Previzualizare foto – fotografie originală aici

Green Vista Residence
în Timișoara

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Migdalului, zona Dumbrăvița, Timișoara

Mai detaliat despre blocul

str. Migdalului, zona Dumbrăvița, Timișoara (Green Vista Residence)
2 etaje
Indisponibil
Necunoscut
Finalizat în 2021 tr. 1
Indisponibil

Green Vista Residence pe hartă Timișoara

str. Migdalului, zona Dumbrăvița, Timișoara

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiloc de joacă, videointerfon, pădure
🟧 Încălzireîncalzire in pardoseala,centrala in condensatie marca Bosch
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr apartamente16
🟧 Număr clădiri1
🟧 Parcare32 locuri de parcare supraterană incluse in preț
🟧 Regim inalțimeP+1E+Er
🟧 Securitatesupraveghere video
🟧 Tip imobilblocur boutique
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisate complet
🟧 Înălțime plafoane2. 75 m
🟧 Număr camere2‑camere, penhouse
🟧 Suprafața locuințe72–92 m²

Despre ansamblu rezidențial

La verde amplasat cu mult aer curat asigurat

Ansamblul imobiliar „Green Vista Residence” se găsește localizat în zona Dumbrăvița, pe strada Gheorghe Adam, orașul Timișoara. Și se învecinează cu 700 de hectare de grădini și pădure, care oferă spații ideale pentru plimbări și sport, pentru petrecerea timpului liber în sânul naturii cu aer curat și cu priveghetori arici și iepurași în calitate de cei mai buni vecini.

Nu departe de apartamente este Muzeul Satului Bănățean, la doar 1,3 km se află Grădina Zoologică și la 1,4 km se află Colegiul „Casa Verde”. Supermarket-ul Profi funcționează la doar 400 de metri față de blocul locativ, unde se poate de ajuns pe jos în cel mult 5 minute și destul de aproape este Spitalul Victor Babeș și Institutul de Boli Cardiovasculare, sunt farmacii, se află bazinul „Arena Aquasport” și Complexul Sportiv UMT.

În apropiere de complexul rezidențial se află stația de autobuze și de la blocul locativ „Green Vista Residence” până la centrul comercial „Iulius Mall” se ajunge în doar 7 minute cu mașina și sunt de parcurs aproximativ 4,5 km. Și Piața Victoriei din Timișoara se află la o distanță de 4,7 km de la locuințele complexului „Green Vista Residence”. Gara Feroviară este situată la 6,2 km, iar până la Aeroportul Internațional „Traian Vuia” sunt de parcurs circa 9,2 km.

Conceptul complexului rezidențial de tip boutique

Blocul rezidențial „Green Vista Residence” este proiectat cu un regim redus de înălțime: Parter plus Etaj și plus un Etaj Retras și oferă un număr limitat de apartamente pentru a oferi liniște și intimitate la maxim tuturor locatarilor.

Structura constructivă a clădirii dispune de un grad superior de rezistență seismică și este compusă din cadre și stâlpi din beton armat. Pereții și compartimentările sunt zidiți din cărămidă energo eficientă. Pe tot perimetrul părții exterioare a clădirii este aplicat fiabil cu grosimea de 20 cm sistemul de izolare termică, ce este format din polistiren expandat. Astfel blocul obține certificat energetic de clasa – „A” și special pentru fiecare încăpere sunt instalate ferestre cu profil din PVC cu 7 termo-camere și trei foi de sticlă termopană. Aspectul blocului de locuințe este foarte atractiv și stilul arhitectural al clădirii locative este contemporan și ideal prevăzut pentru un stil de viață sănătos și modern.

În curtea ansamblului de locuințe este organizat un loc de joacă, terenul este amenajat, iar parcarea complexului de apartamente „Green Vista Residence” este prevăzută supraterană și are capacitatea de a găzdui un total de 32 de autovehicule (locurile de parcare sunt incluse în costul locuințelor achiziționate). Toate locurile de parcare sunt supravegheate video precum și întreg blocul locativ este sub video supraveghere.

Accesul în incinta locuințelor este controlat prin sistem cu videointerfon.

Detalii de amenajare a apartamentelor

Complexul rezidențial „Green Vista Residence” prezintă 16 unități locative cu suprafețe generoase și rațional planificate cu scheme funcționale cu două și trei camere. Printre locuințe neapărat trebuiу de menționat și proprietățile excepționale de tip Penthouse. Apartamentele sunt foarte primitoare și luminoase și sunt proiectate cu suprafețe mari vitrate pe toată înălțimea camerelor. Înălțimea locuințelor este de 275 cm și suprafața apartamentelor este cuprinsă între 72 mp și 92 mp.

Proprietățile locative se predau absolut finisate și au toate balcoanele dotate cu balustrade din sticlă securizată. În locuințe este placat parchet laminat PRO și de la firma Portadoors sunt instalate toate ușile interioare. Pentru finisarea camerelor de baie sunt aplicate nu numai finisaje moderne dar și design-uri contemporane și obligatoriu fiecare baie beneficiază de vană. Încălzirea este instalată prin pardoseală și este dotată câte o centrală termică proprie pe apartament de marca Bosch. La maxim sunt trase toate instalațiile termice, sanitare și electrice de calitatea superioară de la firma Gewiss.

Complexul rezidențial „Green Vista Residence” are racordate toate utilitățile generale și dispune de grup de pompare a apei personal.

Pentru a obține o consultanță financiară gratuită, un ajutor semnificativ la colaborarea cu brokerii și cu instituțiile bancare și pentru a profita de ajutorul unui agent personal pentru tot parcursul procesului de achiziționare a locuinței până la momentul predării cehilor, vă rugăm neapărat să treceți pe pagina web a complexului locativ „Green Vista Residence”, unde sunt afișate toate contactele și găsiți mai multe informații despre apartamente.

Mai multe detalii despre acest complex
Acest proiect mai este numit și Green Vista Residence Dumbrăvița, Green Vista Dumbrăvița.

Unde se află Green Vista Residence?

str. Migdalului, zona Dumbrăvița, Timișoara.

Termen de finalizare Green Vista Residence?

Green Vista Residence – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Green Vista Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Green Vista Residence din Timișoara?

Dezvoltătorul Green Vista Residence este – Motessa Group.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC