Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Revolution Residence Mărăști 18
în Baia Mare

Stoc epuizat de la dezvoltator
Adresa
aleea Mărăști, 18, Baia Mare

Revolution Residence Mărăști 18 pe hartă Baia Mare

aleea Mărăști, 18, Baia Mare

Etape dezvoltare

dat în exploatare

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Lift1 pasager
Număr apartamente29
Număr clădiri1
Parcaresubterană (20) şi terestră (10)
Сurte închisăteritoriu păzit

Despre apartamente

Număr camere1‑cameră, 2‑camere, 3‑camere
Suprafața apartamente31,90–84,55 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizare

Pe Aleea Mărăști, nr. 18, în orașul Baia Mare, județul Maramureș, se află construit un nou Ansamblu Rezidențial dezvoltat de grupul „Revolution Residence”.

Descrierea zonei de amplasare

Blocul de apartamente este situat într-o zonă foarte liniștită, în vecinătate cu Clinica „Someșan” și are în apropiere câteva marketuri: Profi, Kaufland, Carrefour și Lids, precum și sunt alte magazine mici alimentare și cu diverse mărfuri. Nu departe de locuințe funcționează Școala nr. 3, sunt grădinițe, bănci, farmacii și centre medicale. Noul Parc Central de află la distnață mai mică de un kilometru. Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil se află la 5 minute de mers pe jos de la Rezidență. Distanța de la Complexul locativ până în centrul orașului (Piața Libertății) este de 2,1 km. Distanța până la Gara CFR este de 3,1 km.

Caracteristica generală și descrierea Complexului Rezidențial din Baia Mare

Complexul rezidențial de pe Aleea Mărăști, nr. 18 constituie un singur bloc de apartamente, care este construit într-un stil elegant și are un regim mic de înălțime. Imobilul dispune de demisol, un etaj la parter și plus patru nivele locative. La demisolul clădirii locative sunt prevăzute locuri de parcare subterane cu un număr total de 20 de unități. În plus există organizate și zece locuri de parcare - supraterane. La parterul imobilului sunt prevăzute numai spații comerciale (un număr de 4 unități). Blocul de apartamente este dotat cu lift. Complexul Locativ este amenajat cu un sistem de supraveghere video. Apartamentele din acest Ansamblu Rezidențial sunt proiectate și construite cu una, două și trei camere. Dezvoltatorul oferă spre vânzare un număr total de 29 de apartamente confortabile cu suprafața de la 31,90 mp utili și până la 84,55 mp.

Dezvoltatorul Ansamblului Rezidențial de pe Aleea Mărăști, nr. 18 este „Revolution Residence” care include grupul de firme ce participa la realizarea proiectului: SC OBERHAUSER INVEST SRL, SC REVOLUTION PLUS SRL și SC BAUTEHNIK QUALITY SRL.

Mai multă informație despre toate detaliile apartamentelor din Baia Mare de pe Aleea Mărăști, nr. 18 și despre toate metodele facile de cumpărare direct de la Dezvoltator, găsiți pe site-ul web al Dezvoltatorului „Revolution Residence”.

Unde se afla Revolution Residence Mărăști 18?

aleea Mărăști, 18, Baia Mare.

Termen de finalizare Revolution Residence Mărăști 18?

Revolution Residence Mărăști 18 – dat în exploatare.

Sunt apartamente de vânzare direct de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre în acest moment nu mai sunt disponibile apartamente de vânzare în ansamblul Revolution Residence Mărăști 18.

Cine este dezvoltatorul Revolution Residence Mărăști 18 în Baia Mare?

Dezvoltator Revolution Residence Mărăști 18 – Revolution Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC