Apartamente noi în Baia Mare

 — 3 obiecte
Apartamente noi, blocuri noi de vanzare direct de la dezvoltator
Oraș
Arad
7 ansambluri
Bacău
7 ansambluri
Baia Mare
3 ansambluri
Botoșani
3 ansambluri
Brașov
52 ansambluri
București
376 ansambluri
Cluj-Napoca
37 ansambluri
Constanţa
107 ansambluri
Craiova
13 ansambluri
Galați
5 ansambluri
Giurgiu
3 ansambluri
Iași
83 ansambluri
Miercurea Ciuc
1 ansamblu
Oradea
10 ansambluri
Pitești
17 ansambluri
Ploiești
15 ansambluri
Sebeș
8 ansambluri
Sibiu
16 ansambluri
Sighișoara
1 ansamblu
Slatina
3 ansambluri
Suceava
5 ansambluri
Târgoviște
4 ansambluri
Târgu Mureș
4 ansambluri
Timișoara
40 ansambluri
Prețul / m2
651
1 119
651 1 119
Camere
0 ansambluri
1 ansamblu
0 ansambluri
1 ansamblu
0 obiecte
Finisarea construcției
0 ansambluri
0 ansambluri
Parcare
1 ansamblu
0 ansambluri
0 ansambluri
Tip imobil
3 ansambluri
0 ansambluri
Încălzire
2 ansambluri
1 ansamblu
Mijloace de transport
0 ansambluri
0 ansambluri
1 ansamblu
Structură rezistență
1 ansamblu
3 ansambluri
0 ansambluri

Ansambluri rezidențiale în Baia Mare

Apartamente noi, case și vile de vânzare direct de la dezvoltator în cadrul celor mai noi ansambluri rezidențiale din Baia Mare.

Reședința județului Maramureș are o ofertă atractivă în ceea ce privește locuințele noi construite. Piața imobiliară din Baia Mare s-a diversificat după ce diferiți dezvoltatori imobiliari au decis să construiască ansambluri rezidențiale noi. Moderne, spațioase și cu posibilitatea de compartimentare a spațiului după propriul gust,  noi satisfac și cele mai exigente pretenții ale băimărenilor.

Pentru a oferi un confort crescut, ansamblurile rezidențiale noi au fost construite în puncte cheie ale orașului, fiind plasate în apropiere de școli, grădinițe, magazine, spitale și parcuri. Cu suprafețe ce încep de la 47 de metri pătrați și ajung și la peste 100 mp, locuințele cu 2, 3 sau 4 camere sunt realizate inteligent, astfel încât proprietarul să beneficieze de întreg spațiul. Pe lângă faptul că sunt decomandate, unele locuințe beneficiază de balcoane și terase generoase în care vă puteți relaxa și bea cafeaua de dimineață. Pentru că securitatea locatarilor este importantă, dezvoltatorii imobiliari au implementat accesul în ansambluri prin interfon, dar și sisteme de supraveghere video.

Clienții pot achita apartamente noi din ansambluri rezidențiale din Botoșani prin credite de tip imobiliar, ipotecar, Prima Casă, numerar sau prin rate la dezvoltator (opțiune pusă la dispoziție doar de unii dezvoltatori imobiliari).

Pe Korter.ro vei găsi câte o pagină de prezentare chiar și pentru cele mai noi ansambluri rezidențiale din Brașov și vei putea afla detalii tehnice și informații despre structura imobilelor, precum și locuințele disponibile și oferta de prețuri.

Prețuri apartamente noi în Baia Mare 

Cele mai noi apartamente din Baia Mare au prețuri în jurul a 1.000 de euro/mp. Acestea depind de ansamblurile rezidențiale în care sunt, dar și de dotările și finisajele de care dispun. În schimb, apartamentele situate în blocurile vechi din Baia Mare au prețuri mai mici.

Ansambluri rezidențiale noi - o investiție pe termen lung? 

Tot mai mulți oameni aleg să-și cumpere un al doilea apartament pe care să-l dea în chirie pentru un venit suplimentar. Pentru o astfel de investiție, apartamentele noi sunt recomandate și pentru că prețul solicitat pentru chirie este mai mare față de un apartament nou situat într-un bloc vechi. 

Care sunt cele mai bune apartamente din Baia Mare?

Indiferent de preferințele pe care ai, înainte de a cumpăra un apartament nou sau o casă trebuie să studiezi cu atenție piața imobiliară și ofertele disponibile. Renunță la preconcepțiile că apartamentele din blocurile vechi sunt mai bune, multe dintre apartamentele noi vin cu o compartimentare modernă ce te va ajuta să beneficiezi din plin de tot spațiul disponibil.

Mai mult, ansamblurile rezidențiale noi din Baia Mare dispun de locuri de parcare, spații verzi, dar și de instalații noi. 

Unde se construiesc ansambluri rezidențiale noi în Baia Mare? 

Două dintre zonele în care sunt amplasate ansambluri rezidențiale noi în Baia Mare sunt strada Victoriei, respectiv strada Tineretului. Pe lângă acestea, dezvoltatorii imobiliari sunt mereu în căutarea unor terenuri pe care pot să construiască noi ansambluri rezidențiale.

 

 

 


 

Preț mediu ansambluri rezidențiale

Alte orașe

LocalitateaPreț lunar mediu
București
‍1 102 € / m2
Timișoara
‍1 270 € / m2
Brașov
‍953 € / m2
Constanţa
‍1 132 € / m2

Preț de la min până max apartamente

Alte orașe

LocalitateaPrețuri apartamente
București18 0001 973 794
Timișoara42 750211 200
Brașov33 143574 557
Constanţa29 0001 200 000