Previzualizare foto – fotografie originală aici

Distrikt Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Hanului, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Hanului, Constanța (Distrikt Residence)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Distrikt Residence pe hartă Mamaia-Sat

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțimeS+P+7E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere1‑camera, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe40–80 m²

Despre ansamblu rezidențial

Amplasament

Ansamblul rezidențial „Distrikt Residence” se află dezvoltat în partea de Nord a stațiunii Mamaia și se găsește localizat pe strada Hanului în localitatea Mamaia-Sat din județul Constanța. Blocul rezidențial se învecinează cu renumitul complex Arena Regia și se poziționează la doar 60 de metri față de plajă. În proximitatea locuințelor noi este supermarket-ul Mega Image, sunt multe magazine mici și funcționează o mare diversitate de cafenele, terase, restaurante, baruri și taverne. De la complexul de locuințe sunt de parcurs nu mai mult de 2 km până la zona de distracții din Mamaia și sunt 8 km până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia”. În apropiere de blocul locativ circulă autobuze și de la complexul locativ „Distrikt Residence” până la Portul Turistic Tomis sunt de parcurs aproximativ 16 km, Gara din Constanța se află la o distanță de 14 km și sunt 23 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu”.

Despre proiectul rezidențial

Ansamblul locativ „Distrikt Residence” este prezentat cu o clădire locativă de un regim de înălțime cu Subsol plus Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Imobilul este responsabil construit și are o structură constructivă realizată pe cadre din beton armat cu închideri exterioare și compartimentări interioare din blocuri BCA. Tâmplăria exterioară instalată la imobil este cu profil de la Salamander cu 5 termo camere și are geam termopan instalat cu acoperire lowe. Pereții perimetrali ai clădirii sunt fiabil termoizolați și fațadele blocului locativ au un aspect modern și foarte elegant, sunt finisate cu tencuială de culoarea albă pe fața căreia excepțional sunt evidențiate balcoanele ce sunt asemănătoare valurilor de mare. În interiorul blocului toate spațiile comune sunt finisate, pardoselile sunt cu gresie placate și pentru circulația pe vertical în blocul de apartamente sunt instalate două ascensoare de ultimă generație, ce sunt alese de la firma Schindler și care funcționează foarte silențios, sunt sigure și confortabile.

Locurile de parcare ale complexului locativ „Distrikt Residence” sunt oferite subterane și supraterane și ansamblul de locuințe dispune de sistem de supraveghere video.

Apartamente finisate și complet echipate

Proiectul locativ „Distrikt Residence” oferă în vânzare unități locative excepționale cu vederi superbe către Marea Neagră și unele dintre acestea sunt poziționate strategic la colț de casă și oferă vederi duble către mare și lac. Disponibile sunt apartamente cu o cameră de tip – Studio și locuințe cu 2 sau 3 camere decomandat compartimentate cu suprafețele ce variază între 40 mp și 80 mp. Toate locuințele sunt foarte luminoase și beneficiază de spații mari vitrate, au balcoane finisate și balustrade instalate din sticlă securizată de culoare bleumarin. Apartamentele se livrează finisate complet cu echipamente și finisaje de calitate Premium. Pereții sunt tencuiți și sunt în două straturi zugrăviți cu culoarea albă, iar tavanele din apartamente sunt placate cu plăci din gipscarton. Pardoselile sunt placate cu parchet calitativ și sunt placaje cu gresie și faianță în blocurile sanitare și bucătării, iar camerele de baie au dotate toate obiectele sanitare. Ușile interioare instalate sunt de tip Naturen de culoare albă și au decor din sticlă, dispun de broască cu cheie simplă și au două balamale cu schif, iar ușa de acces din apartamente este de un grad înalt de siguranță ITM. Instalațiile sanitare, electrice și termice sunt complet realizate și fiecare apartament dispune de sistem termic individual și se încălzește autonom prin centrală termică (în condensații) proprie cu funcționare pe gaz și putere de 24 KW și calorifere din oțel, iar sistemul de aer condiționat instalat în apartamente este de 12000BTU. Utilitățile sunt racordate la apartamente, este apă, curent, gaz și canal. Locuințele dispun de internet au dotat cablu pentru TV și fir de telefon.

Sunteți invitați în ospeție la blocul locativ, pentru a vedea compartimentările reușite, finisajele calitative și toate avantajele proiectului. Vă invităm să treceți de pe site-ul nostru direct pe pagina proiectului locativ „Distrikt Residence”, unde sunt afișate toate contactele Dezvoltatorului.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Distrikt Residence Constanta.

Unde se află Distrikt Residence?

str. Hanului, Constanța.

Termen de finalizare Distrikt Residence?

Distrikt Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Distrikt Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Distrikt Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Distrikt Residence este – Distrikt Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC