Previzualizare foto – fotografie originală aici

Patrick Residence Mamaia
în Mamaia-Sat

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. M10, 20, zona Mamaia-Sat, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. M10, 20, zona Mamaia-Sat, Constanța (Patrick Residence Mamaia)
6 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Necunoscut
Indisponibil

Patrick Residence Mamaia pe hartă Mamaia-Sat

str. M10, 20, zona Mamaia-Sat, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din BCA
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiinterfon
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftlift marca Kleemann
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente24
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterana
🟧 Regim inalțimeP+5E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Număr camere2‑camere
🟧 Suprafața locuințe53 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare

Ansamblul locativ „Patrick Residence Mamaia” se află amplasat în zona Mamaia Nord, pe strada M 10, numărul 20, zona Arena Regia, localitatea Mamaia – Sat, județul Constanța. În apropiere de imobilul nou construit se află vile, pensiuni, hotele și nu departe este campingul „Hanul Piraților Village”. La dispoziția rezidenților nu departe de casă funcționează magazine alimentare, sunt farmacii, cafenele și restaurante.

De la locuințele complexului locativ „Patrick Residence” până la plajă se ajunge în doar 6 - 7 minute pe jos și de la locuințele noi până în centrul orașului Constanța este de parcurs o distanță de 13 – 14 km, până la Gară sunt circa 15 – 16 km și Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la 24,9 km.

Despre complexul rezidențial

Complexul rezidențial „Patrick Residence Mamaia” este prezentat cu o clădire locativă calitativ construită cu un regim de înălțime de Parter plus 5 Etaje de apartamente. La realizarea proiectului au fost utilizate cele mai noi tehnologii, cele mai bune materiale de construcții și cele mai performante idei de design. Imobilul are o structură constructivă din cadre din beton armat cu toți pereții din blocuri din beton celular autoclavizat BCA. Sistemul termic aplicat pe partea exterioară a pereților are grosimea de 10 cm și este format din polistiren cu densitatea EPS 80. Pentru finisarea fațadelor a fost aleasă tencuiala decorativă pe bază de silicon, ce se deosebește cu calitățile sale de protecție împotriva razelor solare, a umidității și este rezistentă la diferențele de temperaturi. Pentru menținerea temperaturii constante și ambientului termic confortabil la blocul locativ este instalată tâmplăria exterioară oferită de la firma Salamander și ferestrele sunt calitative cu profil PVC și geam termopan, iar glafurile sunt din marmură. În casa de apartamente este instalat un ascensor de ultimă generație de marca Kleemann, cu funcționare sigură și silențioasă. Spațiile comune și casa scării din incinta blocului de locuințe sunt finisate și dispun de pardoseli placate cu granit și la casa scării sunt instalate balustrade din inox, iar sistemul de iluminat public interior funcționează pe senzorii de mișcare.

Supraterane sunt organizate toate locurile de parcare din incinta complexului de locuințe „Patrick Residence Mamaia”.

Apartamente

În ansamblul de locuințe „Patrick Residence Mamaia” sunt construite 24 de unități locative cu scheme ergonomic proiectate cu 2 camere spațioase și cu suprafețele de 53 mp plus suprafețele balcoanelor (11 mp), ce se predau în folosință complet placate cu gresie de exterior și dispun de balustrade din sticlă securizată.

Cu o deosebită atenție sunt alese finisajele interioare și toate apartamentele se predau în folosință complet finisate, în versiune – la cheie. Toți pereții interiori sunt tencuiți și sunt cu lavabil alb vopsiți și în bucătării și camerele de baie sunt placați cu faianță. Toate pardoselile sunt placate cu gresie și parchet în dependență de încăpere. Fiecare unitate locativă are instalat sistem termic autonom și toate instalațiile termice sunt executate cu țevi PEX și conectate la centrala termică proprie de apartament de marca Bosch/Vaillant plus sistemul termic este prevăzut cu distribuitoare și are caloriferele instalate. Apartamentele au montate toate instalațiile electrice și dispun de doze de la firma Gewiss plus au panouri de siguranță. Precum și instalațiile de gaze sunt puse până la poziții și sunt racordate la centrala termică și la aragaz. Ușile de acces instalate la intrare în apartamente dispun de sistem de antiefracție și sunt alese de la firma Mega Doors și locuințele au instalate și toate ușile interioare. În exploatare ansamblul rezidențial se predă cu racordare completă la utilități și fiecre locuință se contorizează separat.

Pentru alte informații utile despre apartamente, despre finisaje, despre disponibilitatea locuințelor, despre metodele de plată acceptate și toate contactele directe către Dezvoltator, sunteți invitați să treceți pe site-ul web al complexului locativ „Patrick Residence”.

Acest proiect mai este numit și Patrick Residence.

Unde se află Patrick Residence Mamaia?

str. M10, 20, zona Mamaia-Sat, Constanța.

Termen de finalizare Patrick Residence Mamaia?

Patrick Residence Mamaia – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Patrick Residence Mamaia în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Patrick Residence Mamaia din Mamaia-Sat?

Dezvoltătorul Patrick Residence Mamaia este – Patrick Residence Mamaia.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC