Previzualizare foto – fotografie originală aici

KiteSurf Residence
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. M3, zona Mamaia, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str M3, zona Mamaia, Constanța (KiteSurf Residence)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2019 tr. 4
Indisponibil

KiteSurf Residence pe hartă Mamaia-Sat

str. M3, zona Mamaia, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Număr apartamente40
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcareexterioară
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Securitatenu
🟧 Tip imobilbloc de apartamente
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe78.34–78.46 m²

Despre ansamblu rezidențial

Locație

Ansamblul rezidențial „KiteSurf Residence” se află situat în Nordul stațiunii, pe Bulevardul Mamaia Nord, nr. 26, Mamaia - Sat, județul Constanța.

Descrierea facilităților amplasări

Blocul locativ „KiteSurf Residence” are o amplasare fascinantă la doar două minute de mers pe jos de la malul Mării Negre și la numai 60 de metri până la strada centrală. Fiind amplasat în centrul turistic al stațiunii dispune de astfel de vecini ca: „Hanul Piraților Camping Village”, „Hanul cu Pește” și Complexul Arena Regia. În apropiere de blocul locativ funcționează o mulțime de diverse restaurante, cafenele, locuri de relaxare, sunt marketuri și se află Cluburile de noapte: Loft, Fratelli, Ego, Breeze, Nuba și Bamboo. Distanța de la ușa casei până la plajă este de doar 250 de metri. Distanța de la imobilpână laAeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” este de 24,3 km. Centrul Constanței (Piața Unirii) se află la o distanță de 13,4 km.

Descrierea generală și caracteristica constructivă a Complexului Locativ

Ansamblul rezidențial „KiteSurf Residence” constituie un bloc de apartamente construit cu un regim de înălțime de un etaj la parter și plus 5 etaje locative. Structura constructivă a imobilului constă din oțel-beton și planșee fără grinzi aparente în interiorul apartamentelor. Zidăria pereților este efectuat din blocuri din beton celular autoclavizat (BCA), care este special prevăzut pentru construcții exterioare. Fațada casei de apartamente este placată cu un sistem de termoizolare de polistiren și/sau vată minerală bazaltică. Ferestrele instalate sunt executate de firma Rehau și au 3 foi de sticlă și 7 camere. Clădirea este dotată cu ascensor cu capacitatea de ridicare a 6 persoane. Imobilul propune spații comerciale la parterul clădirii. În curtea Complexului locativ sunt prevăzute parcări în partea de Nord și Nord-Vest.

Despre apartamente

Rezidența „KiteSurf Residence” dispune de 40 de unități locative, amplasate câte opt apartamente la fiecare etaj, locuințele sunt proiectate și construite cu două camere. Apartamentele sunt prezentate în diverse modele și au scheme cu suprafața utilă de la 49,87 mp până la 60,13 mp. Unitățile locative se predau beneficiarului finisate în versiune „la alb”. Cu pereții prelucrați și văruiți. Cu uși din metal instalate la intrare. Un moment important pentru cumpărători este faptul, că există posibilitatea de a alege culoarea vopselilor lavabile pentru pereți, gresiei și faianței, ușile interioare și obiectele sanitare după preferințele stăpânului. Locuințele sunt dotate cu instalații electrice (prize și întrerupătoare) puse în funcțiune și au tablouri electrice. Sunt conectări la sistemul de aer condiționat și există dotări pentru internet și TV. Toate apartamentele se încălzesc individual, și sunt dotate cu centrale termice proprii și au radiatoare instalate și conectate. Locuințele sunt branșate la rețeaua de curent electric, la apă, gaze naturale și la sistemul de canalizare, de asemenea locuințele sunt echipate cu contoare individuale și apometre.

Dezvoltatorul ansamblului rezidențial „KiteSurf Residence” este Compania „Top Construct Invest”.

Mai multe informații, materiale, amănunte, momente utile, schemele, pozele și despre toate facilitățile locuințelor de pe malul Mării Negre și despre metodele de cumpărare direct de la Dezvoltator, sunteți așteptat pe web site-ul Dezvoltatorului ansamblului rezidențial „KiteSurf Residence”.

Acest proiect mai este numit și KiteSurf Residence Mamaia.

Unde se află KiteSurf Residence?

str. M3, zona Mamaia, Constanța.

Termen de finalizare KiteSurf Residence?

KiteSurf Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în KiteSurf Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul KiteSurf Residence din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul KiteSurf Residence este – Top Construct Invest.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC