Momentan acest complex nu este disponibil pentru vizualizare

Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Fairmont Residence
în București

Prețul / m2
de la ‍903 €
Adresa
str. Nicolae Grigorescu, 2, Otopeni, Ilfov

Schițe și prețuri în Fairmont Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 16 februarie
Vile110–165 m2de la ‍903 € / m2de la ‍99 334 €

Fairmont Residence pe hartă București

str. Nicolae Grigorescu, 2, Otopeni, Ilfov

Etape dezvoltare

Începutul construcției Fairmont Residence conform panoului de şantier — 4 tr. 2018
Fairmont Residence
casa tip A, casa tip B, casa tip C
dat în exploatare
sunt locuințe la vânzare
finalizat1 trimestrul 2020

Modalități de achiziție a unui apartament în Fairmont Residence

Rate la dezvoltator

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament în rate la dezvoltator.Termenul, plata minimă, plata sumei rămase, procentul plăților anuale, data rambursării sunt determinate de specialiștii noștri.

Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea ratelor la dezvoltator - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Noua Casă (Prima casă)

Dezvoltatorul ne-a transmis că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un pragram "Noua Casă". Dacă sunteți interesat ce condiții se aplică pentru obținerea unui credit ipotecar - lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Credit imobiliar

Dezvoltatorul ne-a comunicat că în acest complex rezidențial puteți cumpăra un apartament printr-un credit imobiliar. Pentru a primi informații cu privire la condițiile ce trebuie îndeplinite și pașii care trebuie urmați pentru a realiza achiziția locuinței tale prin credit ipotecar - lăsați un mesaj.

Plata integrală

Beneficiază de cea mai bună ofertă de achiziție a locuinței tale și optează pentru plata integrală.Vei beneficia de cele mai bune preturi din oferta. Lăsați un mesaj pentru a afla mai multe detalii.

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţivilele se predau complet mobilate, aparate aer conditionat incluse, water park, benzinărie, teren pentru sport
Încălzirecentrală termică
Liftnu
Mijloace de transportautobuz
Număr clădiri32 vile
Parcareterestră
Regim inalțimeP + 1E + M
Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
Tip imobilvile înșiruite
Ziduricompartimentări interioare din cărămidă
Сurte închisăpaza permanenta si control acces

Despre apartamente

Finisare apartamentela cheie
Număr camere4‑camere
Suprafața apartamente110–115 mp

Informații despre Ansamblul rezidențial

Amplasare

În partea de Nord a capitalei, în orașul Otopeni din județul Ilfov, pe strada Nicolae Grigorescu, la numărul 2 se află dezvoltat ansamblul de locuințe - „Fairmond Residence”.

În apropiere de locuințe se află: Water Park, este un restaurant, o benzinărie și o stație de încărcare a mașinilor electrice și este stație de autobuze.

Distanța până în centrul capitalei este de 15,9 km, Gara de Nord din București se află la 14,1 km, Aeroportul „Henri Coandă” este la 6,9 km și până la Aeroportul „Aurel Vlaicu” sunt 15,8 km.

Prezentarea complexului

Ansamblul de locuințe „Fairmond Residence” este prezentat cu un număr de 32 de vile cu aspecte elegante și moderne și cu regimuri de înălțime egale cu Parter plus un Etaj și plus o Mansardă. Imobilele sunt realizate în conformitate cu toate normele și cerințele celor mai înalte standarde europene și casele au o structură constructivă formată din cadre din beton armat cu folosirea a fier betonului de tip PC 52 și cu folosirea betonului de calitate superioară - B400 pentru plăcile de peste parter. Toate închiderile exterioare a caselor sunt realizate din cărămidă, precum și toate compartimentările interioare la fel sunt formate din cărămidă eficientă termic și fonic. Tâmplăria exterioară este cu profil din PVC cu geam termopan. Fațadele caselor sunt finisate cu un bun gust, toate au aspecte egale și sunt tencuite cu tencuială decorativă de culoare maro în combinație cu cărămidă decorativă, cu care este placat peretele frontal de la parter și ajunge până la balustradele balcoanelor.

În incinta complexului este amenajat deschis un teren sportiv și toate locurile de parcare sunt organizate supraterane și se află poziționate în curtea caselor imediat lângă intrare.

Complexul de locuințe „Fairmond Residence” este la un nivel înalt securizat cu acces în incintă strict restricționat și intrarea pe teritoriul ansamblului imobiliar se face prin carduri de acces. Toate drumurile interioare din complex sunt asfaltate și ansamblul dispune de sistem de iluminare.

Cum se predau locuințele

Casele complexului locativ „Fairmond Residence” sunt spațioase, luminoase și foarte primitoare. Fiecare proprietate locativă facilită de un teren personal cu spațiu verde amenajat și în dependență de tipul vilei alese suprafața curții personale poate varia de la 127 mp până la 205 mp. Imobilele sunt perfect proiectate și dispun de scheme ergonomice cu câte 4 camere generoase. Casele sunt prezentate cu trei tipuri de scheme și suprafața acestora variază între 110 mp și 115 mp utili. La Parterul locuințelor se află proiectat un living, este un spațiu de luat masa, este un bloc sanitar și se află bucătăria cu ieșire directă către terasă, iar la etaj sunt structurate trei dormitoare (dormitorul matrimonial cu spațiu de dressing), sunt două camere de baie, este casa scării și acces către zona din pod, care poate fi folosită în calitate de spațiu de depozitare.

Toate imobilele sunt complet finisate și se predau cumpărătorilor în versiune – la cheie. Pentru un grad mai înalt de confort vilele se predau în folosință beneficiarilor în deplin utilate și complet mobilate. Terasele vilelor sunt placate cu gresie antiderapantă și pardoselile din camerele de baie și din bucătării sunt placate cu plăci ceramice. Pardoselile din dormitoare, holuri și living sunt placate cu parchet. Pentru finisarea tavanelor și a pereților este folosită vopseaua lavabilă, iar în băi și bucătării sunt parțial placaje cu faianță. Casele dispun de toate instalațiile, electrice, sanitare și termice și au instalate aparate de aer condiționat și centrale termice proprii. Locuințele se predau în folosință cu racordare la utilități.

Viitorii locatarii și persoanele care-și doresc o viață împlinită și fericită într-o locuință calitativ construită, sunt invitați cu o vizionare la complexul rezidențial pentru a se convinge nu numai de localizarea perfectă dar și de toate facilitățile și calitatea materialelor folosite. Pentru a vă programa la o vizionare și pentru contactele directe către agenții Dezvoltatorului, treceți pe pagina web a complexului de locuințe „Fairmond Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Fairmont Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Fairmont Residence în București?

Se oferă spre vânzare vile.

Cât costă metru pătrat în Fairmont Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 903 €.

Cum as putea achizitiona un apartament în Fairmont Residence în București?

Modalități de plata în Fairmont Residence: Plata integrală, Credit imobiliar, Rate la dezvoltator, Noua Casă (Prima casă).

Termen de finalizare Fairmont Residence?

Fairmont Residence – dat în exploatare.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC