Previzualizare foto – fotografie originală aici

Victoriei Residence
în Baia Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Victoriei, 150, zona Vivo, Baia Mare

Mai detaliat despre blocul

str. Victoriei, 150, zona Vivo, Baia Mare (Victoriei Residence)
3 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2020 tr. 1
Indisponibil

Victoriei Residence pe hartă Baia Mare

str. Victoriei, 150, zona Vivo, Baia Mare

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat, închideri exterioare din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon video, curte interioară
🟧 Încălzirecentrala termica ariston, incalzire in pardoseala
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente72
🟧 Număr clădiri4
🟧 Parcaresubterana, supraterană
🟧 Securitatesupraveghere video, incinta împrejmuită
🟧 Tip imobilblocuri apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe58–92 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locația complexului și puncte de interes din vecinătate

Ansamblul rezidențial „Victoriei Residence” se află localizat pe strada Victoriei, la numărul 150, în zona Vivo al orașului Baia Mare din județul Maramureș.

Complexul de locuințe este amplasata într-o zonă foarte liniștită, în principal cu case private unifamiliale și cu multă verdeață. În apropiere de casele locative se află multe puncte importante. Pietonal sunt doar 15 minute până la centrul comercial Vivo Mall (1400 de metri) și nu departe se află hipermarket-ul Cora, hipermarket-ul Kaufland și supermarket-urile Profi și Lidl.

În proximitatea locuințelor funcționează restaurante, cafenele, cofetării, pizzerii și baruri, sunt sucursale bancare și se află spitalele „Euromedica Hospital”, „Dr. Constantin Opriș County Hospital” și „Starlclinic”. Pentru educație și copii în această zonă se găsesc următoarele organizații: Școala Gimnazială Doctor Victor Babeș, Școala Gimnazială Nr. 18, Grupul Școlar „Gheorghe Lazăr” și Facultatea de Inginerie a Centrului Universitar de Nord din baia Mare. Nu departe de complex sunt stații de alimentare cu combustibil și accesul este foarte ușor și rapid către centrul orașului nu numai cu transport personal, dar și cu mijloace de transport în comun, care circulă pe la stațiile de transport situate în apropiere de complex.

Până în centrul vechi al orașului Baia Mare sunt de parcurs doar 4,2 km de la poarta complexului rezidențial „Victoriei Residence”. Și sunt 5,3 km până la Aeroportul Internațional din Baia Mare.

Prezentare tehnică, detalii și caracteristici constructive

Proiectul ansamblului rezidențial „Victoriei Residence” este proiectat cu patru imobile de o arhitectură modernă cu un regim de înălțime egal de Subsol plus Parter și plus 2 etaje de apartamente. Structura de rezistență a imobilelor ansamblului locativ „Victoriei Residence” este caracterizată cu o fundație de tip – radier general și cu o infrastructură cuvă etansă. Locuințele din acest complex oferă posibilitatea de replanificare interioară foarte ușor, deoarece structura de rezistență a imobilelor este realizată pe cadre din beton armat fără de pereți de rezistență, acest fapt permite reconfigurarea apartamentelor conform gusturilor, nevoilor și dorințelor cumpărătorilor și viitorilor locatari.

Pentru o astfel de construcție au fost utilizate planșeele de tip – dală și acestea sunt fără de grinzi. Din punct de vedere al confortului fonic și asigurarea imobilelor cu căldură și eficiență termică sporită, pereții exteriori ai clădirilor sunt zidiți din cărămidă cu goluri verticale de la Porotherm și grosimea pereților este de 25 cm, peste aceștia pe exterior este utilizat un sistem fiabil de izolație termică din polistiren extrudat cu grosimea de 10 cm.

Planșeul de peste etajul doi este izolat termic cu polistiren cu grosimea de 20 cm. Pereții interiori și compartimentările sunt realizați la fel din cărămidă Porotherm cu goluri verticale și aceștia sunt clădiți cu grosimea de 15 cm.

La încăperile comune și la apartamente sunt instalate ferestre cu profil PVC cu 5 camere de rupere termică și cu 3 rânduri de sticlă termopan de la Feronari Roto Nt. Culoarea profilului din partea interioară din locuințe este – albă. Sunt instalate toate pervazele exterioare, acestea sunt efectuate din tablă din oțel cu grosimea de 0,8 mm și de 4 cm – rebord. Și toate balcoanele sunt completate cu balustrade. Și ușile exterioare ce sunt instalate la intrare în blocuri și la balcoane sunt din profil PVC de culoare gri – antracit de marca Feronari Roto Nt.

