Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Mangy Albert Residence
în Ploiești

Stoc epuizat de la dezvoltator
Dezvoltator
Adresa
Cartier Albert, zona Albert, Ploiești

Schițe și prețuri în Mangy Albert Residence

Toate apartamentele dezvoltatorului sunt vândute, dar puteți să vedeți ofertele de vânzare sau de închiere a aparatamentelor pe piața secundară
2 camere
de la 65.99 m2totul e vândut
3 camere
de la 92.56 m2totul e vândut

Mangy Albert Residence pe hartă Ploiești

Cartier Albert, zona Albert, Ploiești

Etape dezvoltare

Faza 1
casele, apartamente
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2019
Faza 2
bloc A, bloc B
dat în exploatare
totul e vândut
finalizat4 trimestrul 2020

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiparc, supermarket, interfon
Încălzirecentrală termică proprie
Liftda
Mijloace de transportautobuz
Parcaresubterană şi suprateran[
Regim inalțimeP+E
Structură rezistențăbeton armat
Tip imobilcasă și bloc de apartamente
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Număr camere2‑camere 3‑camere, 4‑camere, 5‑camere
Suprafața apartamente60–205 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Locație complex

În orașul Ploiești într-un cartier nou din zona Albert, care este în continuă dezvoltare este poziționat Ansamblul Rezidențial „Mangy Albert Residence”, în apropiere de care sunt multe restaurante, săli sportive și este centrul comercial Ploiești Shopping City.

Conceptul proiectului locativ

Ansamblul rezidențial „Mangy Albert Residence” conține vile individuale construite cu un regim de înălțime cu parter și un etaj, fiecare din acestea fiind construite pe un teren cu suprafața de la 400 mp până la 470 mp. Precum și dispune și de case de tip duplex cu același regim de înălțime (parter + 1 etaj) pe un teren de aproximativ 230 mp. De asemenea în complex sunt construite apartamente în bloc cu parter și plus 2-3 etaje. Blocul de apartamente este dotat cu lift și are la subsol organizate 14 locuri de parcare. Sistemul constructiv a imobilelor este structurat pe o bază din cadre din beton armat și pereți din cărămidă Porotherm, care din exterior sunt termoizolați cu polistiren grafitat Dalmatina Caparol cu grosimea de 10 cm, iar acoperișul este izolat cu spumă poliuretanică pulverizată. Tâmplăria exterioară este de la Salamander cu profil PVC cu 7 camere de clasă A și cu geam tripan. Drumurile din complex sunt asfaltate și iluminate, există alei pavate și sunt amenajate spații verzi cu arbuști sădiți și plante decorative.

Predarea caselor și apartamentelor

Suprafața utilă a fiecărei case individuale este de 170 mp. Suprafața utilă a locuințelor de tip duplex este de 140 mp. În blocurile rezidențiale sunt oferite apartamente cu 2 camere cu suprafața de 60 mp plus terasă și sunt disponibile apartamente cu 3 camere cu suprafața de la 77 mp până la 90 mp. Toate imobilele sunt racordate la utilități si au apă, gas, curent și canalizare. Proiectul locativ „Mangy Albert Residence” oferă în vânzare doar imobile calitative finisate complet în variantă de predare – „la cheie”. Și toate locuințele dispun de pereții interiori vopsiți cu lavabil, placaje cu gresie și faianță din Spania, parchetul laminat este de trafic intens cu grosimea de 12 mm de producere germană. Ușile instalate la intrare în apartamente sunt cu antiefracție, ușile exterioare pentru vile sunt din profil PVC Salamander de clasă A, iar ușile interioare din toate locuințele sunt celulare Classen. Toate prizele, comutatoarele și întrerupătoarele instalate sunt de la Legrand. Camerele de baie sunt dotate cu instalații și obiecte sanitare Romstal iar bateriile sunt de marcă Grohe. Centrale termice în condensații Viessmann și caloriferele sunt asigurate pentru fiecare locuință în parte.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „Mangy Albert Residence” este Compania „Mangy Construct”, care a fost înființată în anul 2010 și construiește cu succes imobiliare de tip: duplex, case și blocuri, fiind în prezent unul dintre cei mai mari dezvoltatori imobiliari din Prahova.

Pentru a cumpăra o vilă, un apartament nou sau o locuință de tip duplex și pentru a afla despre restul facilităților Ansamblului Rezidențial „Mangy Albert Residence”, accesați pagina web a Dezvoltatorului și vedeți contactele și informațiile de care sunteți interesat.

Alte surse despre acest Complex

Unde se afla Mangy Albert Residence?

Cartier Albert, zona Albert, Ploiești.

Termen de finalizare Mangy Albert Residence?

Faza 1, Faza 2 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Mangy Albert Residence.

Cine este dezvoltatorul Mangy Albert Residence în Ploiești?

Dezvoltator Mangy Albert Residence – Mangy Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC