 8 persoane fiecare
Număr clădiri6
Parcare300 locuri de parcare terestră si supraetajată
Regim inalțimeP+7E
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
Tip imobilblocuri locuințe
Ziduricompartimentări interioare din BCA
Сurte închisăsupraveghere video, monitorizare si paza permanenta

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camerestudio, 2‑camere, 3‑camere, penthouse
Suprafața apartamente52mp – 163mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare excelentă

În cea mai privilegiată zonă de pe litoralul României - în stațiunea Mamaia Nord se află poziționat proiectul rezidențial „Marina Surf” și acesta dispune de acces direct către Marea Neagră.

Descrierea proiectului imobiliar

Cele 6 blocuri locative ale complexului rezidențial cu circuit închis „Marina Surf” sunt construite cu un regim egal de înălțime și design similar cu parter plus 7 etaje. De la toate blocurile rezidențiale este acces direct către plajă proprie a complexului unde sunt oferite pentru închiriere umbrele și șezlonguri.

În incinta ansamblului locativ sunt amenajate grădini, parcuri și diverse zone de relaxare și distracții. De asemenea pentru confortul locatarilor și oaspeților sunt organizate locuri speciale pentru parcarea bicicletelor și a cărucioarelor pentru copii. Precum și pentru copiii rezidenților se află organizat un loc de joacă, pentru odihna activă este un teren de volei și o sală de fitness. De asemenea în complex se află construit și un restaurant „a la carte” și pe plajă se află o cafenea. Pentru ridicarea nivelului de confort în complex sunt oferite servicii de curățenie și servicii de spălătorie.

Încă un avantaj suplimentar - sunt stațiile de încărcare pentru mașini electrice, care sunt instalate pe teritoriul ansamblului locativ. La dispoziția cumpărătorilor sunt oferite în vânzare 300 de locuri de parcare acoperite și descoperite. Pentru securitatea rezidenților, accesul în complexul locativ este privat cu utilizarea cartelelor de acces. Absolut tot complexul este dotat cu camere de supraveghere video (poate fi translată direct pe telefon).

Locuințe și finisaje

Toate apartamentele proiectului rezidențial „Marina Surf” sunt perfect compartimentate cu spații logic amplasate și schițe bine gândite, cu suprafețele cuprinse între 52 mp și 168 mp cu 1-2-3-4 camere și penthouse-uri. Cumpărătorii primesc apartamente finisate în versiune - la cheie cu toate obiectele sanitare dotate, instalații și finisaje de import (gresie, faianță din Italia), ușile interioare de producere grecească, iar ușa de intrare este de un nivel înalt de securitate și este blindată. Sistemul de încălzire este de tip - electric montat în pardoseală cu pompe de căldură, precum și sistemul de răcire la fel este prin pardoseală.

Tâmplăria exterioară a apartamentelor este de la Kommerling și dispune de geamuri tripane. Rulourile dotate sunt electrice și pot fi puse în funcțiune prin telecomandă. Pentru a afla mai multe informații despre compartimentare, pozele locuințelor și contactele departamentului de vânzări, vă rugăm să accesați site-ul Dezvoltatorului complexului locativ „Marina Surf”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Marina Surf?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Marina Surf în Constanța?

Se oferă spre vânzare studiouri, 2 camere, 3 camere, penthouse-uri.

Cât costă metru pătrat în Marina Surf?

Metru pătrat în acest complex costă de la 915 € +TVA.

Cum as putea achizitiona un apartament în Marina Surf în Constanța?

Modalități de plata în Marina Surf: Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă), Credit ipotecar, Credit imobiliar, Plata integrală.

Termen de finalizare Marina Surf?

Marina Surf – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC