Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Harmony Estate
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Madrid, 52A, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Madrid, 52A, Palazu Mare (imobil)
8 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Harmony Estate pe hartă Palazu Mare

str. Madrid, 52A, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetfibra optica
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Facilităţiinterfon, loc de joacă
🟧 Încălzirecentrală termică proprie
🟧 Lift2 lifturi marca Schindler
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente38
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcaresupraterană li supraterană acoperită
🟧 Regim inalțimeP+7E
🟧 Tip imobilbloc locuințe
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajecomplet finisate
🟧 Număr cameregarsoniere, 2‑camere, 3‑camere
🟧 Suprafața locuințe52–94 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizare, vecinătăți și distanțe la punctele de interes

Într-o zonă întrebată din orașul Constanța – zona Tomis Plus, la doar 10 minte față de plajele de pe malul Mării Negre, se află amplasat ansamblul rezidențial „Harmony Estate Residence” din strada Madrid, numărul 52A, zona Tomis Plus.

Lângă complexul locativ se află Parcul „La Fântână”, sunt supermarket-urile Mega Image și Profi, este hipermarket-ul Kaufland (1000 de metri), sunt saloane de înfrumusețare, farmacii și spitale. Nu departe funcționează grădinițe de copii, este locul de joacă și AfterSchool „Kids Station” și funcționează Școala Gimnazială nr. 14. Până la centrul comercial „Tom Shopping Mall” se ajunge cu mașina în 5-7 minute și se parcurg 2,6 km, unde se găsește hipermarket-ul Carrefour și sunt magazinele: Selgros, Decathlon, Brico Depot, Dedeman, IKEA și JYSK.

De la complexul de locuințe este acces facil către Stațiunea Mamaia și până la plajele ademenitoare se ajunge repede și ușor cu mijloace de transport în comun cu rute de autobuz. Până la Parcul Acvatic „Aqua Magic Mamaia” este de parcurs o distanță de 4,8 km. Este o distanță de 7,2 km până la Piața Unirii din Constanța. Sunt de parcurs 8,2 km până la Gară și 18,9 km până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniuceanu”.

Caracteristici tehnice și dotările complexului imobiliar

Ansamblul rezidențial „Harmony Estate” prezintă un bloc de locuințe modern construit foarte calitativ cu un Parter și plus 7 Etaje de apartamente. Blocul de imobile este format pe o bază din cadre beton armat și cu pereții exteriori cu grosimea de 30 cm realizați din BCA. Compartimentările interioare ale apartamentelor sunt clădite din zidărie din blocuri BCA și au grosimea de 25 cm. Pe exterior pereții blocului sunt izolați termic. Iar fațada este finisată cu tencuială decorativă (siliconică) și are aplicate elemente decorative Trespa. Pentru a susține stilul de design modern al clădirii, de culoare gri – antracit sunt instalate ferestrele blocului, acestea au profil PVC Salamander și geam tripan termopan. Două ascensoare confortabile sunt instalate la scările locative și lifturile funcționează cu o mare viteză, dar sunt foarte sigure și sunt alese de marca Schindler. Casa scrii este complet finisată și împreună cu restul spațiilor comune din bloc dispune de tavane extensibile, pardoseală epoxidică bicomponentă și este instalat sistem de iluminat.

Pentru copii în incinta ansamblului de locuințe este amenajat un teren de joacă.

În complexul locativ transportul rezidenților poate fi parcat pe locurile (betonate) supraterane deschise sau supraterane acoperite. În total există organizate 49 locuri de parcare. Iar accesul către complexul de locuințe „Harmony Estate” se face prin străzi asfaltate și racordate la sistemul de iluminat public.

Cum se predau apartamentele în folosire

Ansamblul de locuințe „Harmony Estate” dispune de 38 de unități locative, printre care sunt prezentate garsoniere și apartamente cu 2 și 3 camere cu compartimentări logic gândite și spații de la 52 mp până la 94 mp. În apartamentele cu 3 camere sunt prevăzute câte 2 blocuri sanitare. Unitățile locative facilită de balcoane, unde sunt instalate balustrade din sticlă securizată.

Locuințele se predau în folosire semifinisate, unde din partea interioară toți pereții sunt mecanizat tencuiți și la nivel de sapă sunt turnate toate pardoselile încăperilor. Camerele de baie au montate instalații sanitare cu țevi din PEX și apartamentele sunt încălzite autonom prin centrale termice proprii cu toate instalațiile termice montate din PEX și sunt dotate cu distribuitoare. Toate instalațiile electrice sunt montate în apartamente, iar dozele modulare sunt alese de la firma Gewiss. Cu un nivel înalt de securitate sunt instalate ușile de acces din apartamente, acestea sunt de la firma Maco Civica Urban și plus la intrare în fiecare locuință sunt instalate interfoane. Complexul locativ „Harmony Estate Residence” este racordat la utilități și în apartamente este apă, gaze, curent electric și sistem de canalizare.

Pentru a afla mau multe informații utile despre apartamentele complexului de locuințe „Harmony Estate” și pentru a afla contactele directe către Dezvoltator, sunteți invitați să treceți direct de pe site-ul nostru pe web-pagina oficială a complexului rezidențial „Harmony Estate”.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Harmony Estate Palazu Mare.

Unde se află Harmony Estate?

str. Madrid, 52A, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Harmony Estate?

imobil – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Harmony Estate în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Harmony Estate din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Harmony Estate este – Harmony Estate.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC