Previzualizare foto – fotografie originală aici

Genial Residence
în Ploiești

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
Aleea Orizont, zona Carino, Ploiesti

Mai detaliat despre blocul

Aleea Orizont, zona Carino, Ploiesti (Genial Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Genial Residence pe hartă Ploiești

Aleea Orizont, zona Carino, Ploiesti

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiadapost anti-atomic
🟧 Încălzirecentrala termica, încalzire in pardoseala
🟧 Liftlift marca SCHINDLER
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresubterană și supraterană
🟧 Regim inalțime 2S + P + 5E
🟧 Securitatesupraveghere video, videointerfon
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe68 – 133 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului și vecinii din zonă

În partea de Nord a orașului Ploiești, în zona Carino, în unul din cele mai apreciate cartiere – Albert, pe Bulevardul Republicii, la numărul 162A -162B, imediat la intersecție cu Aleea Orizontului, se găsește localizat ansamblul rezidențial „Genial Residence”. Zona de amplasare a locuințelor este destul de liniștită și bine dezvoltată, aici se află o mulțime de puncte de interes comercial și social și de aici este acces ușor și rapid către centrul orașului și către punctele importante din Ploiești.

În proximitatea blocului locativ se află unul din cele mai mari centre comerciale din orașul Ploiești și la 450 de metri se află hipermarket-ul Kaufland, la 1100 de metri este market-ul Lidl, la aceiași distanță de 1,1 km este și magazinul cu materiale de construcții „Arabesque”, iar în jur de 1000 de metri sunt de parcurs până la fast food-ul McDonald’s, de asemenea lângă complex sunt cafenele, restaurante și o sală de forță.

În această zonă funcționează farmacii, sunt 2,2 km până la Spitalul Județean de Urgență din Ploiești și 2,3 km până la Centrul de Diagnostic și Tratament „Policlinica Cina”.

Pe o rază de până la 2,2-2,5 km sunt instituții de învățământ: Colegiul Național „Nichita Stănescu”, Liceul Tehnologic de Servicii „Sfântul Apostol Andrei”, Școala Gimnazială „Grigore Moisil” și Grădinița cu program prelungit Nr. 23.

Lângă complexul locativ „Genial Residence” circulă multe mijloace de transport în comun și sunt de parcurs aproape 3,1 km de la complex până în centrul orașului Ploiești, sunt 5,4 km până la Gara de Sud, 9,4 km până la Gara de Est și 3,9 km până la Gara de Nord.

Informații de amenajare a complexului și caracteristicile construcției

Complexul locativ „Genial Residence” dispune de un singur corp imobiliar, acesta conține 2 Subsoluri, un Parter și are 5 etaje locative.

Structura constructivă a imobilului este formată din cadre monolitice din beton armat, ce oferă construcției un grad seismic înalt. Pentru zidăria pereților perimetrali a clădirii a fost folosită cărămida Soceram și grosimea pereților exteriori este 25 cm. Iar la zidăria interioară pentru pereții perimetrali dintre apartamente este folosită cărămida Porotherm și pereții delimitați au grosimea de 11,5 cm și sunt fiabil izolați termic și fonic. Pentru zidăria compartimentărilor interioare din apartamente a fost utilizată cărămida Porotherm Wienerberger, care se caracterizează cu capacități sporite fonice și termice. Sistemul de izolație termică exterioară are grosimea de 10 cm peste care este aplicat un strat de finisare pentru fațade de tencuială decorativă siliconată cu elemente decorative cu aspecte moderne, plus sunt instalate copertinele și glafurile din granit. Tâmplăria exterioară instalată la clădire este din profil PVC de marca Salamander Streamline 76 Plus cu 7 camere de izolare termică cu garnitură sudabilă și geam de la SGG Planitherm 4S Evolution și ferestrele dispun de feronerie ROTO, acestea au deschidere perimetrală pe toate 4 laturi plus sistem de micro ventilație și toate dispun de sisteme cu role de antiefracție de tip ciupercă.

Părțile interioare ale clădirii, coridoarele și toate spațiile comune sunt finisate cu piatră naturală și toate instalațiile electrice sunt montate, iar sistemul de iluminat a spațiilor comune este dotat cu senzorii de mișcare pentru economisirea curentului și cheltuielilor la întreținerea blocului.

Ascensoarele ce sunt instalat în blocul locativ au opt stații și circulă inclusiv de la ambele subsoluri până la toate nivelele, acestea sunt forte performante, silențioase, rapide și sigure, deoarece sunt de la producătorul cu renume Schindler.

Pentru a oferi liniște totală în locuințe, toate coloanele verticale de scurgere a apelor sunt învelite cu membrane fonoabsorbante. Clădirea rezidențială este construită în conformitate cu toate normele și cerințele în vigoare și dispune de adăpost tip ALA (anti-atomic).

În total în complexul locativ „Genial Residence” sunt prevăzute 66 locuri de parcare și acesta are lift auto pentru parcare.

În incinta ansamblului rezidențial există alei pavate, străzi asfaltate și toate sunt iluminate. Întreg perimetrul complexului de locuințe „Genial Residence” este sub supraveghere video și pentru controlul accesului persoanelor invitate și neinvitate, aici este instalat sistem de video interfon. Iar la intrarea principală din complex este instalată bară de acces cu telecomandă.

Amenajarea apartamentelor, instalații și preinstalații

Toate proprietățile locative ale proiectului imobiliar „Genial Residence” beneficiază de balcoane proprii (deschise) și în total în complex sunt prevăzute 64 de apartamente cu suprafețe generoase și cu spații mari vitrate pentru o luminozitate maximă naturală.

Apartamentele sunt cu 2 și 3 camere și spațiile unităților sunt prevăzute de:

  • pentru apartamentele cu 2 camere (toate cu bucătării separate) suprafața construită totală este de: 68,85 mp și 75,55 mp;
  • pentru apartamentele cu 3 camere suprafața construită totală este de: 108 mp, unde camera de zi este legată de bucătărie inclusiv cu zonă de dining (are 2 băi și un balcon), iar pentru tipul doi de locuințe cu 3 camere cu bucătărie separata suprafața totală este de 133,20 mp, acesta beneficiază de 2 băi, un balcon și o terasă.

Locuințele sunt perfect finisate cu utilizarea a celor mai moderne și armonioase materiale de finisare interioară, care corespund celor mai inovative tendințe internaționale. Parchetul laminat din living-uri și gormitoare are grosimea de 100 mm, plăcile ceramice din băi și bucătării au culori contemporane și ușor combinabile cu diferite stiluri de design. Toate ușile interioare ale apartamentelor sunt instalate și sunt confecționate din lemn masiv dublu rășinos îmbrăcat cu MDF și acestea sunt vopsite în trei straturi cu lac poliuretanic și au feronerie cu trei balamale plus broască și mânere italiene AGB. Iar la intrare în fiecare locuință sunt instalate uși din metal.

De asemenea apartamentele oferă nu numai frumusețe și confort dar și liniște datorită pardoselilor ce sunt izolate termic și fonic sub sapa cu un strat de polymax supercanalee. Sistemul de încplzire este proiectat și instalat prin pardoseală, acesta este individual pentru fiecare locuință și apartamentele sunt aprovizionate fiecare cu cîte o centrală termică în condensații.

Fiabil și calitativ montate în apartamente sunt toate instalații electrice, prizele și întrerupătoarele și acestea sunt de ultimă generație. Țevile instalațiilor sanitare sunt de tip PP-R Aquatherm de producere germană. Contoare individuale sunt dotate la fiecare utilitate aparte pentru fiecare apartament separat.

Pentru locuințele de la etajele inferioare sunt prevăzute predispoziții pentru instalarea alarmelor. Și pentru toate unitățile locative sunt prevăzute pregătiri pentru sistemul de aer condiționat.

Balcoanele locuințelor dispun de balustrade din sticlă securizată și oferă rezidenților vederi asupra orașului.

Dezvoltatorul ansamblului de locuințe „Genial Residence” este compania „Genial Transactions Cars” S. R. L., care construiește cu o mare răspundere și are grijă de cumpărători oferindu-le modalități flexibile de plată (plata prin creditare imobiliară, creditare ipotecară, Prima casă, plata în numerar) și aveți la dispoziție și posibilitatea de a profita de rate direct de la Dezvoltator.

Pentru mai multe detalii, sunteți rugați să contactați direct Dezvoltatorul sau imediat de pe site-ul nostru puteți să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Genial Residence”, unde găsiți toate schemele și pozele detaliate ale apartamentelor plus unde sunt afișate contactele managerilor de vânzare pentru a vă programa cu o vizită la casa viitorului de vis a Dumneavoastră.

Acest proiect mai este numit și Genial Residence Orizont.

Unde se află Genial Residence?

Aleea Orizont, zona Carino, Ploiesti.

Termen de finalizare Genial Residence?

Genial Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Genial Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Genial Residence din Ploiești?

Dezvoltătorul Genial Residence este – Genial Transactions Cars.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC