Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Ark Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Madrid, 54, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Mai detaliat despre blocul

str. Madrid, 54, Palazu Mare (Ark residence)
7 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Ark Residence pe hartă Palazu Mare

str. Madrid, 54, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăbeton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare strazi asfaltate, betonate
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzirecentrală termică
🟧 Liftda
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri2
🟧 Parcaresupraterană
🟧 Regim inalțimeP+6E
🟧 Tip imobilbloc apartamente
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din BCA

Despre apartamente

🟧 Finisajela alb
🟧 Număr camere2‑camere, 3‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Despre localizare și distanțe până la punctele de interes din oraș

Ansamblul locativ „ARK Residence” se găsește amplasat pe strada Madrid, la numărul 54, în zona Tomis Plus din orașul Constanța. În proximitatea complexului de locuințe se află supermarketul Mega Image și nu departe este Penny Market și Profi, la 3,3 km se află Tom Shopping Mall” cu hipermarketul Carrefour, ce se învecinează cu magazinele: Brico Depot, Decathlon, Selgros, Dedeman, Lems și JYSK. În apropiere de complexul locativ funcționează Liceul teoretic „George Călinescu”, este Universitatea Ovidius - Campus și nu departe se află Parcul Tăbăcărie. Până la centrul comercial „Vivo Mall” se ajunge parcurgând 4 km, iar până la Parcul „Aqua Magic Mamaia” și până la plajele din Stațiunea Mamaia se ajunge ușor și repede parcurgând în jur la 5-6 km.

De la complexul de locuințe „ARK Residence” până în centrul orașului Constanța se parcurge o distanță de 7,2 km, până la Gară sunt 8,1 km, iar Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” se află la o distanță de aproximativ 18 km.

Prezentarea proiectului imobiliar cu detalii constructive

Regimul de înălțime al blocului locativ din complexul rezidențial „ARK Residence” este cu un Parter și 6 Etaje de apartamente. Imobilul este proiectat într-un stil arhitectural modern cu utilizarea la construcție a celor mai performante tehnologii și idei de design moderne. Blocul locativ este construit responsabil din materiale calitative și are o structură constructivă durabilă, ce se bazează pe cadre din beton armat și dispune de toate închiderile exterioare și toate compartimentările interioare formate din blocuri BCA Celco (beton celular autoclavizat). Sistemul de izolare exterioară a imobilului este format din polistiren și fațadele sunt finisate cu tencuială decorativă de culoarea albă în combinație cu culoarea gri pe care sunt parțial aplicate elemente decorative din plăci ce imită lemnul. Imobilele au calitativ instalată tâmplărie cu profil PVC eficientă din punct de vedere termic și fonic. În interiorul blocului de locuințe toate spațiile comune sunt complet finisate și la casa scării sunt placări cu granit și este complet instalat sistemul de iluminat. Pentru circulația pe vertical în interiorul clădirii este instalat un ascensor modern, ce funcționează silențios și dispune de un grad înalt de siguranță.

Toate locurile de parcare din ansamblul imobiliar „ARK Residence” sunt organizate supraterane.

Finisarea apartamentelor și instalațiile inginerești

În ansamblul imobiliar „ARK Residence” sunt prezentate apartamente generoase cu scheme confortabile cu 2 camere și cu 3 camere decomandate. Spațiile interioare ale locuințelor sunt logic gândite și acestea pot fi ușor replanificate și există oferită posibilitatea de a fi personalizate în conformitate cu necesitățile și pe placul beneficiarilor. În dependență de preferințele cumpărătorului unitățile locative pot fi livrate în versiune de finisare – „la alb” sau „la cheie”. Apartamentele, ce se livrează finisate în versiune „la alb” au instalate la intrare uși din metal antiefracție. În interior toți pereții sunt tencuiți și finisați cu glet și toate pardoselile sunt turnate până la nivel de șapă. Sistemul termic este complet instalat și este realizat cu țevi montate din PPR și dispune de centrale termice proprii pentru fiecare unitate locativă. Toate instalațiile sanitare sunt montate și conduse până la poziții, precum și toate apartamentele dispun de instalații electrice montate și tronsonul de gaze este condus până la bucătării. Toate apartamentele noi se oferă în folosință cu racordare la sistemul de amenajare cu curent electric, au gaze naturale și sunt asigurate cu apă curentă. Blocul locativ este branșat la sistemul de canalizare și fiecare utilitate este separat contorizată.

Dezvoltatorul complexului de locuințe „ARK Residence” acceptă orice tip de creditare bancară și este posibilă plata cash.

Pentru mai multe detalii și alte informații despre locuințele noi, vă rugăm să treceți pe pagina web a complexului de locuințe „ARK Residence”.

Acest proiect mai este numit și Ark Residence Constanța.

Unde se află Ark Residence?

str. Madrid, 54, zona Tomis Plus, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Ark Residence?

Ark residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Ark Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Ark Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Ark Residence este – Ark Residence.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC