Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale București

Edificia Rafael Little London
în Voluntari

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Adresă
str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov

Edificia Rafael Little London pe hartă Voluntari

str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat cu închideri din cărămidă
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Încălzireîncalzire în pardoseală, cu centrală pe gaze, aer condiționat inclus
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transportautobuz
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri14 vile înșiruite
🟧 Parcarecate 2 locuri de parcare proprii supraterane pentru fiecare casă
🟧 Regim inalțimeP+2E
🟧 Securitateda
🟧 Tip imobilvile inșiruite
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduricompartimentări interioare din cărămidă

Despre apartamente

🟧 Finisajela cheie
🟧 Număr camere6‑camere
🟧 Suprafața locuințe285 m²

Despre ansamblu rezidențial

Localizate

Ansamblul rezidențial „Edificia Rafael Little London” se află localizat în zona Pipera, pe strada Erou Iancu Nicolae, la numărul 71D în orașul Voluntari din județul Ilfov. În apropiere de complexul locativ funcționează organizații educaționale și instituții de învățământ private, sunt supermarketurile Mega Image, Profi Market și LILD, până la centrul comercial „Băneasa Shopping City” sunt 7,9 km și nu departe de imobile este Grădina Zoologică și Parcul Casa Albă. În proximitate circulă mijloace de transport în comun RATB și sunt de parcurs doar 9,9 km de la casele locative din complexul „Edificia Rafael Little London” până în centrul Bucureștiului și este o distanță de 8,5 km până la Gara de Nord din capitală, o distanță de 13,5 km este de parcurs până la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” din Otopeni și sunt 5,6 km de la case până la Aeroportul Internațional din Băneasa „Aurel Vlaicu”.

Prezentarea și amenajarea complexului locativ

Imobilele ansamblului locativ „Edificia Rafael Little London” sunt dezvoltate pe un teren cu suprafața totală de 4000 mp și complexul rezidențial reprezintă un cartier modern de vile luxoase proiectate în stil britanic. Casele au aspecte egal de atractive și sunt construite cu câte un Parter plus Un Etaj și plus o Mansardă. Fiecare unitate locativă este construită pe fundație separate și casele au o structură constructivă solidă realizate pe cadre din beton armat cu grinzi, stâlpi, planșee și plăci din beton armat și zidărie portantă cu toate închiderile exterioare (individual realizate) și compartimentările sunt zidite din cărămidă Porotherm. Acoperișul caselor este din țiglă Gerald Belgia și tâmplăria exterioară este cu profil din PVC de 82 mm grosime de marca Salamander cu șapte camere termice și geam termopan tripan. Ferestrele instalate au sistem de deschidere oscilobatant Pinum by Nusco Grup. Toate casele au treptele exterioare și soclu realizate din granit. Toate burlanele caselor sunt instalate în așa mod ca apele pluviale să fie evacuate direct în conducta de canalizare.

În curtea complexului locativ este amenajat un drum interior, care este pavat cu dale și pavele de marca Semmerlock, la fel ca și toate aleile pietonale, ce sunt prelucrate cu un strat de uzură. Fiecare casă dispune de câte două locuri de parcare organizate supraterane în curtea proprie. Ansamblul rezidențial este complet îngrădit și are instalate la intrare porți din fier, ce continuă stilul rezidențial. Accesul către locuințele noi se face prin străzi asfaltate și drumul de acces are lățimea de 6 metri.

Detalii de finisare și echipare a caselor

Cartierul de locuințe „Edificia Rafael Little London” dispune de 14 vile înșiruite excepțional proiectate cu scheme funcționale cu 6 camere, ce au o suprafața total construită de 330 mp și 285 mp utili. Toate imobilele sunt luminoase și beneficiază de spații generos vitrate, plus fiecare casă este proiectată cu câte un balcon cochet, unde sunt instalate balustrade din fier forjat. Casele au câte o curte închisă cu suprafața cuprinsă între 220 mp și 250 mp, unde este plantat gazon și toate grădinile au instalat sistem de irigare individual.

Imobilele se predau beneficiarilor „la cheie” finisate cu materiale de calitate înaltă și dispun de pardoseli placate cu parchet triplu stratificat, marmură și gresie, pereții sunt zugrăviți cu zugrăveli lavabile de la Caparol și în băi și bucătării sunt placați cu faianță italiană de la Marazzi. Camerele de baie au instalate toate obiectele sanitare și baterii Grohe. Ușile interioare instalate sunt de la Pinum by Nusco Group și treptele scărilor interioare sunt îmbrăcate cu gresie și au instalate balustrade din fier forjat. Toate instalațiile inginerești sunt realizate și sistemul de încălzire este instalat prin pardoseală cu centrale termice pe gaze, plus casele au instalat și sistem de aer condiționat Daikin Inverter. Toate imobilele au racordare la utilități (gaze, fibră optică, electricitate, apă și canalizare).

Pentru mai multe detalii și pentru contactele Dezvoltatorului, vă rugăm să accesați site-ul web al complexului rezidențial „Edificia Rafael Little London”.

Acest proiect mai este numit și Edificia Residence, Rafael Little London.

Unde se află Edificia Rafael Little London?

str. Erou Iancu Nicolae, 71, Voluntari, Ilfov.

Termen de finalizare Edificia Rafael Little London?

Tronson 1, Tronson 2 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Edificia Rafael Little London în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Edificia Rafael Little London din Voluntari?

Dezvoltătorul Edificia Rafael Little London este – Edificia Rafael Invest Construct.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC