Previzualizare foto – fotografie originală aici
    Ansambluri rezidenţiale Constanța

Cortes Residence
în Palazu Mare

Toate apartamentele de la dezvoltator au fost vândute.
Dezvoltător
Adresă
str. Dumbrăveni, 10-12, Palazu Mare, Constanța

Cortes Residence pe hartă Palazu Mare

str. Dumbrăveni, 10-12, Palazu Mare, Constanța

Caracteristici proiect

Despre bloc

🟧 Structură rezistențăstructura din beton armat
🟧 Acces internetda
🟧 Amenajare straziIluminat stradal si asfalt
🟧 Clasa energeticăA
🟧 Facilităţiacces rapid catre centre comerciale, aeroport
🟧 Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
🟧 Liftnu
🟧 Mijloace de transport in comun
🟧 Mobilatnemobilat
🟧 Număr clădiri11
🟧 Parcare2 locuri de parcare
🟧 Regim inalțimeP+1
🟧 Securitateacces securizat
🟧 Tip imobilcase
🟧 Utilitati generalecurent, apa, canalizare, gaz
🟧 Ziduribeton

Despre apartamente

🟧 Finisajefinisaje moderne
🟧 Număr camere4‑camere

Despre ansamblu rezidențial

Localizarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Cortes Residence” se află localizat pe strada Dumbrăveni, între numerele 10-12 în zona localității Palazu Mare din municipiul Constanța. La câteva sute de metri față de casele noi se află Parcul Palazul Mare și este de parcurs o distanță de aproximativ 1,4 km până la centrul educațional „KidoEra”. De la complex este acces facil către punctele de interes din zonă, nu departe sunt supermarketurile Kaufland și Mega Image, în proximitate funcționează diverse magazine, sunt farmacii, centre medicale și Spitalul Privat „Ovidius”. De la imobilele noi este acces rapid către bulevardul Tomis și sunt nu mai mult de 5 km până la punctele de agrement și plajele din Mamaia. La o distanță de doar 100 de metri față de complexul locativ circulă mijloace de transport în comun și sunt de parcurs circa 10 km până la Gara din Constanța, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 18,4 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Ansamblul locativ „Cortes Residence” reprezintă o comunitate închisă de case înșiruite, ce sunt construite cu câte un Parter și plus un Etaj. Imobilele noi sunt excepțional proiectate, într-un stil de design ultra modern și foarte atractiv, unde perfect este îmbinată culoarea albă cu gri închis și vilele sunt ornamentate cu placaje din lemn. Structura imobilelor constă din cadre din beton armat și zidăria pereților exteriori este realizată din blocuri BCA cu grosimea de 30 cm, iar pereții interiori și compartimentările sunt din blocuri cu grosimea de 25 cm și respectiv 15 cm. Termo sistemul exterior al imobilelor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și toate fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria caselor este cu profil PVC și 5 camere termice, iar sticlele instalate dispun de un nivel înalt de termorezistență și au acoperire low-e.

Terenul ansamblului locativ este bine amenajat și dispune de spații verzi plantate. Accesul în incinta complexului rezidențial „Cortes Residence” este securizat și controlat la toate intrările (auto, biciclete și pietoni) prin barieră de acces și întregul complex este păzit și monitorizat video.

Prezentarea caselor

Proiectul locativ „Cortes Residence” dispune de 11 case optim compartimentate în trei modele, toate cu câte 4 camere spațioase și luminoase și fiecare cu grădină personală, către care este acces direct din livingurile caselor. Suprafața total construită a tipului „A” de casă este de 144,20 mp și o curte de 75 mp, iar suprafața construită a caselor de tip „B” este de 144,50 mp și curtea este de 28 mp, pentru casele de tip „C” suprafața este de 151,10 mp cu o curte de 65 mp. Câte două locuri de parcare supraterane sunt organizate private pentru fiecare unitate locativă. Casele se predau în exploatare cu toate pardoselile turnate până la nivel de șape și cu toți pereții tencuiți. La intrarea în case sunt instalate uși din metal cu sistem antiefracție. Complet realizate sunt toate instalații electrice, sanitare și termice și în fiecare unitate locativă instalate sunt centrale termice proprii și sistemul de încălzire este prin pardoseală. În camerele de zi și în dormitoare există instalate trasee și țevi pentru montarea sistemului multisplit de climatizare. Fiecare casă dispune de pregătiri pentru conectarea la sistemul centralizat de aspirație. În toate camerele este organizată distribuție CATV și imobilele sunt racordate la utilități, racordul de gaz este până la ușa caselor și complexul este asigurat cu curent electric, apă și canalizare.

Proiectul imobiliar „Cortes Residence” este dezvoltat de către compania Cortes INOX SRL, care funcționează din anul 2005 și este o companie cu 100% capital românesc. Pentru mai multe informații despre complexul rezidențial și pentru alte detalii despre casele noi, despre metodele acceptate de plată și pentru contactele managerilor vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Cortes Residence”.

Acest proiect mai este numit și Cortes Residence Constanța.

Unde se află Cortes Residence?

str. Dumbrăveni, 10-12, Palazu Mare, Constanța.

Termen de finalizare Cortes Residence?

casa 1, casa 2, casa 3, casa 4, casa 5, casa 6, casa 7, casa 8, casa 10, casa 11, casa 9 – finalizat.

Sunt apartamente disponibile de la dezvoltator?

Conform informațiilor noastre, în Cortes Residence în prezent nu sunt disponibile apartamente de vânzare de la dezvoltator.

Cine este dezvoltatorul Cortes Residence din Palazu Mare?

Dezvoltătorul Cortes Residence este – Cortes INOX.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC