Previzualizare foto – fotografie originală aici

Complex Cortes Residence
în Constanța

Prețul / m2
de la ‍1 057 € +TVA
Dezvoltator
Adresa
str. Dumbrăveni,10-12, Palazu Mare, Constanța

Schițe și prețuri în Cortes Residence

Prețurile și disponibilitate au fost actualizate 31 ianuarie
Case144.5–184 m2de la ‍1 057 € +TVA / m2de la ‍175 000 € +TVA

Cortes Residence pe hartă Constanța

str. Dumbrăveni,10-12, Palazu Mare, Constanța

Etape dezvoltare

Cortes Residence
Casa tip A, Casa tip B, Casa tip C
în stadiu de construcţie
sunt locuințe la vânzare
finalizare2 trimestrul 2022

Caracteristicile Complexului Locativ

Despre imobil

Facilităţiacces rapid catre centre comerciale, aeroport
Încălzirecentrală termică, încălzire în pardoseală
Liftnu
Mijloace de transportMijloace de transport in comun
Număr clădiri11
Parcare2 locuri de parcare
Regim inalțimeP+1
Structură rezistențăstructura din beton armat
Tip imobilcase
Ziduribeton
Сurte închisăacces securizat

Despre apartamente

Finisare apartamentefinisaje moderne
Număr camere4‑camere

Informații despre Ansamblul rezidențial

Localizarea proiectului rezidențial

Ansamblul locativ „Cortes Residence” se află localizat pe strada Dumbrăveni, între numerele 10-12 în zona localității Palazu Mare din municipiul Constanța. La câteva sute de metri față de casele noi se află Parcul Palazul Mare și este de parcurs o distanță de aproximativ 1,4 km până la centrul educațional „KidoEra”. De la complex este acces facil către punctele de interes din zonă, nu departe sunt supermarketurile Kaufland și Mega Image, în proximitate funcționează diverse magazine, sunt farmacii, centre medicale și Spitalul Privat „Ovidius”. De la imobilele noi este acces rapid către bulevardul Tomis și sunt nu mai mult de 5 km până la punctele de agrement și plajele din Mamaia. La o distanță de doar 100 de metri față de complexul locativ circulă mijloace de transport în comun și sunt de parcurs circa 10 km până la Gara din Constanța, iar până la Aeroportul Internațional „Mihail Kogălniceanu” sunt 18,4 km.

Caracteristica generală a complexului locativ

Ansamblul locativ „Cortes Residence” reprezintă o comunitate închisă de case înșiruite, ce sunt construite cu câte un Parter și plus un Etaj. Imobilele noi sunt excepțional proiectate, într-un stil de design ultra modern și foarte atractiv, unde perfect este îmbinată culoarea albă cu gri închis și vilele sunt ornamentate cu placaje din lemn. Structura imobilelor constă din cadre din beton armat și zidăria pereților exteriori este realizată din blocuri BCA cu grosimea de 30 cm, iar pereții interiori și compartimentările sunt din blocuri cu grosimea de 25 cm și respectiv 15 cm. Termo sistemul exterior al imobilelor este format din polistiren expandat cu grosimea de 10 cm și toate fațadele caselor sunt finisate cu tencuială decorativă siliconică. Tâmplăria caselor este cu profil PVC și 5 camere termice, iar sticlele instalate dispun de un nivel înalt de termorezistență și au acoperire low-e.

Terenul ansamblului locativ este bine amenajat și dispune de spații verzi plantate. Accesul în incinta complexului rezidențial „Cortes Residence” este securizat și controlat la toate intrările (auto, biciclete și pietoni) prin barieră de acces și întregul complex este păzit și monitorizat video.

Prezentarea caselor

Proiectul locativ „Cortes Residence” dispune de 11 case optim compartimentate în trei modele, toate cu câte 4 camere spațioase și luminoase și fiecare cu grădină personală, către care este acces direct din livingurile caselor. Suprafața total construită a tipului „A” de casă este de 144,20 mp și o curte de 75 mp, iar suprafața construită a caselor de tip „B” este de 144,50 mp și curtea este de 28 mp, pentru casele de tip „C” suprafața este de 151,10 mp cu o curte de 65 mp. Câte două locuri de parcare supraterane sunt organizate private pentru fiecare unitate locativă. Casele se predau în exploatare cu toate pardoselile turnate până la nivel de șape și cu toți pereții tencuiți. La intrarea în case sunt instalate uși din metal cu sistem antiefracție. Complet realizate sunt toate instalații electrice, sanitare și termice și în fiecare unitate locativă instalate sunt centrale termice proprii și sistemul de încălzire este prin pardoseală. În camerele de zi și în dormitoare există instalate trasee și țevi pentru montarea sistemului multisplit de climatizare. Fiecare casă dispune de pregătiri pentru conectarea la sistemul centralizat de aspirație. În toate camerele este organizată distribuție CATV și imobilele sunt racordate la utilități, racordul de gaz este până la ușa caselor și complexul este asigurat cu curent electric, apă și canalizare.

Proiectul imobiliar „Cortes Residence” este dezvoltat de către compania Cortes INOX SRL, care funcționează din anul 2005 și este o companie cu 100% capital românesc. Pentru mai multe informații despre complexul rezidențial și pentru alte detalii despre casele noi, despre metodele acceptate de plată și pentru contactele managerilor vă invităm să treceți pe pagina web a complexului rezidențial „Cortes Residence”.

Alte surse despre acest Complex

Urmăriți-vă actualizarile în acest Complex
Urmăriți actualizările din acest Complex. Noi vă vom trimite mail când se vor actualiza prețurile, evoluția construcției sau când vom adăuga noi informații despre acest Complex Rezidențial.
Email
Îți place Complexul Rezidențial Cortes Residence?
Adăugă la favorite pentru a nu pierde sau trimite link-ul către persoana care vă va ajută în alegerea locuinței

Unde se afla Cortes Residence?

str. Dumbrăveni,10-12, Palazu Mare, Constanța.

Care apartamente sunt disponibile spre vânzare în Cortes Residence în Constanța?

Se oferă spre vânzare case.

Cât costă metru pătrat în Cortes Residence?

Metru pătrat în acest complex costă de la 1057 € +TVA.

Termen de finalizare Cortes Residence?

Cortes Residence – finalizare în trimestrul 2, 2022.
Material realizat de jurnalistul independent Igor Balan de la LUN LLC