Fațada clădirilor locative este finisată cu tencuială decorativă de culoare albă cu plăci maro decorativ placate și câteva accente de culoare gri la balcoane. Pe fațada imobilelor perfect se privește culoarea gri – antracit al profilului tâmplăriei exterioare. Curtea complexului locativ este delimitată și complet împrejmuită cu acces din două părți. Accesul în interiorul complexului se efectuează cu mașina prin poartă electronică (două porți) și pietonal la fel intrarea în complex este gândită prin două porți de acces și acestea au instalate sistem cu interfon.

Din exterior accesul direct poate fi imediat la parcarea subterană (în garaj), unde sunt prevăzute în total 28 de locuri de parcare subterane. Pentru parcarea supraterană în curtea complexului locativ „Victoriei Residence” sunt organizate 32 de locuri deschise. Absolut toate locurile de parcare sunt perfect iluminate și beneficiază de supraveghere video non – stop. În curtea complexului sunt multe zone verzi, teritoriul este amenajat cu gazon și cu arbuști decorativi plantați. Ansamblul de locuințe beneficiază de supraveghere video peste tot teritoriul complexului locativ „Victoriei Residence”.

Prezentarea apartamentelor, dotărilor și finisajelor

Proiectul imobiliar „Victoriei Residence” oferă în vânzare pe piața imobiliară din Baia Mare un număr total de 72 de proprietăți locative decomandate.

Pe piață sunt propuse apartamente luminoase, eficient compartimentate cu scheme cu 2 și 3 camere spațioase.

  • Apartamentele cu două camere dispun de suprafețele de la 53 mp până la 58,18 mp.
  • Pentru apartamentele cu trei camere suprafețele disponibile sunt de la 78 mp și până la 91,25 mp.

Locuințele se predau cumpărătorilor perfect finisate și echipate. Din partea interioară a locuințelor toți pereții sunt prelucrați, sunt nivelați, sunt acoperiți cu glet și au un strat de finiș cu vopsea lavabilă.

Pentru asigurarea confortului termic în fiecare apartament este instalată câte o centrală termică proprie de la firma „Ariston” de 24 kw și toate instalațiile termice ale sistemului de încălzire sunt conduse prin pardoseală, în dormitoare, camerele de zi, holuri și în camerele de baie încălzirea este prin pardoseală. Absolut toate instalațiile electrice sunt conduse până la poziții, tablourile electrice de legătură sunt instalate (pe coridor) și toate prizele și întrerupătoarele sunt montate în apartamente. La intrare în fiecare din apartamente ușile sunt instalate și sunt alese de model Solido de la Pinum, acestea sunt metalice și foarte sigure cu 6 puncte de închidere. Pe fiecare palier din casa scării sunt instalate contoarele pentru fiecare apartament, acestea sunt individuale pentru fiecare utilitate separat.

În apartamente este dotat fir pentru telefonie fixă, TV și pentru internet. Apartamentele beneficiază de sistem cu video interfon, ce semnificativ influențează nu numai la nivelul traiului confortabil, dar și la controlul vizitatorilor și a oaspeților neinvitați. Calitatea tuturor materialelor de construcție, a finisajelor exterioare și interioare este foarte înaltă, pentru a oferi rezidenților mult confort și o viață fericită și la maxim împlinită.

Nu ratați șansa de a veni direct la complex și de a profita de bonusurile plăcute oferite din partea Dezvoltatorului pentru fiecare cumpărător a unui apartament nou din complexul locativ „Victoriei Residence”. Pentru a face o programare la o vizită la complex, vă rugăm să treceți direct pe pagina Dezvoltatorului, unde sunt afișate toate contactele directe și toate materialele desfășurate despre apartamentele noi ale ansamblului rezidențial „Victoriei Residence”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Victoriei Residence Baia Mare.

Unde se află Victoriei Residence?

str. Victoriei, 150, zona Vivo, Baia Mare.

Termen de finalizare Victoriei Residence?

Victoriei Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Victoriei Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Victoriei Residence din Baia Mare?

Dezvoltătorul Victoriei Residence este – Victoriei Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC